Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA pasniedz Tarasovam dāvanu – Putina krekls izmaksā tikai piecus tūkstošus

Agris Suveizda

UEFA pasniedz Tarasovam dāvanu – Putina krekls izmaksā tikai piecus tūkstošus
Dmitrijs Tarasovs
Foto: AP/Scanpix

UEFA Disciplinārā komisija pieņēmusi lēmumu Maskavas "Lokomotiv" pussarga Dmitrija Tarasova lietā. Krievu spēlētājs, kurš šodien svin 29 gadu jubileju, par staigāšanu kreklā ar Vladimira Putina attēlu sodīts ar pieciem tūkstošiem eiro.

"Lokomotiv" izstājās Eiropas līgas 1/16 finālā, ar 0:2 un 1:1 piekāpjoties Stambulas "Fenerbahce". Pirmajā spēlē Stambulā izcēlās skandāls, jo Tarasovs pēc zaudējuma laukumā nodemonstrēja apakškreklu ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina attēlu un vēstījumu "Pats pieklājīgākais prezidents".

Lai arī Tarasovs pēc tam taisnojās, ka ir savas valsts patriots un šādu kreklu valkā regulāri, Krievijas futbola sabiedrībā valdošais noskaņojums bija nosodošs – daudzi uzskatīja, ka tā bija apzināta provokācija. Atkarībā no šā incidenta interpretācijas, Tarasovam varēja draudēt pat iespaidīga diskvalifikācija vismaz desmit spēļu izskatā, tomēr UEFA aprobežojusies ar nieka piecu tūkstošu eiro sodu. Interesanti, ka Čečenijas prezidents Ramzans Kadirovs nav atteicies no iepriekš paustajiem vārdiem un izteicis oficiālu piedāvājumu Tarasovam UEFA piespriestās sankcijas segt no Groznijas "Terek" līdzekļiem.

Jau vēstījām, ka pēc neoficiālas informācijas sankcijas pret savu futbolistu izvirzīja arī "Lokomotiv", kas esot piespriedusi lielāko soda mēru kluba vēsturē – 300 tūkstoši eiro un liegums saņemt prēmijas par februāri. 29 gadus vecais pussargs Eiropas līgā piedalījās piecās spēlēs un guva vienus vārtus, bet Krievijas Premjerlīgā šosezon aizvadījis 14 cīņas. "Lokomotiv" ar 35 punktiem 20 spēlēs ieņem trešo vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no sensacionālās līderes "Rostov" un par pieciem – no Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA. Tarasovs ir iekļauts Krievijas izlases sastāvā pārbaudes spēlēm pret Lietuvu un Franciju.

Izmantotie resursi:
УЕФА оштрафовал на 5 тысяч евро футболиста... http://www.championat.com/football/news-2410810-kadyrov-sdelal-oficialnoe-predlozhenie-ob-oplate-shtrafa-nalozhennogo-na-tarasova.html

  +4 [+] [-]

, 2016-03-18 19:51, pirms 8 gadiem
Nekādas 300000 štukas nav klubs uzlicis sodu, parasta pīle
Slēpts komentārs: vasjabar1

  +4 [+] [-]

, 2016-03-18 20:10, pirms 8 gadiem
Tarasovs ir nulle. Bez krievu pases viņš strādātu kādā veikalā par krāvējju

  +8 [+] [-]

, 2016-03-18 20:18, pirms 8 gadiem
vasjabar1 rakstīja: kadirovs samaksas sa vieta...butu uzlikusi kaut 200 stukas tapat sis samaksa...vot tas ir savas zemes patriots.cepuri nost
Čečeni nav Krievi un tā nav kreivu zeme,kā viss aiz Urāliem.Līdz ar to Kadirovu saukt par patriotu ir nepareizi.Viņš ir kremļa paklaps. Džohars Dudajevs redzot viņa darbības noteikti ir kapā apriezies 3 reizes. Ka nekā viņš pirms 20 adiem cīnājās par Čečnu neatkarību.
Laikam vēl biji mazs,ja Kadirovu var saukt par patriotu.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-18 20:36, pirms 8 gadiem
Tiešām niecīgs sods, - lai cik apdauzīts un pastulbs var būt konkrētais puisis, bet tik daudz takš saprot, ka UEFA cīnās pret politiskām provokācijām futbola laukumos ...laukumā ir jāspēlē futbols, nevis jāvicinās ar politiskiem lozungiem..
Tā ka sods ir maigs un neattur no tamlīdzīgām provokācijām, tad nu gaidām no Tarasova jaunu apakškreklu ar Kadirova bildi !

  -1 [+] [-]

, 2016-03-18 20:51, pirms 8 gadiem
Sods eiro varēja būt 0, ja atdotu 100 turkiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-18 22:31, pirms 8 gadiem
Šeit jūtūba kanāls par kadirova darbu ikdienā, domām, par to kāds viņš ir kremļa pakalps . Diemžēl tikai ar rakstisku tūlkojumu uz krievu valodu video apakšējā daļā.
https://www.youtube.com/user/ChechenN7

     [+] [-]

, 2016-03-18 22:33, pirms 8 gadiem
Nav ko cepties ! 7 vai 700 tūksotšus ! Tāpat krievi futbolā nekad nevienu trofeju neigūs ! Par to regulāri rūpējas viņu "trolliskā prese".
CSKA kādu laiku atpakaļ dabūja kausu, tas arī viss.
Vieglatlētiem visiem diskābelis, Futbola čempis uz jautājuma zīmes, basketbols pēdējā vietā Eiropā...
Bet patriotisms uz urrā ! Vot LFF valdiu pilbnā sastāvā krievienm "iepletēt" - lai raujas "melnās miesās" stadionos, kantoros un "stundu mājās" !

     [+] [-]

, 2016-03-18 22:38, pirms 8 gadiem
Viņi saprata, ka džekam var nepietikt priekš sievas plastiskajām operācijām, tāpēc nedaudz nolaida sodu.

     [+] [-]

, 2016-03-18 23:24, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Tarasovs ir nulle. Bez krievu pases viņš strādātu kādā veikalā par krāvējju
Lūk, ko nozīme krievu pase!

     [+] [-]

, 2016-03-19 00:08, pirms 8 gadiem
Neymar Found Guilty Of Tax Fraud.
Neymar is set to be out of pocket to the tune of 45.9 million after a federal court in Rio de Janeiro found the Brazil captain guilty of tax fraud.

Te mazliet lielāks cipars. Bet "Latvijas vadošais" sporta portāls to uzrakstīts pēc pāris dienām, vai palaidīs vispār garām.