Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Hidinks apskauž PSG soliņu, Blāns vīlies par ielaistajiem vārtiem

Hidinks apskauž PSG soliņu, Blāns vīlies par ielaistajiem vārtiem
Gūss Hidinks un Lorāns Blāns (fonā)
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrs otrdienas vakarā atsākās ar astotdaļfināla pirmajām spēlēm Parīzē un Lisabonā, pēc kurām savās domās un viedokļos dalījās komandu treneri un spēlētāji.

"Paris Saint-Germain" savā laukumā ar 2:1 pārspēja Londonas "Chelsea", bet Lisabonas "Benfica" mača kompensācijas laikā izrāva uzvaru pār Sanktpēterburgas "Zenit". Ceturtdaļfinālā iekļūs komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā.

"Gūt vārtus izbraukumā vienmēr ir labi. Es nekad neesmu priecīgs par zaudējumu, tomēr šis nav dramatisks zaudējums," norāda Londonas "Chelsea" galvenais treneris Gūss Hidinks. "Nedaudz apskaužu PSG rezervistu soliņu, kas ir ļoti spēcīgs. Ja redzam, ko šī komanda var izlaist laukumā pēc pārtraukuma, tad tie ir pasaules līmeņa spēlētāji. Tā ir ļoti spēcīga komanda. Mēs aizsardzībā nospēlējām labi, un runa nav tikai par četriem aizsargiem. Mums bija arī disciplinēta vidējā līnija."

PSG galvenais treneris Lorāns Blāns bija vīlies par ielaistajiem vārtiem, tomēr uzsvēra, ka viņa komanda tieksies gūt vismaz vienus vārtus "Stamford Bridge" stadionā Londonā. "Kad spēlē savās mājās, jābūt spēcīgākai aizsardzībai, jo ielaistie vārti automātiski dubultojas. "Chelsea" guva vārtus, tādēļ mēs dosimies uz Londonu, dedzīgi vēloties pašiem gūt vārtus. Visticamāk, mums būs iespējas, tādēļ atkal svarīga būs aizsardzība, jo mēs esam uzbrūkoša komanda. Nedomāju, ka "Chelsea" atbildes spēlē mainīs savu pieeju. Tāpat arī mēs. Tādēļ atbildes spēlē varētu būt atklāts futbols un vairāki gūtie vārti."

"Tā ir tikai minimāla uzvara, tomēr tā ir uzvara pār labu komandu," uzskata PSG brazīliešu aizsargs Davids Luizs. "Domāju, ka šovakar atdevām sevi visu un guvām cerēto uzvaru. Protams, rezultāts varēja būt patīkamāks. Mums bija daudz izdevību gūt vārtus. Sajūtas ir labas. Esam spēruši soli pretī tam, lai pārvarētu pirmo kārtu."

Tikmēr "Chelsea" serbu aizsargs Braņislavs Ivanovičs norāda, ka PSG urugvajiešu uzbrucēja Edinsona Kavani gūtajiem vārtiem 78. minūtē ir liela nozīme. "Šī bija ļoti sarežģīta spēle. Mēs mēģinājām spēlēt savu spēli un gūt vārtus izbraukuma mačā, tomēr beigās viņi iesita ļoti svarīgus vārtus. Mūsu komandai šis ir grūts brīdis, tomēr mēs ieradāmies šeit ar drosmi un centāmies gūt vārtus."

"Zenit" galvenais treneris Andre Villašs-Boašs norādīja, ka viņa komanda spēlējusi tā, kā bijis plānots. "Centāmies darboties uz pretuzbrukumiem. Pirmajā puslaikā tas, iespējams, izdevās labāk nekā pēc pārtraukuma. Otrajā puslaikā mēs arī nespēlējām slikti, taču žēl, ka viss tā beidzās. Centāmies vairāk kontrolēt bumbu. Rezultāts 0:1 nav liela problēma. Protams, 0:0 būtu bijis labāk, taču nekas vēl nav zaudēts. Mūsu laukumā "Benfica" komandai neklāsies viegli."

"Benfica" pussargs Renatu Sančess intervijā "Rádio e Televisão de Portugal" atzina, ka viņa komandai paveicies ar vārtu gūšanu mača izskaņā. "Šī bija divu lielisku komandu laba spēle. Mums paveicās gūt vārtus galotnē. Protams. līdzjutēji rada pārliecību par saviem spēkiem. Mums jāturpina strādāt. Mēs neesam favorīti atbildes spēlē. "Zenit" ir lieliska komanda un atbildes mačā būs cita spēle. Mēs neesam pieraduši spēlēt aukstumā, bet arī viņiem nebūs viegli."

Izmantotie resursi:
BBC Sport
goal.com
sovsport.ru

  -2 [+] [-]

, 2016-02-17 10:28, pirms 8 gadiem
Čelsikiem nav cerību 💩🔞

  +2 [+] [-]

, 2016-02-17 15:35, pirms 8 gadiem
Londonā vienmēr ir cerības. Pie saviem faniem var mierīgi iesist un noturēt aizsardzību. Bieži tas ir redzēts

     [+] [-]

, 2016-02-17 20:15, pirms 8 gadiem
Antrejs Siliņš rakstīja: Čelsikiem nav cerību 💩🔞