Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Rabotnički'' treneris: ''Neizmantojām iespējas, un ''Jelgava'' beigās sodīja''

Krišs Upenieks

''Rabotnički'' treneris: ''Neizmantojām iespējas, un ''Jelgava'' beigās sodīja''
Igors Angelovs (pa labi)
Foto: Raitis Supe, www.jelgavasvestnesis.lv

Maķedonijas otrās spēcīgākās komandas Skopjes ''Rabotnički'' galvenais treneris Igors Angelovs pēc UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtas spēles pret ''Jelgavu'' (0:1) nebija ļoti sašutis par zaudējumu galotnē. Treneris atzīmēja, ka tas neko īpaši nemaina, jo Skopjē tāpat būtu jāsit iekšā.

Igors Angelovs, Skopjes ''Rabotnički'' galvenais treneris: ''Domāju, ka sanāca diezgan laba spēle. Mums bija savas iespējas uzvarēt, taču nespējām tās izmantot, un beigās pretinieks mūs sodīja. Skopjē būs vēl 90 minūtes. Uzvarējām tādā pašā situācijā pret igauņu ''Flora''. Ceru, ka spēsim to paveikt arī šoreiz, un ''Rabotnički'' sasniegs nākamo kārtu.''

Vai ''Jelgava'' ar kaut ko pārsteidza?
Angelovs: ''Nē. Zinājām, kā viņi spēlēs. Gaidījām tāda stila sniegumu. Tā ir komanda ar fiziski spēcīgiem futbolistiem. Kā jau teicu, ir vēl 90 minūtes Skopjē, kur cerams spēsim gūt vairāk par vieniem vārtiem.

Vai būs kādas nianses, ko mainīsiet nākamajā spēlē?
Angelovs: ''Ne daudz. Mūsu spēles stils ir uzbrūkošs. Tā arī spēlēsim, lai uzvarētu.

Vai būtu apmierināti, ja spēle beigtos 0:0?
Angelovs: ''Nē, nav nekādas starpības, jo tāpat būtu jāgūst vārti. Neizjūtam tagad nekādu spiedienu, ka esam zaudējuši ar 0:1. Tas nav tas pats, kas, ja būtu 0:0, bet vienalga būs jāgūst vārti Skopjē.

Kura komanda iekļūs nākamajā kārtā?
Angelovs: ''Cerams, ka mēs būsim komanda, kas kvalificēsies nākamajai kārtai.''

     [+] [-]

, 2015-07-16 23:30, pirms 9 gadiem
Nu fantastiska intervija.

     [+] [-]

, 2015-07-17 00:32, pirms 9 gadiem
Un ja Jelgava iesitis, tad bus jagust jau par diviem vairak!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja