Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dubra: ''Atmosfēra tribīnēs bija vienkārši kosmoss''

Krišs Upenieks

Dubra: ''Atmosfēra tribīnēs bija vienkārši kosmoss''
Kaspars Dubra spēlē pret ''Videoton''
Foto: fcbate.by

Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Dubra pēc Borisovas BATE iekļūšanas UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra ''play-off'' kārtā kluba oficiālajai mājaslapai dalījās iespaidos par sajūtām, atzīmējot, ka viņam tās ir ļoti patīkamas, jo futbolistu sagaida pirmā sezona kādā Eiropas pamatturnīrā.

Dubras pārstāvēta BATE vakar atbildes spēlē savā laukumā pret ungāru ''Videoton'' svinēja minimālu uzvaru 1:0, kas nozīmēja panākumu arī divu spēļu summā ar 2:1. Pilnu spēli atkal aizvadīja Latvijas izlases centra aizsargs Dubra, kurš pēdējā laikā izkarojis vietu sastāvā un nu ir stabils Borisovas kluba pamatsastāva futbolists. Pēc mača Kaspars arī sniedza komentāru kluba oficiālajai mājaslapai.

''Emocijas ir pozitīvākās. Man tā būs pirmā sezona Eiropas zonas pamatturnīrā [BATE jau garantējusi vietu Eiropas līgas grupu turnīrā, bet vēl vienas panākuma gadījumā garantēs vietu arī UEFA Čempionu līgā - aut.]. Pagaidām virzāmies pa noteiktu ceļu. Protams, ir uzdevums tikt pēc iespējas tālāk. Uzskatu, ka darbojāmies solīdi. Jā, nerealizējām daudz momentu - bija iespēja daudz ātrāk noņemt visus jautājumus par uzvarētāju divu spēļu summā.

No otras puses, neko neļāvām izveidot ''Videoton'' pie saviem vārtiem. Bijām veikuši labu analīzi pēc spēles Ungārijā, izdarījām pareizos secinājumus un dzīvē arī teicami izpildījām trenera sniegtos uzdevumus. Galvenais bija neielaist. Mēs teicami aizsargājāmies, un pretiniekiem vienīgie saasinājumi veidojās pēc standartsituācijām, bet arī ar tam veiksmīgi tikām galā.

Saprotams, ka ideāli nospēlēt nav iespējams. Bija kaut kādas kļūdas. Neskatoties uz to, visi puiši ir lieli malači. Zinājām, ka pretinieks pēdējās spēlēs bija izrāvis punktus spēles beigās. Tātad komandai ir raksturs un cīņas gars. Esam priecīgi, ka spējām apturēt šādu ''Videoton'' sēriju. Ar simtprocentīgu koncentrēšanos aizvadījām visu spēli līdz gala svilpei un nosargājām savus vārtus neskartus. Sākam jau domāt par spēli pret Minskas ''Dinamo''. Ļoti gribētos redzēt tikpat daudz skatītājus. Šodien atmosfēra bija vienkārši kosmoss. Pateicoties tādam atbalstam, ir vieglāk sasniegt vajadzīgo rezultātu,'' tā 24 gadus vecais latviešu aizsargs. Jāpiemin, ka spēli klātienē vēroja 12498 līdzjutēji.

Jāpiemin, ka pirms ''play-off'' kārtas BATE arī tikusi izsēto skaitā, kas nozīmē, ka cīņā par Čempionu līgas grupu turnīra Borisovas klubam pretī stāsies kāda no šīm piecām čempionēm: "Maccabi" (Telaviva, Izraēla), "Partizan" (Serbija), "Malmo" (Zviedrija), "Skënderbeu" (Albānija), "Astana" (Kazahstāna).

Izmantotie resursi:
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...

  -1 [+] [-]

, 2015-08-06 10:31, pirms 9 gadiem
Agrāk BATE komandā bija tāds Germans Māliņš, kur viņš palika?

     [+] [-]

, 2015-08-06 10:58, pirms 9 gadiem
KARALIS89 rakstīja: Agrāk BATE komandā bija tāds Germans Māliņš, kur viņš palika?
Tu tiešām nezini vai tā bija tāda muļķīga provokācija no tavas puses?

  -1 [+] [-]

, 2015-08-06 11:21, pirms 9 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Tu tiešām nezini vai tā bija tāda muļķīga provokācija no tavas puses?
Maz sekoju līdzi BATE komandai. .tikai tagad, kad kāds savējais tur spēlē!

  +4 [+] [-]

, 2015-08-06 11:26, pirms 9 gadiem
KARALIS89 rakstīja: Maz sekoju līdzi BATE komandai. .tikai tagad, kad kāds savējais tur spēlē!
Nu kā, viņam iedeva iespēju, nopūdelēja kārtīgi, un tagad sēž un rezervistu soliņa Skonto
https://www.youtube.com/watch?v=Nt4...

     [+] [-]

, 2015-08-06 12:21, pirms 9 gadiem
Māliņš ar to kļūdu sev visu karjeru noraka. Bija iespēja spēlēt ČL , bet tagad spēlē dublieru čempī

     [+] [-]

, 2015-08-06 12:22, pirms 9 gadiem
par ČL !
par skatītājiem, balta skaudība, zinot kā eirokausu spēlēs izskatās mūsu tribīnes ...

  +1 [+] [-]

, 2015-08-06 12:46, pirms 9 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Nu kā, viņam iedeva iespēju, nopūdelēja kārtīgi, un tagad sēž un rezervistu soliņa Skonto
https://www.youtube.com/watch?v=Nt4_RU2jMwo
so video nebiju redzejis, tik lasijis par vina neveiksmigo speli .. vaks kautkads .. izksatas itka pirmo reizi muza butu vartos stavejis

  +1 [+] [-]

, 2015-08-07 07:36, pirms 9 gadiem
Tā nu tas ir.Latvijas futbolistiem pilnas tribīnes ir "kosmoss",bet ārzemju leģionāriem "šoka terapija",pirmoreiz izejot laukumā virslīgas spēlēs pie tukšām tribīnēm.