Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' viesosies Madridē, ''Bayern'' - Lisabonā

Krišs Upenieks

''Barcelona'' viesosies Madridē, ''Bayern'' - Lisabonā
Lionels Mesi un Antuāns Grīzmans
Foto: Marca/Sipa

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla ietvaros šovakar pulksten 21:45 Madrides ''Atletico'' uzņems ''Barcelona'', bet Minhenes ''Bayern'' ciemosies pie Lisabonas ''Benfica''.

Divu Spānijas čempionāta līdervienību ''Barcelona'' un Madrides ''Atletico'' pirmajā cīņā bija virkne ar notikumiem. 25. minūtē ''Atletico'' vadībā izvirzīja spāņu uzbrucējs Fernando Toress, kurš vēlāk četru minūšu laikā pamanījās nopelnīt divus brīdinājumus, un 33. minūtē Madrides klubs palika mazākumā. Otrajā puslaikā ''Barcelona'' bija liels pārsvars, divus vārtus guva Luiss Svaress, un mājinieki svinēja laimīgu uzvaru ar 2:1.

''Būt ''Atletico'' sastāvdaļai nozīmē būt stipram, nekad nepadoties un pārvarēt grūtības. Zinām, ka ir labākas komandas nekā mēs, taču varam cīnīties ar ''Barcelona''. Cenšamies spēlēt pret viņiem labāk ar katru spēli. Mēģināsim rast iespējas un skatīsimies, vai spējam viņus pieveikt. Saviļņojums un entuziasms, kas valda ap šo spēli ir fantastisks, bet nedomāju, ka ''Barcelona'' futbolistiem tas būs pārsteigums, viņi pie tā ir pieraduši,'' tā pirms šīvakara spēles ''Atletico'' galvenais treneris Djego Simeone.

''Attiecāmies pret šo 1/4 finālu tāpat kā pret citām cīņām - nedomāju, ka šī būs mūsu svarīgākā spēle sezonā. Mums ir neliels pārsvars, tāpēc centīsimies uzvarēt, lai nebūtu nekādu šaubu par rezultātu. Šī komanda ir kā radīta šādām spēlēm. Jā, pret ''Atletico'' vienmēr ir grūtas spēles, bet viss ir atkarīgs no mūsu pašu snieguma. Mums būs jāspēlē patiesi labi,'' nosvērts pirms atbildes mača bija ''Barcelona'' galvenais treneris Luiss Enrike.

Sarkanās kartītes dēļ šovakar ''Atletico'' palīdzēt nevarēs Toress, savainojumi ir Tjagu Mendesam, Hosē Marijam Himenesam un Stefanam Savičam. ''Barcelona'' sastāvā nebūs Žeremijs Matjē, Sandro Ramiress, Tomass Vermālens un Alekss Vidals. ''Atletico'' par labu runā fakts, ka ir gūti vārti viesos, kas nozīmē, ka savā laukumā Madridei pietiks arī ar minimālu 1:0 uzvaru un daudz kas būs atkarīgs tieši no disciplīnas aizsardzībā. Mača sākums pulksten 21:45.

Šķietami mazāk intrigas varētu būt otrā pārī, kurā Lisabonas ''Benfica'' savā laukumā uzņems Minhenes ''Bayern'' futbolistus. Tiesa, savā laukumā Vācijas grandam neizdevās iegūt tādu pārsvaru, lai pret šo spēli varētu izturēties vieglprātīgi. Jā, ''Bayern'' bija izteikts pārsvars, jau 2. minūtē vārtus guva Arturo Vidals, taču turpinājumā bumbas ''Benfica'' vārtos vairs nelidoja, tādējādi Lisabonā Minhenei tikai plus viens (1:0).

''Mums ir labi jānospēlē aizsardzībā, ņemot vērā, ka spēlēsim pret vienu no labākajām komandām pasaulē, komandu, kas ir viena no galvenajām favorītēm, lai uzvarētu turnīrā, un veiksmīgi spēlē savā laukumā, gan viesos. Neuzvarējām Minhenē, taču taktiski aizvadījām labu spēli. Lai nu kā, zinām, ka ''Bayern'' var spēlēt dažādi un mainīt savu spēles stilu atkarībā no situācijas. Ja viņiem kaut kas nesanāk, tad to pašu viņi cenšas sasniegt citā veidā. Minhenē bija 5000 mūsu atbalstītāju, un savā laukumā viņiem būs ļoti liela nozīme,'' apņēmības pilns ir ''Benfica'' galvenais treneris Rui Vitorija.

''Esam koncentrējušies spēlei. Plānojam labi nospēlēt aizsardzībā, gūt vārtus un iekļūt nākamajā kārtā. Abas komandas viena otru labi zina, jo vēl tikai pirms nedēļas spēlēja viena pret otru. Taktiski zinām, ko darīt pret ''Benfica''. Lai sasniegtu rezultātu, mums šovakar vienkārši būs jāaizvada laba spēle,'' tā pirms cīņas ''Bayern'' galvenais treneris Peps Gvardiola.

Abās komandās ir vairāki spēlētāji, kuri nevarēs spēlēt savainojumu dēļ, bet skaidrs, ka favorīte divu spēļu summā ir ''Bayern'', pie tam visai izteikta. Kā jau atzīmēja, ''Benfica'' treneris Lisabonā mājiniekiem daudz kas būs atkarīgs no spēles aizsardzībā, jo ielaistu vārtu gadījumā, mājiniekiem būs jāgūst vismaz trīs vārti, lai iekļūtu nākamajā kārtā. Mača sākums arī šajā cīņā pulksten 21:45.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

1 2 54 komentāri

     [+] [-]

, 2016-04-13 15:11, pirms 8 gadiem
Vācu mašīna nospiedīs Benficu!

  -4 [+] [-]

, 2016-04-13 15:17, pirms 8 gadiem
Pastarīši barcelona varbūt uzvarēs un city mazie vācu brāļi uzvarēs, bet zaudēs pusvinālā pret City

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 15:27, pirms 8 gadiem
Es pat teiktu,ka Atlēti ir favorīti un mierīgi var iesist vienīgos un norakties defā

     [+] [-]

, 2016-04-13 15:31, pirms 8 gadiem
Manchester Is Forever Blue rakstīja: Pastarīši barcelona varbūt uzvarēs un city mazie vācu brāļi uzvarēs, bet zaudēs pusvinālā pret City
Tu esi pie pilna saprāta tad, kad raksti šādus komentārus?

  +8 [+] [-]

, 2016-04-13 15:46, pirms 8 gadiem
BayernM nevajag atbildēt katram trollim. Jo tu vairāk sūdu baksti, jo lielāka smaka.

Liekas, ka vācu mašīnai kaut kas nav kārtībā ar to motoru, ja mājās iesita tikai vienus vārtus. Benfica var arī sagādāt nelielu pārsteigumu un izsist bayernu.

Skatīsimies, ko Simeone šovakar būs izdomājis, tomēr mājas spēle un fanu atbalsts vienmēr palīdz. Jebkurā gadījumā, es par skaistu spēli.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 15:48, pirms 8 gadiem
Domāju, ka kāda no favorītēm (Barcelona vai Bayern) netiks tālāk.

     [+] [-]

, 2016-04-13 16:05, pirms 8 gadiem
teiktu, ka 50/50, bet tikai tad, ja Messi pamodiisies un Buskets saaks straadaat. preteejaa gadiijumaa atliek tikai cereet uz kaadu Suaresa nelogjisku golazo...

     [+] [-]

, 2016-04-13 16:09, pirms 8 gadiem
Jāskatās abas spēles, nevienā pārī vēl nekas nav izšķirts.
Cerams nebūs kā vakar pie PSG - Manchester City spēles, kad Koscinkevičs 10 minūtē paspēja izmuldēties, ka otrā spēlē rezultāts ir 0-0, bet 20 minūtē, ka ir iesisti divi vārti jau. Vismaz sākuma daļai visu interesi skatīties sabojāja. Varētu jau atslēgt skaņu, bet bez tās nevar izbaudīt visu futbola atmosfēru.

  +4 [+] [-]

, 2016-04-13 16:13, pirms 8 gadiem
Manuprāt, abas spēles ir 50/50, jo Portugālē spēlēt grūti ir ikvienam un Benfica noteikti ir tas klubs, kurš var pārsteigt. Spēlē starp ATMD un Barcelona arī jebkas var notikt, jo Simeone zina kā spēlēt pret Barsu, kā to slāpēt, īpaši, ja ATMD izvirzīsies vadībā.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 16:13, pirms 8 gadiem
Barsai droši var uz likt uz 11m vai sarkano kartīti kādam no Atletico. Viens no 2 droši būs

  +3 [+] [-]

, 2016-04-13 16:17, pirms 8 gadiem
Vispār riebjās tie noteikumi ar to cik, kurš vārtus iesit kurā mājā. Tak kāpēc nevar paņemt vnk pēc fakta to rezultātu - ja kopvērtējumā ir 2:2, tad arī jāspēlē OT nevis tur visu laiku čakarējas, kurš pie kura vairāk iesit

     [+] [-]

, 2016-04-13 16:26, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Vispār riebjās tie noteikumi ar to cik, kurš vārtus iesit kurā mājā. Tak kāpēc nevar paņemt vnk pēc fakta to rezultātu - ja kopvērtējumā ir 2:2, tad arī jāspēlē OT nevis tur visu laiku čakarējas, kurš pie kura vairāk iesit
Nē, nepiekrītu, tieši otrādi ir ļoti interesanti rēķināt, domāt līdz, kam, kas der, neder, lai tiktu tālāk, visiem - gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem lielāka spriedze, komandām izvēloties sastāvus un taktikas arī jādomā līdz kā izdevīgāk spēlēt, utt. Manuprāt, ir ļoti ok!

     [+] [-]

, 2016-04-13 16:29, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Vispār riebjās tie noteikumi ar to cik, kurš vārtus iesit kurā mājā. Tak kāpēc nevar paņemt vnk pēc fakta to rezultātu - ja kopvērtējumā ir 2:2, tad arī jāspēlē OT nevis tur visu laiku čakarējas, kurš pie kura vairāk iesit
varbūt vēl tas ir ok, bet kā pagājušo gad bija. ja nemaldos chelsea pret PSG, kad abās spēlēs nospēlēja ar vienādu rezultātu un spēlēja OT, kas beidzās 1-1, un izrādās, ka tajā arī skaita izbraukuma vārtus. tas gan, manuprāt, ir pilnīgs buļļa pirdiens.

     [+] [-]

, 2016-04-13 16:33, pirms 8 gadiem
Es esmu par Atlētiem un Bayern, taču tālāk tiks Barsa ar Bayern! Katrā ziņā, mūs gaida interesanti mači! Par labu futbolu!

     [+] [-]

, 2016-04-13 17:06, pirms 8 gadiem
Barcai "Vincente Calderon" stadionā viegli nebūs, tas nu ir skaidrs..., jābūt labai spēlei. Būšu par Atletico!
Benfica-Bayern ar vēl nekas nav skaidrs, atcerēsimies, kā pagāšsezon Porto uzvilka šos, takā...Portugāļi var pārsteigt!

     [+] [-]

, 2016-04-13 17:47, pirms 8 gadiem
Manchester Is Forever Blue rakstīja: Pastarīši barcelona varbūt uzvarēs un city mazie vācu brāļi uzvarēs, bet zaudēs pusvinālā pret City
un to raksta trollits,kura klubs 122 gadu laika iekluvis pirmo reizi CL 1/2 njaaa vot tas nu gan ir sasniegums

     [+] [-]

, 2016-04-13 18:35, pirms 8 gadiem
marauders rakstīja: BayernM nevajag atbildēt katram trollim. Jo tu vairāk sūdu baksti, jo lielāka smaka.

Liekas, ka vācu mašīnai kaut kas nav kārtībā ar to motoru, ja mājās iesita tikai vienus vārtus. Benfica var arī sagādāt nelielu pārsteigumu un izsist bayernu.

Skatīsimies, ko Simeone šovakar būs izdomājis, tomēr mājas spēle un fanu atbalsts vienmēr palīdz. Jebkurā gadījumā, es par skaistu spēli.
Nu atvaino, bet kā var teikt, ka kaut kas nav kārtībā ja uzvar maču. Benfica tak nav kkads Igauņu klubs.

     [+] [-]

, 2016-04-13 18:50, pirms 8 gadiem
Matlss rakstīja: Nu atvaino, bet kā var teikt, ka kaut kas nav kārtībā ja uzvar maču. Benfica tak nav kkads Igauņu klubs.
Jo, visi prognozēja sagrāvi un daudzus vārtus? Tāpēc tā arī teicu? Piedodu tev.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-13 19:53, pirms 8 gadiem
Bayern vs Benfica pirmā spēle bija tāda grābstīšanās. Un maz ticams ka benfica iesitīs divas bankas. Vāču mašīna nospiedīs benficu kà mazu smirdīgu blusu. Hehe

     [+] [-]

, 2016-04-13 20:00, pirms 8 gadiem
Barcelona un Atletico ļoti iespējams variants ir 1-1, šķiet visapspriestākais pasaulē. No otras puses, ilgi tāds zvērs gulēt nevar, pilnīgi iespējams, ka Barcas spēle atkal aizies ar jauniem apgriezieniem. Jebkurā gadijumā uzskatu, ka Atletico maz iespēju un Barca uz pusfinālu.
Visas tīri futbola fana cerības uz Benficas brīnumu Lai paveic mājā to pašu, ko izdarīja Wolfsburg ar Real. Benficai vajadzētu triekties caur centru, bet jebkurā gadijumā, čujs, ka būs daudz vārtu spēle.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 21:21, pirms 8 gadiem
Par Benficu un Atletico. Vakar mani favorīti pāŗos paņēma.

     [+] [-]

, 2016-04-13 21:38, pirms 8 gadiem
kosinkeevicham vajadzeetu aizliegt komenteet barsas speeles,tas nav pacieshams!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 21:47, pirms 8 gadiem
nospeeleetas 2 minuutes un messi piemineets un cik vinsh lielisks 20 reizes

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:00, pirms 8 gadiem
Varetu, ludzu streamu uz futbolu?

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:09, pirms 8 gadiem
barsa pati nejeedz speeleet un neljauj to dariit arii atleetiem

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:13, pirms 8 gadiem
Yeee, Portugāļi ieblieza.

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:13, pirms 8 gadiem
Kāds tiešām varētu padalīties ar kādu strīmiņu

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:21, pirms 8 gadiem
Ogo

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:21, pirms 8 gadiem
malachiii atleeeti

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:22, pirms 8 gadiem
Super, Arī šodien abas spēlēs iet tā kā man gribētos

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:26, pirms 8 gadiem
atletic un barca striims Watch Atlético Madrid vs FC Barcelona Live...

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:31, pirms 8 gadiem
messi pedeja laikā baigi bessi

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:32, pirms 8 gadiem
Pagaidaam pozitiivi

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:32, pirms 8 gadiem
Jā, 4 spēli pēc kārtas totālas lupatas Barca!! Kā var būt tādā bedrē sezonas svarīgakajos brīžos...?

     [+] [-]

, 2016-04-13 22:33, pirms 8 gadiem
barcai po...ui var ielaist veel vienu pec tam lidz 90min vienu iesist un extra tima gut otros un lieta darita
1 2 54 komentāri