Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Esmu lielisks treneris, neskatoties uz to, vai komanda uzvar"

Mourinju: "Esmu lielisks treneris, neskatoties uz to, vai komanda uzvar"
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Futbola kluba Londonas „Chelsea” galvenais treneris Žuzē Mourinju atbildējis kritiķiem, salīdzinot savu situāciju ar Mančestras „United” futbolistu Veinu Rūniju, kuru pēdējā laikā kritizē par vājo sniegumu un slikto sportisko formu.

Portugāļu speciālists Žuzē Mourinju beidzot devis prettriecienu kritiķiem, salīdzinot sevi ar angļu futbolistu Veinu Rūniju, uzstājot, ka viņš ir lielisks treneris, neskatoties uz to, vai komanda uzvar.

Mourinju vadītā Londonas „Chelsea” sezonu iesākusi pavisam vāji, piecās spēlēs izcīnot vien četrus punktus. Tomēr vakar Čempionu līgas ietvaros bez problēmām spēja izcīnīt uzvaru pār „Maccabi” (4:0). Pēc spēles portugālis atklāja, ka skatītājiem nevajadzētu tik ātri kritizēt trenerus vai spēlētājus, kā piemēram, Veinu Rūniju.

„Ir cilvēki, kuri nav priecīgi ar tik daudz panākumiem,” Mourinju pastāstīja žurnālistiem. „Veins Rūnijs bija katastrofa, bet tad labo rekordu un kļūst par labāko spēlētāju Anglijas vēsturē. Rūnijs ir lielisks spēlētājs pat tad, kad negūst vārtus. Es esmu lielisks treneris arī tad, kad neuzvaru.”

Tāpat Mourinju pateicās kluba līdzjutējiem par sniegto atbalstu: „Tas parāda, ka viņi nelasa avīzes un viņiem nav īsa atmiņa – ja viņi nelasa avīzes un viņiem nav īsa atmiņa, tad viņi mani atbalstīs. Uz to ir jāraugās tā – „mēs četras reizes esam uzvarējuši Premjerlīgā, trīs reizes ar viņu un vienu bez, tāpēc viņš nevar būt tik slikts. Atbalstīsim viņu un mums būs iespēja izcīnīt piekto titulu.”

Sestdien Premjerlīgas ietvaros tiks aizvadīts Londonas derbijs, kurā „Chelsea” tiksies ar „Arsenal”.

Izmantotie resursi:
Chelsea news: I'm fantastic if I win or lose -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-09-17 18:33, pirms 9 gadiem
Raksts kā radīts priekš heiteriem, lai izceltos savā stulbumā.

  -3 [+] [-]

, 2015-09-17 18:41, pirms 9 gadiem
Izklausās pēc cirvja bez kāta...

  -2 [+] [-]

, 2015-09-17 18:44, pirms 9 gadiem
Drizak pec narcisa izklausas!!

  +5 [+] [-]

, 2015-09-17 18:49, pirms 9 gadiem
Dazkart liekas,ka mediji pasi uzkurina tautu,P.S Moirinju ir lielisks treners,un che cinisies par tirulu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-18 08:56, pirms 9 gadiem
Tulkojums nav visai precīzs. Viņš teica, apmēram: "4 reizes Chelsea ir vinnējusi EPL, trīs reizes ar mani kā treneri, vēl vienu reizi ar manu komandu."

     [+] [-]

, 2015-09-18 08:57, pirms 9 gadiem
Rūnijs ir lielisks spēlētājs pat tad, kad negūst vārtus. Es esmu lielisks treneris arī tad, kad neuzvaru.”

Manuprāt diezgan sakarīgi pateica, jēga saprotama