Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Piļipčuks: "Labosim kļūdas, lai atbildes mačā nospēlētu labāk nekā Novisadā"

Piļipčuks: "Labosim kļūdas, lai atbildes mačā nospēlētu labāk nekā Novisadā"
Romāns Piļipčuks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pēc UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 2. kārtas pirmā mača Novisadā, kura mājinieki "Vojvodina" futbolisti ar 3:0 pārspēja Latvijas klubu Jūrmalas "Spartaks", komentārus snieguši abu komandu galvenie treneri.

"Spartaka" galvenais treneris Romāns Piļipčuks norādīja, ka zinājis par pretinieku komandas spēku, tās uzbrukumiem no flangiem un "Spartaks" bijis tam gatavs. "Centāmies mainīt savu spēli, taču pieļāvām lielas kļūdas un ļāvām "Vojvodina" izcīnīt pārliecinošu uzvaru. Mēs izanalizēsim spēli un labosim kļūdas, lai atbildes maču aizvadītu veiksmīgāk nekā pirmo spēli Novisadā."

"Es varu būt ļoti apmierināts ar mača rezultātu, bet, ja runājam par sniegumu, tad daļēji esmu apmierināts ar spēles pirmo puslaiku," norādījis "Vojvodina" galvenais treneris Zlatomirs Zagorčičs. "Mēs ātri guvām vārtus un kontrolējām spēles gaitu."

"Taču otrajā puslaikā mēs kļuvām pārāk piesardzīgi. Parādījās bailes un mēs vairs nekontrolējām maču kā pirmajā puslaikā. Trīs vārtu pārsvars mums dod zināmu drošības sajūtu, tomēr mēs apzināmies, ka izbraukumā mūs sagaida grūta spēle," piebildis Zagorčičs.

Abu komandu atbildes spēle risināsies nākamo ceturtdien, 23. jūlijā Zemgales olimpiskajā centrā Jelgavā.

Izmantotie resursi:
zurnal.rs

  -1 [+] [-]

, 2015-07-17 12:46, pirms 9 gadiem
0:1 zagis