Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vengers: ""Barcelona" ir divi trīs futbolisti, kuri spēli var pārvērst mākslā"

Vengers: ""Barcelona" ir divi trīs futbolisti, kuri spēli var pārvērst mākslā"
Arsēns Vengers
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas otrajā astotdaļfinālā Londonas "Arsenal" viesos ar rezultātu 1:3 atzina "Barcelona" pārākumu. Pēc mača kluba galvenais treneris Arsēns Vengers atzina, ka nav apmierināts ar gala iznākumu, tomēr nekaunējās slavēt pretinieku uzbrukuma līniju. Savukārt citā mačā Minhenes "Bayern" savā laukumā prata atpsēlēt divu vārtu deficītu, bet papildlaikā guva vēl pāris vārtus, divu spēļu summā ar rezultātu 6:4 izcīnot smagu uzvaru pār Turīnas "Juventus". Vācu kluba galvenais treneris Peps Gvardiola, kuram šī ir pēdējā sezona Minhenē, atzina, ka šī bija lieliska spēle abu komandu faniem.

Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers: “Esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Spēles kvalitāte bija laba, kas parāda, ka mūsu sezona vēl nav galā. Esmu vīlies rezultātā, bet spēlējām pret komandu, kurai Ir trīs labākie uzbrucēji, ko esmu redzējis. Viņi no nekā var izveidot momentus. Tas ir apbrīnojami. Viņiem ir divi trīs spēlētāji, kuri var parastu spēli pārvērst mākslā. Protams, ka man tas sagādā galvas sāpes , bet tas ir apbrīnojami, ko laukumā dara Mesi.”

"Barcelona" galvenais treneris Luis Enrike: “Vienīgā komanda, pret kuru nevēlētos spēlēt, ir “Barcelona”. Neapšaubāmi mums ir unikāli spēlētāji, bet kopā viņi darbojas kā vienots mehānisms – gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Esam priecīgi, ka Neimārs, Mesi un Svaress ir mūsu komandā. Abi šie mači parādīja, ka viens no diviem potenciālajiem `titula kandidātiem šovakar izstāsies, tagad mēs gaidām izlozi. ” Tāpat Enrike izteica atbalstu bijušajam “Barcelona” trenerim Pepam Gvardiolam: “Esmu priecīgs par Pepu. Viņš to ir pelnījis savā pēdējā sezonā kopā ar “Bayern”. Neskatoties uz rezultātu, viņa komanda nekad nepadodas.”

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola: “Faniem tā bija lieliska spēle. Spēlējām pret aizvadītā gada finālisti un zinājām, ka viņi ir lieliska komanda. Gribu uzslavēt mūsu spēlētājus, jo ir ļoti grūti uzvarēt, atrodoties iedzinējos ar rezultātu 0:2 pret itāļu komandu.”

Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Allegri: “Ir sāpīgi izstāties pēc šāda snieguma pret Minhenes “Bayern”, kurai ir lieliski spēlētāji. Minūti pirms pirmā puslaika beigām Kvardado varēja panākt 3:0, iespējas bija arī Moratam. Mums vajadzēja būt bīstamākiem vārtu priekšā un darboties labāk dažās situācijās. Tas nebija viegli pēc 45 minūtēm būt vadībā ar 2:0. Mēs parādījām raksturu. Mums vajadzēja labāk aizsargāties. Viņiem neizdevās izveidot neko bīstamu, bet pēc 70.minūtes viss mainījās. Tāds ir futbols. Ir lieki runāt par tiesnešiem. Varu tikai izteikt savai komandai komplimentu. Tas bija svarīgs tests – spēlējām pret vienu no favorītēm. Esam noskumuši, bet tas ir jāaizmirst, jo nedēļas nogalē tiksimies ar “Torino”".

Līdzīgi kā Allegri arī komandas pirmais numurs Džanluidži Bufons atzina, ka ļoti lepojas ar savu komandu un ka laukumu pameta ar paceltām galvām: “Pēc šī zaudējuma mums vajadzētu saprast, ka esam labāki nekā pagājušajā sezonā. Mēs zaudējām ar paceltām galvām. Rezultāts futbolā ir atkarīgs no iespējām. Otrajā puslaikā viņi daudz uzbruka un izmantoja savas iespējas. Ir sāpīgi zaudēt vārtus mača pēdējā minūtē, bet esmu lepns par mūsu komandu."

Izmantotie resursi:
Luis Enrique: Barca fear no one in Champions...
Wenger: Barca's forwards turn football into...
Pepe Guardiola dedicates Juventus win to Bayern...
Allegri rues Juventus' profligacy - Goal.com
Buffon: Juventus go out with heads held high -...

     [+] [-]

, 2016-03-17 08:18, pirms 8 gadiem
Puiši ir malači, un šis ir tikai vēl viens iemesls cienīt Alegri. Forza Juve!

  -3 [+] [-]

, 2016-03-17 09:14, pirms 8 gadiem
Allegri - "Mums vajadzēja labāk aizsargāties. Viņiem neizdevās izveidot neko bīstamu, bet pēc 70.minūtes viss mainījās.''
Būtu jāatlaiž šāds treneris, kas liek spēlēt no aizsardzības, tak tas līmenis nevar būt tik atšķirīgs, ka Juve pagura!! Minhene tik centrē, protams, kāds no tiem entajiem sitieniem sasniegs sprogainā Mūlera galvu. Žēl Bufona.

  -2 [+] [-]

, 2016-03-17 09:17, pirms 8 gadiem
Kauns par Arsenal parāda viņu līmeni ja ir apmierināti par zaudējumu nomelno Premerlīgu
Takā šī brīža otrā labākā komanda ir izkritusi tad neredzu problēmas gardiolas bayer iet līdz pat finālam ja protams nespēlēs pret City jau ātrāk
Respects gardiolam, mazu komandu padarījis par īstu spēku ko vinš izdarīs ar lielu nākošsezon pat bails iedomāties

     [+] [-]

, 2016-03-17 09:29, pirms 8 gadiem
Alegri pasteidzās ar maiņām. pats izjauca ritmu komandai un par to arī samaksāja.

     [+] [-]

, 2016-03-17 09:43, pirms 8 gadiem
aguero, ja Tu uzskati München Bayern par par speeku tikai ar gvardiolu, tad no futbola Tu neko nezini un nesaproti😂

     [+] [-]

, 2016-03-17 09:47, pirms 8 gadiem
no doping rakstīja: aguero, ja Tu uzskati München Bayern par par speeku tikai ar gvardiolu, tad no futbola Tu neko nezini un nesaproti😂
parkopejis komandas nosaukumu, tapec ar lieliem burtiem sanaca? vardus ari jaraksta ar lielo, kautkads 6,7 klases skolnieka koments

  +1 [+] [-]

, 2016-03-17 09:52, pirms 8 gadiem
tik nez kaapeec 90% Bayern fanu plaukskjina rocinjas un ir sajuusmaa ka Gvardiola ies prom

  +2 [+] [-]

, 2016-03-17 11:47, pirms 8 gadiem
Es nesaprotu, kapēc visi domā, ka City ir laba komanda!? Viņiem ir stiprs sastāvs, bet spēlē kā sūds. Un ja Bayernam tāds pagadīsies pretiniekos tad vnk pārbrauks pāri un balle beigta.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-17 12:55, pirms 8 gadiem
Ceru, ka City spēles per Reāli.

     [+] [-]

, 2016-03-17 13:53, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: tik nez kaapeec 90% Bayern fanu plaukskjina rocinjas un ir sajuusmaa ka Gvardiola ies prom
Gvardiola ir no rokas izzīsts treneris, nav viņam pieredze ar sūdīgām komandām bijusi tāpēc arī labi sasniegumi. Paskaties Bayern sastāvu vai Barcas, kad viņš tur strādāja, vnk ar tādiem vīriem zaudēt ir pārāk grūti. Tagad, kad City sāk iet uz augšu šis taisās uz turieni un atkal plūks laurus.

     [+] [-]

, 2016-03-17 14:41, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: parkopejis komandas nosaukumu, tapec ar lieliem burtiem sanaca? vardus ari jaraksta ar lielo, kautkads 6,7 klases skolnieka koments
Ko tu vari kunksteet? Tikpat labi es tagad varetu pie*isties, ka tu raksti bez garumzimem un nesac teikumus ar lielo burtu!