Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Blāns: "Uzvaras vārti Zlatanam pašpārliecinātību nedos, viņam tāpat tās pietiek"

Rolands Eliņš

Blāns: "Uzvaras vārti Zlatanam pašpārliecinātību nedos, viņam tāpat tās pietiek"
Zlatans Ibrahīmovičs pēc spēles atdod savu kreklu līdzjutējiem
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā vakar iekļuva Parīzes „Saint-Germain”, kuras treneris Lorāns Blāns pēc mača (2:1, summā 4:2) uzslavēja izvēlēto taktiku. Savukārt zaudētāju „Chelsea” treneris Gūss Hidinks bija spiests taisnoties ne tikai par izstāšanos, bet arī par Edena Azāra un Anhela di Marijas samainīšanos ar krekliem jau puslaika pārtraukumā.

Beļģijas futbolists Edens Azārs, kurš aizvada ļoti blāvu sezonu, ar atsevišķu līdzjutēju izsvilpieniem tika pavadīts no laukuma spēlē pret PSG, kad tika nomainīts otrajā puslaikā. Azārs jau pēc pirmā puslaika beigām, kad rezultāts bija „Chelsea” neizdevīgais 1:1, bija samainījies ar krekliem ar Argentīnas futbolistu Anhelu di Mariju no Parīzes komandas, par to izpelnoties plašu nosodījumu britu presē.

„Man bail šo rīcību komentēt,” norādījis bijušais Mančestras „United” kapteinis Rojs Kīns. „Tas jau nav pārāk forši spēles beigās, taču puslaika pārtraukumā, patiešām svarīgas spēles pārtraukumā? Tas ir šokējoši. Brīnos, kas gan notiek spēlētājus prātos. Čempionu līgas astotdaļfinālā, tik izšķirošā spēlē domāt par samainīšanos ar krekliem puslaika pārtraukumā. Es pats par to neiedomātos pat pēc spēles. Patiešām negaidīti.”

„Chelsea” treneris Gūss Hidinks gan Azāra rīcībā neko tik traku nesaskatīja: „Pats to neredzēju, bet zinu, kas notika. Tā nevajadzēja darīt, taču dažās valstīs šāda tradīcija pastāv. Varbūt viņi abi ir pieraduši tā darīt. Lai nu kā, ticu, ka futbolistiem nebija sliktu nodomu, un man tā nav nekāda problēma.”

„Visi zinām, ka „Chelsea” ir pārbūves procesā,” norādīja Hidinks. „Klubam ir jātiek galā ar saviem nākotnes mērķiem, arī īstermiņa. Par spēles iznākumu esmu vīlies. Šķiet, ka sākām pārāk piesardzīgi. Otrajā puslaikā mēs bijām pārāki un nonācām tuvu vārtu guvumam 65. minūtē, taču 67. minūtē PSG iesita paši un nogalināja intrigu.”

PSG treneris Lorāns Blāns savukārt uzsvēra savas komandas izraudzītās taktikas panākumus: „Viss ir ļoti vienkārši – redzējām laukumā divas komandas ar atšķirīgu futbola filozofiju. „Chelsea” cenšas uzturēt augstu tempu uzbrukumā un ne vienmēr uzņemas bumbas kontroli, kamēr mūsu spēles stils ir krasi pretējs. Ticu, ka mazāk briesmas pastāv tad, ja bumba ir tavā īpašumā. Nesaku, ka ilgāka bumbas kontrole nozīmē uzvaru, taču tas nozīmē priekšrocības.”

Blāns īpaši uzslavēja di Mariju un Zlatanu Ibrahīmoviču, kura sakarā piebilda, ka Zlatans joprojām spēj apklusināt kritiķus: „Uzvaras vārti Zlatanam nedos vairāk pašpārliecinātības, jo šīs īpašības viņam jau tāpat netrūkst. Taču tie nāks par labu citos veidos, un mūsu komanda no tā tikai iegūs.”

Ibrahīmoviča līgums ar PSG beidzas vasarā, un viņš būs pieprasītākais brīvais aģents tirgū, taču pats Zlatans medijiem vakar norādīja, ka neko konkrētu vēl nedomā šajā sakarā: „Man vēl ir līgums uz diviem mēnešiem. Ne ar vienu citu komandu šajā laikā nerunāju. Redzēsim, kas notiks, neizslēdzu nevienu iespēju. Vai mani vilina Premjerlīga? Premjerlīga vienmēr bijusi simpātiska.”

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Goal.com
BBC - Homepage

  +2 [+] [-]

, 2016-03-10 11:12, pirms 8 gadiem
Zlatans intervijā piesmēja Chelsea un pats pēc tam viņus arī izlidinājā. Ko lai saka - leģenda

  -1 [+] [-]

, 2016-03-10 11:20, pirms 8 gadiem
Azāra rīcība tikai parāda to ko teicu - kādi amatieri ir chelsī uz PSG fona.

Katru dienu negadās būt uz viena laukuma ar Di Mariju, kur nu vēl dabūt kreklu.

Nākamgad vispār netiks ČL, tā ka pēdējās iespējas jāizmanto.

  -2 [+] [-]

, 2016-03-10 11:27, pirms 8 gadiem
Raheem rakstīja: Azāra rīcība tikai parāda to ko teicu - kādi amatieri ir chelsī uz PSG fona.

Katru dienu negadās būt uz viena laukuma ar Di Mariju, kur nu vēl dabūt kreklu.

Nākamgad vispār netiks ČL, tā ka pēdējās iespējas jāizmanto.
Vakar vienīgie kuri cīnijās bija Kosta,Villians. Pārējie nospēlēja stipri zemāk kā var

  +1 [+] [-]

, 2016-03-10 12:13, pirms 8 gadiem
Robi, vel neesi beidzis slapināt biksēs par to, ka Chelsea sagrāva Šitijus.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-10 13:03, pirms 8 gadiem
Žēl vienīgi, ka Ibra ar Parīzi nekad nedabūs ČL kausu, tīri 1/4 fināla komanda!!!