Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dubra: "Esmu pārliecināts, ka BATE var spēlēt krietni labāk"

Dubra: "Esmu pārliecināts, ka BATE var spēlēt krietni labāk"
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Baltkrievijas čempionvienības Borisovas BATE latviešu aizsargs Kaspars Dubra pēc uzvaras UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas 2. kārtas mačā pār Īrijas čempioniem "Dundalk" (2:1) izteicies, ka atbildes mačā Īrijā uz sintētiskā laukuma klāsies ļoti grūti.

Trešdienas vakarā BATE savā laukumā ar 2:1 pārspēja "Dundalk" futbolistus, bet Dubra laukumā devās pamatsastāvā, aizstājot savainojumu guvušo aizsargu Denisu Poļakovu, un aizvadīja visu spēli.

"Palikušas mieles par ielaistajiem vārtiem," neslēpj Latvijas valstsvienības aizsargs. "Mēs kļūdījāmies pie sava soda laukuma, cenšoties izraidīt no tā bumbu, kas nonāca tieši pie pretinieku futbolista. Nelaimes gadījums. Līdzīgās epizodēs ir jārīkojas vienkāršāk. Tuvākajā laikā izanalizēsim spēli, izdarīsim secinājumus un turpmāk centīsimies nepieļaut tamlīdzīgas kļūdas."

"Emocijas ir ieturētas. Esmu pārliecināts, ka varam spēlēt krietni labāk. Pirmajā puslaikā pietrūka sadarbību laukuma malās, bet aizsardzībā radās brīvās zonas. Pieņemu, ka par daudz satraucāmies. Pēc pārtraukuma sākām kontrolēt bumbu un veidot uzbrukumus. Sanāca labas kombinācijas ar lielu piespēļu skaitu. Bija priekšnosacījumi, lai gūtu trešo vārtus," uzskata Dubra.

"2:1 ir slidens rezultāts. Turklāt dosimies spēlēt uz sintētiskā laukuma, kas, kā runā, nav labākās kvalitātes. Saprotams, ka klāsies ļoti grūti. "Skonto" un "Ventspils" komandu sastāvos esmu spēlējis Īrijā. Vietējie līdzjutēji nepārtraukti dzen komandu uz priekšu. Un mums pretī būs stipra komanda, kurā ir ātri un tehniski futbolisti. Jebkurā gadījumā mums ir jākoncentrējas uz savu spēli un nevajag pieskaņoties "Dundalk"."

Tāpat Dubra izteica lielu paldies BATE līdzjutējiem, kuru atbalsts esot ļoti palīdzējis komandai. "Prieks redzēt tik piepildītu "Borisov-Arena" stadionu. Spēlēt tādā atmosfērā ir lieliski."

Izmantotie resursi:
fcbate.by

     [+] [-]

, 2015-07-16 12:02, pirms 9 gadiem
Lai veicās.

     [+] [-]

, 2015-07-16 12:10, pirms 9 gadiem
"dosimies spēlēt uz sintētiskā laukuma, kas, kā runā, nav labākās kvalitātes"

labais, kur UEFA skatās, ka jūlija mēnesī uz plastmasas laukuma jāspēlē eirokausa spēle
varbūt ir iespēja jau tagad rakstīt protestu