Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Luizs: "Mourinju jābūt uzmanīgam ar taktikas izvēli"

Kārlis Komarovskis
Kārlis Komarovskis

Luizs: "Mourinju jābūt uzmanīgam ar taktikas izvēli"
Davids Luizs
Foto: SIPA/Scanpix

"Paris Saint-Germain" futbolists Davids Luizs pirms gaidāmās atbildes spēles Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Londonas "Chelsea" brīdinājis treneri Žuzē Mourinju, ka izvēloties aizsardzības taktiku var būt bīstami.

Atgādinām, ka abu komandu iepriekšējā spēlē noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, kas sola ļoti aizraujošu cīņu atbildes spēlē. Davids Luizs, kurš vasarā par 50 miljoniem eiro pievienojās "PSG" komandai sacīja, ka zina, ko portugālis teiks saviem padotajiem: "Es zinu kā Žuzē gatavojas mačam, viņš puišiem teiks spēlēt pacietīgi un ķers mūs uz pretuzbrukumiem. Viņš zina, ka mums vajag gūt vārtus, bet viņiem nē. Mums jābūt uzmanīgiem, jo es zinu, ka "Chelsea" ir prasmes sodīt pretuzbrukumā, taču arī viņiem jāuzmanās," apzinoties spēles likmi sacīja Luizs.

Brazīlietis brīdināja Mourinju, ka spēlējot no aizsardzības var maksāt dārgi: "Iesēsties savā zonā un aizsargāties pret Zlatanu Ibrahimoviču, Edisonu Kavani, Ecekiēlu Laveci var būt ļoti bīstami, ne tikai mums jābūt uzmanīgiem."

Davids Luizs "Chelsea" rindas pārstāvēja no četras sezonas, no 2010. līdz 2014. gadam. Tomēr līdz ar Mourinju atnākšanu samazinājās brazīlieša spēles laiks un beigu rezultātā Luizs par iespaidīgu transfēra summu pievienojās Francijas čempionvienībai.

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs: Maikl30

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 14:28, pirms 9 gadiem
ierunaajaas lielaakais taktikjis PSG rindaas

     [+] [-]

, 2015-03-10 14:46, pirms 9 gadiem
vismaz vienreiz vajadzētu pārlasīt rakstu pirms publicēšanas.
par daudz gramatikas kļūdu tik īsam rakstam.

     [+] [-]

, 2015-03-10 14:48, pirms 9 gadiem
Varenais Luizs, Brazīlijas izlases aizsardzības valdnieks PČ pusfinālā Toreiz vāciešiem otrajā puslaikā arī bija jābūt piesardzīgiem taktikas izvēlē, lai nenoslīktu puņķos & asarās.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 14:52, pirms 9 gadiem
Ar grūtibām izlasiju rakstu Tik daudz kļūdas! amatierisma kalngals.
Kārli Odiņ , ja nemāki pāris teikumus normāli, bez kļūdām uzrakstīt, tad varbūt atmet šito ģēlu? Tas nav tavs dzīves aicinājums.