Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Drakslera elegantie vārtu guvumi palīdz ''Wolfsburg'' pārspēt sīksto ''Gent''

Drakslera elegantie vārtu guvumi palīdz ''Wolfsburg'' pārspēt sīksto ''Gent''
Julians Drakslers pirmo reizi mačā sarūgtina ''Gent''
Foto: AP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas pirmajā astotdaļfināla mačā ''Wolfsburg'' ar 3:2 viesos svinēja uzvaru pār Beļģijas ''Gent''. Ar diviem skaistiem vārtiem vācu komandas labā izcēlās Julians Drakslers un vēl vienu panākumu pievienoja Makss Krūze, savukārt ''Gent'' labā vārtus mača izskaņā guva Svens Kumss un Kalifa Kulibalī.

''Wolfsburg'' šī vakara maču uzsāka bez diviem komandas līderiem - centra aizsarga Naldu un vārtsarga Djego Benaglio, savukārt Beļģijas ''Gent'' šoreiz rezervē atstāja aizsargu Lukasu Deo un Tomasu Matonu, kuri bija komandas sākumsastāvā pēdējā Beļģijas čempionāta spēlē.

Par favorīti šajā mačā tika uzskatīta pagājušā gada Vācijas Bundeslīgas otrās vietas ieguvēja ''Wolfsburg'', un tas spilgti apliecinājās pirmajās desmit minūtēs, kad viesi bumbu pieturēja pārliecinoši vairāk - rezultātu gan neizdevās atklāt. Kādu brīdi ''Gent'' spēlēja, kā otrais numurs, taču tad nedaudz aktivizējās, un laba izdevība bija neviena netraucētajam Tomasam Foketam, kurš no tuvas distances bumbu sita augstu pāri vārtiem.

Puslaika turpinājumā joprojām vairāk uzbruka ''Wolfsburg'', taču arī Gente futbolisti nesēdēja rokas klēpī salikuši un ik pa laikam veidoja momentus pretinieku laukuma pusē. Tuvojoties puslaika beigām, beļģiem izdevās aizskriet divos potenciāli bīstamos pretuzbrukumos, taču ''Wolfsburg'' ar tiem veiksmīgi tika galā. Īsi pirms puslaika beigām teicamu individuālo meistarību nodemonstrēja Julians Drakslers, kurš skaisti apspēlēja savu pretspēlētāju, veica reidu gar kreiso malu un pēc izspēlētas sieniņas ar Vierinju, sita bumbu vārtu tālajā stūrī un atklāja rezultātu. Priekus par viesu vārtu guvumu nedaudz aizēnoja Sebastiana Janga trauma - viņa vietā laukumā devās Andrea Širle.

Otrā puslaika sākumā kādā no epizodēm ''Gent'' pārcentās ar saspēlēm, un teicami Renatu Netu piespēles virzienu nolasīja Drakslers, kurš apzaga Netu, apveda caur kājām centra aizsargu Mitroviču un noslēgumā bumbu skaisti pārmeta pāri vārtsargam, gūstot ļoti elegantus vārtus un dubultojot rezultātu. Ar to vēl viss nebeidzās, jo pēc sešām minūtēm atkal uzbrukumā nonāca viesi, taču šoreiz pēc centrējuma vārtus guva Makss Krūze - 3:0.

Gentei pēc šīs spēles būs viela pārdomām par spēli aizsardzībā, jo vēl dažas dramatiskas kļūdas tika pieļautas savā laukuma pusē, kas varēja pārtapt par vārtu guvumiem, taču ar šīm epizodēm mājinieki paši tika galā un savāca aiz sevis atstāto nekārtību. Laikam ritot, ''Wolfsburg'' iniciatīvu atdeva mājiniekiem, un paši mierīgi iesēdās aizsardzībā un turēja rezultātu. Šāda taktika gan Vācijas komandai nenesa panākumus, jo vienus vārtus nācās zaudēt, kad ar vārtu guvumu izcēlās Svens Kumss, un vēl pēc īsa brīža rezultāta starpību līdz minimumam samazināja Kalifa Kulibalī. ''Gent'' mača beigās cīnījās līdz pēdējam un demonstrēja pārliecinoši labāku spēli nekā ''Wolfsburg'', veicot vairākus vētrainus uzbrukumus, taču ar to nedaudz pietrūka, lai izrautu neizšķirtu savās mājās.

UEFA Čempionu līga, 1/8 fināla pirmās spēles

SpēleRezultātsVārtu guvēji
PSG – Chelsea2:1 (1:1)Ibrahīmovičs 39'; Kavani 78' – Obi Mikels 45'
Benfica – Zenit1:0 (0:0)Žonass 90'
Gent – Wolfsburg2:3 (0:1)Kumss 80'; Kulibalī 89' - Drakslers 44'; 54'; Krūze 60'
Roma – Real Madrid0:2 (0:0)Ronaldu 57'; Hesē 86'
Arsenal – Barcelona23.02.
Juventus – Bayern23.02.
PSV Eindhoven – Atletico24.02.
Dynamo Kyiv – Manchester City24.02.
Slēpts komentārs: Elementrix
Slēpts komentārs: BayernM
Slēpts komentārs: T.G.H.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-18 00:31, pirms 8 gadiem
^ Kā var spriest, kura spēle bija labāka- abas spēles vienlaicīgi NEVAR pilnvērtīgi skatīties

  -3 [+] [-]

, 2016-02-18 00:42, pirms 8 gadiem
kols00 rakstīja: ^ Kā var spriest, kura spēle bija labāka- abas spēles vienlaicīgi NEVAR pilnvērtīgi skatīties
Jefins esi? Dators-inets-atverti 2 streami un go!

  -2 [+] [-]

, 2016-02-18 00:49, pirms 8 gadiem
Go0dFather rakstīja: Jefins esi? Dators-inets-atverti 2 streami un go!
Real mudakam skauž ka pats droši vien ir skatījies tikai garlaicīgo Rēļēļ:Roma spēli!

Man pašam personīgi bija 2vi strīmi ar abām spēlēm : skaņa bija ieslēgta tikai Wolfsburgas spēlei!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 00:50, pirms 8 gadiem
Go0dFather rakstīja: Jefins esi? Dators-inets-atverti 2 streami un go!
to var salīzināt tāpat kā skatīties porņikus un nodarboties ar sexu, vai nu dari vienu vai skaties otru. nav iespējams izbaudīt divas spēles vienlaicīgi. Nesaku, ka ši bija sliktāja pa RM un Romas spēli, jo skatijos spēli no Romas, bet nu izkalusas, ka ir vērts paskatīties arī šo spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-18 06:50, pirms 8 gadiem
Arī es abas spēles skatījos, vienu tiešraidē, otru atkārtojumā. Galvenais, pirmās spēles laikā nejauši neuzzināt otrās rezultātu. Tiešām, šī bija interesantāka, kaut gan gaidīju otrādāk.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-18 08:49, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Real mudakam skauž ka pats droši vien ir skatījies tikai garlaicīgo Rēļēļ:Roma spēli!

Man pašam personīgi bija 2vi strīmi ar abām spēlēm : skaņa bija ieslēgta tikai Wolfsburgas spēlei!
Vai tu vispār kādreiz esi kaut vienu spēli noskatījies???