Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pavlovs: "Tagad nopietni padomātu, vai piekrist "Spartaka" piedāvājumam"

Agris Suveizda

Pavlovs: "Tagad nopietni padomātu, vai piekrist "Spartaka" piedāvājumam"
Andrejs Pavlovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

34 gadus vecais vārtsargs Andrejs Pavlovs nesen pārtrauca līgumsaistības ar SMScredit.lv Virslīgas klubu Jūrmalas "Spartaku" un joprojām ir brīvais aģents. Pavlovs sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka šķiršanās bija galvenokārt kluba lēmums, nevis viņa paša iniciatīva.

"Pateica – atvainojiet, bet vairs nevaram jums maksāt, un lauzām līgumu," Andrejs Pavlovs sacīja par šķiršanos no Jūrmalas "Spartaka". "Pašam īpašas vēlēšanās aiziet nebija. Mums bija izveidojies labs kolektīvs, un pēdējās spēlēs rādījām labu un saturīgu sniegumu. Domāju, ka turnīra tabulā būtu varējuši cīnīties par augstām vietām. Tāpēc gribējās kaut ko sasniegt un uz kaut ko tiekties, taču nesanāca."

Sezonas gaitā "Spartaka" sakarā dzirdētas dažādas runas par algu izmaksas problēmām, taču Andrejs tikai gardi nosmējās: "Šo tēmu īsti negribētu apspriest. Problēmas bija un paliek, bet ceru, ka tās tiks atrisinātas. Pagaidām klubs vēl nav norēķinājies pilnībā."

"Kopumā lielu pretenziju pret savu šīs sezonas sniegumu man nav. Manuprāt, spēlēju diezgan neslikti. Protams, varēju vairākas spēles aizvadīt labāk, taču kopumā lielu pretenziju nav. Varējām arī iegūt vairāk punktu. Piemēram, pirmajā kārtā pret "Ilūksti" [2:2], pret kuru zaudējām punktus. Uzskatu, ka arī abās spēlēs pret "Ventspili" [0:1, 2:3] varējām labāk. Bet kopumā ņēmām punktus tur, kur tos vajadzēja ņemt," Pavlovs turpināja.

"Uz kādu vietu varētu pretendēt, ja būtu saglabājuši visu sastāvu, ieskaitot Nauri Bulvīti un Patriku Tvumasi? Tagad, protams, var teikt visu, ko vēlas, taču tīri mans viedoklis ir tāds, ka iekļūt četriniekā varējām noteikti," sacīja Pavlovs. "Pirmā vieta, protams, jau vairs nav reāla, bet par trešo vai ceturto vietu, manuprāt, varējām pacīnīties. Var jau būt, ka arī tagad tas izdosies – dod Dievs. Varbūt, ka kluba lēmums tieši nāks par labu. Tagad grūti teikt – to varēs redzēt tikai pēc sezonas beigām."

No "Spartaka" aizgāja arī galvenais treneris Oļegs Kubarevs, kurš komandā bija tikai pussezonu. Par baltkrievu speciālistu ir dzirdēts ļoti daudz pozitīvu atsauksmju, un līdzīgās domās ir arī Pavlovs: "Kubarevs ir ļoti labs treneris. Viens no labākajiem, ar kuriem esmu strādājis. Viņu salīdzinātu ar Romānu Grigorčuku [kurš trenēja "Ventspilī"] – aptuveni līdzīga līmeņa treneri."

"Bulgārijā dažādu iemeslu dēļ nespēlēju. "Spartaks" pasauca pie sevis un izteica labu piedāvājumu. Jau ilgi spēlēju ārzemēs un gribēju būt vairāk kopā ar ģimeni. Arī finansiālā ziņā piedāvājums bija pienācīgs. Padomāju – kāpēc ne?" Pavlovs paskaidroja, kādēļ no Bulgārijas atgriezās Latvijā un pievienojās "Spartakam". "Pēc tam atkal sākās nesaprotamas (smejas) darbības. Nu, tā. Teiksim tā – šobrīd ļoti nopietni padomātu, vai tajā laikā pieņemtu "Spartaka" piedāvājumu. Bet tagad tā jau ir pagātne."

"Kā izdosies, tagad grūti minēt. Paši zināt – tagad komandu atrast nav tik vienkārši. Ja būtu aizgājis nedaudz ātrāk, būtu bijis vairāk laika," Pavlovs sacīja par savu nākotni, apstiprinot, ka karjeru drīzāk varētu turpināt ārzemēs."Latvijā tagad diez vai ir kādas vārtsargu vakances – komandas jau it kā ir nokomplektētas. Tāpēc Latvijā diez vai kaut ko izdosies atrast. Bet meklēsim – kaut kas ir, taču nekādu konkrētu variantu pagaidām nav."

No komandu pametušajiem pieredzējušajiem futbolistiem bez darba pagaidām ir arī Viktors Morozs, kurš jauna kluba meklējumos nule ir devies uz ārzemēm. Viņš sarunā ar portālu Sportacentrs.com nevēlējās iztirzāt aiziešanas iemeslus un sacīja, ka pavisam drīz varētu būt skaidrība, kur turpinās karjeru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-06 17:48, pirms 11 gadiem
Tikko Latvijas izlasei ir atrasts [pieticīgs] galvenais treneris, tā visi sāk runāt, ka Latvijā ir labi treneri. Kaut kāds idiotisms. Protams, vainīgs ir muļķis Indriksons...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja