Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Sūduvas" vārtsargs: "Nojaušu, ka mājās būs grūtāk nekā Liepājā"

Rolands Eliņš

"Sūduvas" vārtsargs: "Nojaušu, ka mājās būs grūtāk nekā Liepājā"
"Sūduvas" futbolisti treniņā
Foto: Fksuduva.lt

Rītvakar UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē “Liepāja” sacentīsies ar Marijampoles “Sūduvu”. Lai arī Lietuvas komandai būs divu vārtu pārsvars, tās vārtsargs Ivans Kardums vietējiem medijiem norādījis, ka šoreiz varētu būt daudz smagāka spēle, kamēr “Sūduvas” treneris Vladimirs Čeburins aicināja pārāk nepievērst uzmanību “Liepājas” zaudējumam “Mettai/LU”.

“Nojauta man saka priekšā, ka ceturtdien spēle var sanākt daudz grūtāka nekā pirms nedēļas viesos,” Lietuvas medijos citēts “Sūduvas” pamatvārtsargs, horvāts Ivans Kardums. “Komandas, kas cieš dažas neveiksmes pēc kārtas, var kļūt ļoti bīstamas, viņu spēlētājiem var rasties papildu motivācija atgriezties uz panākumu takas. Bet arī mēs esam ļoti atbildīgi gatavojušies šajai spēlei, un ticu, ka ar savu skatītāju atbalstu panāksim sev vēlamo rezultātu.”

Savukārt “Sūduvas” treneris Vladimirs Čeburins bija nedaudz bažīgs par savas komandas favorītes statusu: “Nav vērts pārāk ņemt vērā pirmās spēles rezultātu un gaidīt vienkāršu atbildes spēli. Dažreiz ir tā, ka komandai neparocīgā situācijā spēlētāji tieši sāk spēlēt daudz labāk, jo uz viņiem nav vairs nekāda psiholoģiskā spiediena. Tas savukārt var sarūpēt nepatīkamus pārsteigumus pretiniekiem.”

Tāpat Čeburins nevēlējās izdarīt īpašus secinājumus no “Liepājas” spēles pret “Mettu/LU” (0:1) šajā nedēļas nogalē: “Tajā spēlē daudz kas varēja būt citādi, ja “Liepāja” sākumā būtu realizējusi 11 metru soda sitienu. Piekrītu, ka abām komandām arī pēc tam bija daudz neizmantotu iespēju. Protams, ka krita acīs “Liepājas” daudzās izmaiņas sākumsastāvā, tās nevarēja nepamanīt un tās mums arī sniedza vielu pārdomām.”

Spēle rītvakar sāksies 19:00, un tā var izrādīties Latvijas klubu pēdējā spēle šīs sezonas Eirokausos.

Izmantotie resursi:
„Sūduva“ intensyviai ruošiasi atsakojamai...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-19 22:10, pirms 7 gadiem
Nu, Ivareli, uztirs kaut ko, a?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-19 22:47, pirms 7 gadiem
Nemiiz veshaa Volodja. Liepajnieki aizbrauks suudiem apkraameeti no Suudavas beigaas

     [+] [-]

, 2017-07-20 10:16, pirms 7 gadiem
Izcils komandas nosaukums vnk