Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Astafjevs: "Šis ir viens no lielākajiem sasniegumiem kluba vēsturē"

Agris Suveizda

Astafjevs: "Šis ir viens no lielākajiem sasniegumiem kluba vēsturē"
"Jelgavas" galvenais treneris Vitālijs Astafjevs
Foto: F64/Romāns Kokšarovs

Bulgārijas futbola kluba galvenais treneris Krasimirs Balakovs pēc sensacionālā zaudējuma divu spēļu summā pret Latvijas kausa īpašnieci "Jelgavu" (1:1, 2:2) atvainojās visiem par komandas demonstrēto sniegumu un katastrofālo iznākumu. Savukārt "Jelgavas" galvenais treneris Vitālijs Astafjevs sarunā ar "Jelgavas Vēstnesi" vēsturisko iekļūšanu nākamajā kārtā nodēvēja par vienu no lielākajiem panākumiem kluba vēsturē.

Lovečas "Litex" galvenais treneris Krasimirs Balakovs: "Atvainojos, visai komandai ir jāatvainojas cilvēkiem, kuri ieradās uz spēli. Pieļāvām muļķīgas kļūdas. Nespējām veidot uzbrukumus, pieļāvām kļūdas vienkāršās situācijās un ielaidām muļķīgus vārtus – nezinu, kādēļ. Zinājām, ka "Jelgava" ļoti koncentrējas standartsituācijām, taču ielaidām vienus vārtus, tad otrus. Par to vainīgi esam tikai un vienīgi mēs paši.

Otro vārtu atkārtojumu pagaidām neesmu redzējis, tāpēc nevaru komentēt, vai tajos bija aizmugure. Ja bija, tad arī tiesneši pieļāva kļūdu un netika galā ar spēli, taču tas nav attaisnojums. Publikas mudinājumi atkāpties? Šādus kliedzienus dzirdēt ir normāli, tāds ir futbols. Varu tikai atvainoties visiem. Par to, vai palikšu amatā, izlems citi. Tagad galvenais ir pārvarēt šo šoku. Personīgi es to nebiju gaidījis, taču futbolā notiek negaidītas lietas. Ir arī citas spēcīgas komandas, kuras ir izstājušās. Mēs tādi neesam vienīgie."

"Litex" aizsargs Vasils Božikovs: "Ielaidām ļoti vienkāršus vārtus, identiskās situācijās kā pirmajā spēlē. Patiešām vienkāršus… Vaina bija tajā, kā aizsargājāmies, varbūt arī vārtsargā. Visi bijām pie kaut kā vainīgi. Taču dzīve turpinās, tā nav galā pēc šīs spēles. Mums ir jāgūst mācība un jāturpina uzlabot savu sniegumu."

Izmantotie resursi:
Балъков: Извинявам се на хората, това е пълен...
Балъков за виковете "оставка": Не им...
Васил Божиков: Много е тежко, нека ни...

  +2 [+] [-]

, 2015-07-10 00:43, pirms 9 gadiem
Normāli dabūja iekšās

  +5 [+] [-]

, 2015-07-10 01:02, pirms 9 gadiem
Visaadi vareeja buut-Aizmugures, rokas, parkapumi soda laukuma, bet tiesnesis shoreiz bija labveeliigs, vai arii baidijaas pieljaut kljuudu.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-10 01:31, pirms 9 gadiem
kas tur ko atvainoties? zaudēja spēcīgai komandai
Slēpts komentārs: J.L Rapati ;D

  +6 [+] [-]

, 2015-07-10 02:03, pirms 9 gadiem
J.L Rapati ;D rakstīja: uzreiz speciiga komanda? nakamajaa kartaa redzeesim cik speciiga :
pirmais pokestārs

  +3 [+] [-]

, 2015-07-10 05:04, pirms 9 gadiem
Super!

  +8 [+] [-]

, 2015-07-10 06:30, pirms 9 gadiem
Cerēsim ,ka Jelgavas komandas spēlētājiem nesakāps galvā kā šeit vienam otram komentētājam
Slēpts komentārs: Lido

  -3 [+] [-]

, 2015-07-10 10:24, pirms 9 gadiem
Paskatoties koeficentu Litex zaudejums ir izskaidrojams. Prieks par Jelgavu, patiess prieks par sniegumu.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-10 19:41, pirms 9 gadiem
Ne mirkli nešaubījos,ka mūsējie ir stiprāki,jo spēj spēlēt ar galvu,nevis tupi bumbot.