Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zidāns pendeli neredzēja, romieši 0:2 uzskata par netaisnīgu

Rolands Eliņš

Zidāns pendeli neredzēja, romieši 0:2 uzskata par netaisnīgu
Krištianu Ronaldu un Zinedins Zidāns
Foto: AFP/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas pirmās astotdaļfināla spēles Madrides „Real” treneris Zinedins Zidāns norādīja, ka vēl nejūtas pārliecināts par uzvaru divu spēļu summā, bet „Roma” futbolisti paziņoja, ka rezultāts 0:2 nav bijis gluži taisnīgs.

„Krištianu Ronaldu ir ļoti priecīgs par saviem gūtajiem vārtiem. Cilvēki no viņa sagaida vienmēr rezultatīvu spēli, un viņam tas izdevās,” preses konferencē norādīja Madrides „Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns. „Esam apmierināti ar laukumā parādīto. Pirmais puslaiks sanāca visai grūts, taču pēc tam saņēmāmies. Nedomāju, ka mums obligāti bija nepieciešama uzvara izbraukumā, taču nospēlējām labāk nekā citos izbraukuma mačos.”

„Vai Romai bija jāizpilda 11 metru soda sitiens? Vismaz es pendeli neredzēju,” atbildēja Zidāns. „Tas bija sarežģīts mačs, it īpaši pirmajā puslaikā, taču iesitām divus vārtus un varējām iesist vēl vairāk, tāpat kā iesist varēja „Roma”. Skaidrs, ka divi vārti izbraukumā ir ļoti svarīgi, taču vēl neuzskatu, ka esam jau tikuši tālāk. To varēsim teikt tikai pēc otrās spēles beigu svilpes. Domas par finālu? Tas vēl ir ļoti tālu, mums vispirms jātiek galā ar „Roma” arī atbildes spēlē, taču ir patīkami redzēt savu sastāvu, svinot uzvaru.”

„Real” uzvara 2:0 ļoti sarežģījusi „Roma” dzīvi, un šo rezultātu par netaisnīgu nodēvējis Romas pussargs Miralems Pjaničs: „Ļoti grūti pieņemt šādu iznākumu. Madridei ir ļoti laba komanda, taču viņi mums nesagādāja pārāk lielas problēmas. Mēs bijām pelnījuši gūt vismaz vienus vārtus. Rezultāts ir mānīgs. Zinām, ka spēlējām pret lielisku komandu, un treneris Spaleti mūs brīdināja par pretuzbrukumiem, un tieši tā arī ielaidām pirmos vārtus.”

„Roma spēlēja drosmīgi un centās patiešām spēlēt visas 90 minūtes,” turpināja Pjaničs. „Mēs nobiedējām Madridi. Pavisam noteikti bijām pelnījuši vismaz vienu vārtu guvumu. Taisnība gan, ka vajadzēja daudz labāk nospēlēt standartsituācijās. Esam vīlušies, taču šobrīd jāpievērš domas nākamajiem A Sērijas mačiem.”

Savukārt „Roma” futbolists Alesandro Florenci sūkstījās par veiksmes trūkumu: „Šī bija viena no mūsu labākajām spēlēm šosezon. Aizvadījām to pret elites komandu, kas ir ČL favorīte. Bija vajadzīga veiksme un nedaudz veselā saprāta – mums vajadzēja veiksmi rikošetā, kas tomēr noveda pie ielaistiem vārtiem, un veselo saprātu 11 metru soda sitiena gadījumā. Esam dusmīgi, jo nospēlējām patiešām labi, nebijām pelnījuši 0:2.”

Otrā vakardienas spēlē „Wolfsburg” ar 3:2 pārspēja „Gent”, un divus vārtus guva Julians Drakslers, kurš norādīja, ka divi vēlīni ielaistie vārti gan bijuši ļoti nevietā un nedaudz mazinājuši viņa komandas drošās izredzes divu spēļu summā. Pretējās domās gan bija „Gent” treneris Hainss Vanhaizebruks: „Čempionu līgā var spēlēt daudz fiziskāk, bet mēs tomēr to nedarījām, jo esam pārāk pieraduši pie Beļģijas līgas. Ja paskatāmies uz dažiem vakardienas dueļiem, tad Beļģijas tiesneši tur būtu saskatījuši sarkanās kartītes. Mēs šajās divcīņās zaudējām, jo nespēlējam Bundeslīgas līmenī. Vācijā neviens neļauj piespēlēt tik vienkārši. Mūsu izredzes tikt tālāk? Es dodu mums nulle procentus. Šī nebija labākā „Gent” – vismaz 10 spēlētājiem ir jāspēlē maksimāli labi, lai par kaut ko varētu domāt Čempionu līgas astotdaļfinālā.”

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
BBC - Homepage
football-italia.com

     [+] [-]

, 2016-02-18 11:52, pirms 8 gadiem
Real jau varēja vēl kādus divus trīs otrajā puslaikā ielikt... Roma protams kādus vienus divus arī .. tā ka man jau liekas ka viss ir samērā taisnīgi..

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 11:56, pirms 8 gadiem
Romieši?

     [+] [-]

, 2016-02-18 11:56, pirms 8 gadiem
Pa liela viss ir tā kā tam jābūt Real bija pārāki un divu vārtu pārsvars ir atbilstošs. Roma varēja 1 golu iesist, bet Real varēja vēl vairāk iesist. Lai Roma priecājas, ka Real uzvarēja ar 2-0 nevis piemēram 3-1

     [+] [-]

, 2016-02-18 12:03, pirms 8 gadiem
HALA MADRID! Lai Romiesi neskumst, 0:2 pret nakamajiem cempioniem nav slikts rezultats.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 12:04, pirms 8 gadiem
Kājās ielidoja jau tajā momentā kad bumbas nebij. Roma 1 golu toč bija pelnījusi. Ja nebūtu Salaha feilu tad būtu arī iesituši

     [+] [-]

, 2016-02-18 12:15, pirms 8 gadiem
+tiesnesha nevajadziga svilpe spelea beigu dalja,dievs vien zin arko butu beidzies romas uzbrukums,ari es esmu nedaudz vilies,vareja nedaudz vairak veikties

  -1 [+] [-]

, 2016-02-18 13:04, pirms 8 gadiem
Cik var čīkstēt!
Es saprastu, ja būtu bijuši kādi neieskaitīti vārti vai diskutabls 11m sitiens, bet vaimanāt, ka "mums nepaveicās un bijām pelnījuši gūt vārtus" pēc zaudējuma ir nožēlojami!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-18 13:05, pirms 8 gadiem
Salahs pēc kontakta pie laukuma sānu līnijas pats sabremzējās pēc pārkāpuma, jo laikam domāja, ka bumba izripos aiz sāna līnijas, bet tad sāka atkal skriet, domāju tāpēc tiesnesis nosvilpa, jo salahs pats bez maz apstājās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-18 15:03, pirms 8 gadiem
Trakulīt Madride vs PSG 1:0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 15:21, pirms 8 gadiem
Ko tu tā kā blusa pa kažoku lēkā? Pats uzdod jautājumu, tev trollim atbild, pabaro tevi un atkal slikti trakulīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-18 16:35, pirms 8 gadiem
Nu par pajoļiem, pokemoniem, un kausiem pavasarī. Es apbrīnoju tādus kā tu trakulīt

  -2 [+] [-]

, 2016-02-18 17:03, pirms 8 gadiem
1:1 un Real vēl sarkanā par iebraukšanu kājās no aizmugures...tiesnesis spēli sačakarē*a...