Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Freimanis: ''Maķedonijā spēlēsim līdz spēku izsīkumam''

Krišs Upenieks

Freimanis: ''Maķedonijā spēlēsim līdz spēku izsīkumam''
Gints Freimanis ar komandas biedriem pēc Gļeba Kļuškina vārtiem
Foto: Raitis Supe, www.jelgavasvestnesis.lv

Futbola kluba ''Jelgava'' kapteinis Gints Freimanis pēc izcīnītās uzvaras (1:0) UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtā pret Maķedonijas ''Rabotnički'' atzīst, ka laukumā esot atdoti visi spēki, bet arī Skopjē komanda spēlēs līdz spēku izsīkumam.

''Jelgava'' pēc Bulgārijas ''Litex'' barjeras pārvarēšanas nākamajā kārtā pretī ieguva Maķedonijas vicečempioni ''Rabotnički''. Kā jau jelgavnieku spēlēs ierasts, laukumā dominēja pašaizliedzīga komandas spēle, disciplinēta aizsardzībā, bet 87. minūtē pēc Mārča Oša metiena soda laukumā Gļebam Kļuškinam izdevās izraut arī laimīgu 1:0 uzvaru.

''Krampi sarāva. Slikti jutos. Ja Bulgārijā bija emocijas spēks, tad tagad nav – viss ir izsmelts,'' futbola kluba ''Jelgava'' kapteinis Gints Freimanis skaidro, kāpēc spēles beigu daļā tika nomainīts.

Gints piekrita, ka maķedonieši nespēlē tik izteikti pa zemi, kā tika gaidīts: ''Viņiem ir tālās piespēles. Mazliet žēl, ka neizdarījām visu līdz galam. Vajadzēja iesist vēl vienus vārtus. To varējām izdarīt, bet tagad gatavojamies nenormāli smagai spēlei Maķedonijā. Sarežģītākai nekā pret ''Litex'' izbraukumā.''

''Labi, ka ir pārcēla reisu, un lidosim divas dienas iepriekš. Tas ir labāks, paspēsim adaptēties laikapstākļiem. Viņiem arī būs grūti. Būs tas pats, kas bija Bulgārijā. Iesim līdz spēku izsīkumam, līdz bezsamaņai. Pārliecība ir. Tagad dabūjām to vēl vairāk. Tas ir jāpārvērš trešajā kārtā.

Īpaši sajūsmā neesam. Nobriestam vienkārši uz pēdējo spēli. Autus viņi centās neitralizēt, lai to vispār nebūtu. Standartsituācijas ir viņu vājais punkts. Maķedonijā atkal uz to arī būs jāliek uzsvars. Spiediena īpaša nav. Patīkami, ka ir pilnas tribīnes. Tad ir arī atbalsts. Prieks, ka Jelgavā futbols atdzīvojas. Cerams, ka pēc šādām spēlēm arī uz Virslīgas mačiem būs vairāk skatītāju, un iemantosim uzticību līdzjutēju vidū. Paldies visiem, kas atnāca. Milzīgs prieks,'' noguris pēc izcīnītas uzvaras bija Latvijas izlases aizsargs.

Jelgavnieki ar čārterreisu uz Maķedonijas pilsētu Skopji izlidos jau otrdien pulksten 16:00, bet Latvijā atgriezīsies naktī uz piektdienu, bet ceturtdienas vakarā aizvadīta mača. Spēles sākums 21:00 pēc Latvijas laika.

 +14 [+] [-]

, 2015-07-18 10:05, pirms 9 gadiem
Turās čaļi- jasaruaj, jaanotur parswars divu macu kopsummmmmaaa~!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-18 10:37, pirms 9 gadiem
fegic rakstīja: ja nu gadījum vis beigsies veiksmīgi Jelgavai,kur viņi pret Trabsonspor spelēs?
Ir divas iespējas: vai nu Liepāja vai Rīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-07-18 13:13, pirms 9 gadiem
Man liekas, neatkarīgi no spēlēs Maķedonijā, par Jelgavu neviens nedrīkst teikt ko sliktu, viņi ir izdarijuši jau tgd vairāk kā no tiem gaidija, spēlē labi,pat ja netiks tālāk, cepuri nost viņiem bet protams ceru ka izdosies izsturēt Par skonto ar var teikt kaut ko līdzigu un spartaku (kurš tikai brīnumu veidā var tikt tālāk).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-18 15:03, pirms 9 gadiem
fegic rakstīja: ja nu gadījum vis beigsies veiksmīgi Jelgavai,kur viņi pret Trabsonspor spelēs?
vai tad trešo kārtu vēl nevar spēlēt zocā?

     [+] [-]

, 2015-07-18 15:04, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Sajaucu Freimanis ir FK Jelgava kapteinis.
tālu jau no patiesības nebiji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-18 17:25, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Sajaucu Freimanis ir FK Jelgava kapteinis.
Ir jau arī treneris, tikai bērniem.

     [+] [-]

, 2015-07-18 17:27, pirms 9 gadiem
Skaidrs, ka maķedonieši uzbruks, cik spēs, tāpēc jātur aizsardzība un jācenšas kādā pretuzbrukumā izrauties. Gols viesos būtu spēcīgs pamats iekļūšanai nākamajā kārtā, bet, pirmkārt, jau jādomā par savu vārtu drošību. Pret Litex viss izdevās, neredzu iemeslu, kāpēc nevarētu izdoties arī pret Rabotničkiem. Veiksmi!

     [+] [-]

, 2015-07-19 20:32, pirms 9 gadiem
fegic saka: ja nu gadījum vis beigsies veiksmīgi Jelgavai,kur viņi pret Trabsonspor spelēs?

kapec nevar zocā spele?

     [+] [-]

, 2015-07-19 22:48, pirms 9 gadiem
Te nu man jautājums, kādēļ spēli būtu jāpārnes uz Liepāju vai Rīgu, prom no mājinieku publikas ? Tas nebūtu tā kā nepareizi ? Un jebkurā gadījumā Liepājā nebūtu tik daudz skatītāji, kā Jelgavā ( ok.... mans viedoklis, bet ja jau uz LV izlases spēlēm bij tik 2k...), par Rīgu gan nez, šaubos ka sanāktu vismaz tik daudz lai pusi skonto stadiona piepildītu.
Ir kāds likums UEFA par stadiona tilpumu 3. kārtā ?