Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Rabotnički" kapteinis: "Neizšķirts būtu apmierinošs rezultāts, bet centīsimies uzvarēt"

"Rabotnički" kapteinis: "Neizšķirts būtu apmierinošs rezultāts, bet centīsimies uzvarēt"
Baže Ilijoskis
Foto: Raitis Supe, jelgavasvestnesis.lv

FK "Jelgava" pretinieku UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 2. kārtā, Maķedonijas kluba Skopjes "Rabotnički" kapteinis Baže Ilijoskis izteicies, ka rītvakar laukumā būs daudz skriešanas, jo tāds esot viņu spēles stils.

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 1. kārtā "Rabotnički" ne bez grūtībām tika galā ar Igaunijas komandu Tallinas "Flora". Pirmo spēli viesos maķedonieši zaudēja ar 0:1, bet savā laukumā uzvarēja ar 2:0. Futbola cilvēki runā, ka Maķedonijas klubs ļoti spēcīgs ir tieši mājās, tāpēc rītdienas spēlei būs liela nozīme.

Atgādinām, ka jelgavnieki Eiropas līgas kvalifikācijas 1. kārtā negaidīti pieveica spēcīgo Bulgārijas komandu Lovečas "Litex" (1:1, 2:2) un vieta nākamajā kārtā tika nopelnīta, pateicoties vairāk gūtiem vārtiem izbraukumā.

"Neesmu pirmo reizi Latvijā. Pirms desmit gadiem spēlēju pret Rīgas "Skonto"," atcerējās Ilijoskis. "No tā laika zinu Rīgu, Latvijas futbolu. Nezinu daudz par «Jelgavu», ja godīgi, izņemot spēli pret bulgāriem. Redzēju spēli un varu teikt, ka tā ir laba komanda. Spēcīga, augumā gara komanda. Domāju, ka rītdien būs ļoti sarežģīta spēle."

"Mēs spēlēsim savā stilā - bumba būs uz zemes, neveidosim spēli pa gaisu. Būs daudz spēles, daudz skriešanas, tas ir mūsu stils," norāda "Rabotnički" kapteinis. "Domāju, ka neizšķirts būtu apmierinošs rezultāts, bet mēs centīsimies rīt uzvarēt. Protams, ka mājās spēlējam labāk. Tā būtu jābūt visām komandām. Savi skatītāji, nav jāceļo. Šeit nav tik karsti, Skopjē pašlaik ir briesmas, nav ko elpot. Te ir daudz patīkamāk."

Spēle starp "Jelgavu" un "Rabotnički" Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) sāksies ceturtdien, plkst. 18.30. Prognozējams, ka visas tribīnes tiks aizpildītas, tādējādi katrs varēs baudīt īstu svētku atmosfēru. Biļetes cena - 5 EUR.

Izmantotie resursi:
jelgavasvestnesis.lv

     [+] [-]

, 2015-07-15 21:31, pirms 9 gadiem
Rādīs VSB vai SC?

  +2 [+] [-]

, 2015-07-15 21:44, pirms 9 gadiem
bsjekabs rakstīja: Rādīs VSB vai SC?
Sportacentrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-15 22:04, pirms 9 gadiem
SKALS rakstīja: Skonto rādīs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-07-16 07:33, pirms 9 gadiem
Kā var nerādīt skonto maču?????? murgs

     [+] [-]

, 2015-07-16 11:36, pirms 9 gadiem
Regbists rakstīja: Kā var nerādīt skonto maču?????? murgs
Setanta radis Skonto

     [+] [-]

, 2015-07-16 17:22, pirms 9 gadiem
backstab rakstīja: Setanta radis Skonto
Ko tu murgo