Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" pussargs Matičs gūst traumu, svinot Līgas kausa iegūšanu

Rolands Eliņš

"Chelsea" pussargs Matičs gūst traumu, svinot Līgas kausa iegūšanu
"Chelsea" futbolisti mirkli pirms prieka pilnā lēciena, kurā tika savainota Matiča potīte
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

„Chelsea” galvenais treneris Žuzē Mourinju pēc vakardienas Premjerlīgas uzvaras pār „West Ham United” (1:0) preses konferencē atklāja, ka serbu pussargs Nemanja Matičs guvis potītes savainojumu, jo pārāk aktīvi svinējis sestdien iegūto Līgas kausu.

Nemanja Matičs iepriekšējā nedēļā izpelnījās mediju ievērību savas diskvalifikācijas skandāla dēļ, jo pēc Ešlija Bārnsa pagrūšanas spēlē pret „Burnley” saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, lai arī bīstamāko izklupienu veica tieši Bārnss. Matiča sods vēlāk tika samazināts līdz divām spēlēm, taču treneris Žuzē Mourinju atklājis, ka viņš tik un tā nebūtu varējis piedalīties vakardienas spēlē visai kurioza savainojuma dēļ.

„Es jums pastāstīšu to, ko neviens nezina,” Mourinju sacīja vakardienas preses konferencē. „Matičs ir savainots, un traumu viņš guva, svinot Līgas kausa iegūšanu. Es nejokoju, tā patiešām gadījās. Savainojums gan nav pārāk nopietns, taču, ja Matičs nebūtu diskvalificēts, viņš tik un tā nebūtu šodien spēlējis. Viņam ir izmežģīta potīte, taču nedēļas nogalē viņš atsāks treniņus un pret Parīzes „Saint-Germain” būs ierindā.”

Čempionu līgas atbildes spēle pret PSG paredzēta nākamajā trešdienā 21:45 pēc Latvijas laika. Pirmajā spēlē viesos „Chelsea” ieguva neizšķirtu 1:1.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +2 [+] [-]

, 2015-03-05 09:54, pirms 9 gadiem
Tas ko Mourinju teica un ko rakstiju raksta par vakardienas spelem.

Ramires atguvis speles garshu, Zuma spele fantastiski un komanda kopumaa atguvusies.
Divas brivdienas un tad gatavojamies piezmiegt PSG

  +1 [+] [-]

, 2015-03-05 11:58, pirms 9 gadiem
Bez komentāriem ';