Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Vojvodina" treneris: ""Spartaks" Podgoricā izmantoja visas pretinieku kļūdas"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Vojvodina" treneris: ""Spartaks" Podgoricā izmantoja visas pretinieku kļūdas"
Zlatomirs Zagorčičs
Foto: novosti.rs

Serbijas kluba "Vojvodina" galvenais treneris Zlatomirs Zagorčičs intervijā pirms Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas pirmās spēles pret Jūrmalas "Spartaku" pastāstīja, ka viņa komanda cer iekļūt nākamajā kārtā, bet viņiem būs jāuzmanās Jūrmalas "Spartaka", kas labi izmanto pretinieku kļūdas.

Zlatomirs Zagorčičs spēlētāja karjeras laikā aizvadīja vairāk nekā 20 spēles Bulgārijas izlases sastāvā, bet galvenā trenera arodā ir strādājis arī mums labi pazīstamajā Lovečas "Litex". Šobrīd Zagorčičs trenē "Vojvodina", ar kuru jau rīt Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas spēlē cīnīsies Jūrmalas "Spartaks".

Pirms gaidāmās spēles treneris aicināja komandas līdzjutējus aktīvi atbalstīt savu komandu: "Es atkal aicinātu skatītājus lielā skaitā ierasties uz stadionu, lai atbalstītu "Vojvodina" spēlētājus. Puiši, kas spēlē šīs komandas kreklā ar savu sniegumu ir pelnījuši skatītāju atbalstu. Esmu pārliecināts, ka spēlētāji ar sniegumu laukumā atmaksās visiem līdzjutējiem. Komandas sastāvā ir 25 futbolisti, no kuriem jebkurš var tikt sastāvā, atskaitot savainotos Nino Pekariču un Sašu Čurko. Mūsu uzdevums vienmēr ir spēlēt agresīvi un iesist vairāk vārtu par pretinieku."

Zagorčičs uzskata, ka komandai ir jātiek nākamajā kārtā, bet vienlaicīgi jāuzmanās no Jūrmalas futbolistiem: "Mums būtu jātiek 3. kārtā. Ar video starpniecību mums ir izdevies analizēt pretinieku. Mūs sagaida smaga spēle ar ne mazāk ambiciozu komandu. Laukumā mums ir jāatstāj visi spēki, jo latvieši Podgoricā parādīja, cik bīstami un neprognozējami viņi ir. Viņi izmantoja praktiski visas pretinieku kļūdas, uzvarot ar 3:1. Mēs nedrīkstam pieļaut ko tamlīdzīgu, lai panāktu labvēlīgu rezultātu pirms otrās spēles."

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2015-07-15 21:30, pirms 9 gadiem
Kaut kur rādīs?

     [+] [-]

, 2015-07-16 13:29, pirms 9 gadiem
Kofs ka Lech pret Barcelona, ka tad...