Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Toress: "Šī ir viena no sliktākajām dienām manā futbolista karjerā"

Toress: "Šī ir viena no sliktākajām dienām manā futbolista karjerā"
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē “Barcelona” savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Madrides "Atletico". Lai gan Fernando Toress atklāja spēles rezultātu, izvirzot vadībā viesus, tomēr viņš drīz vien nopelnīja sarkano kartīti un laukumu pameta. Pēc spēles spānis atklāja, ka šis ir viens no sliktākajiem brīžiem viņa karjerā.

“Barcelona” galvenais treneris Luiss Enrike:
“Pirmajā puslaikā bija līdzīga spēle, taču dažās situācijās mums klājās grūti, un “Atletico” spēlēja labi. Kad viņi guva vārtus, mačs mainījās. Pie rezultāta 0:1 mēs zinājām, ka otrajā puslaikā mums jādara viss, lai to vērstu par labu. Man žēl, ka neguvām vairāk vārtu.” Tāpat “Barcelona” treneris atklāja, ka, viņaprāt, Fernando Toresa sarkanā kartīte bijusi pelnīta: “Mūsu spēlētāji redzēja, ka pārkāpums bija dzeltenās kartītes vērts. Tas ir normāls lēmums šādā situācijā, taču tas ir tiesneša ziņā – piešķirt vai nē.”

“Atletico” galvenais treneris Djēgo Simeone:
“Neesmu dusmīgs uz Toresu. Līdzīga situācija bija aizvadītajā gadā Madridē, kad Arda Turans nopelnīja sarkano karīti. Tiesnešiem ir jāvērtē šie pārkāpumi. Nesaku visu, ko vēlos teikt. Cenšos domāt, ko teikt par spēli un tiesnešu darbību. Jūtos lepns, ka esmu “Atletico” galvenais treneris, un ceru, ka spēlētāji vēlas turpināt. “Barcelona” zināja, kā spēlēt otrajā puslaikā, iespiežot mūs savā laukuma pusē, kas mums sagādāja problēmas. Nekas vēl nav beidzies Atbildes spēle būs interesanta. Esmu priecīgs par savu komandu ,un mēs centīsimies izcīnīt uzvaru Madridē.”

Savukārt “Atletico” futbolists Fernando Toress, kurš īsā laika sprīdī no mača varoņa kļuva par antivaroni, atzina, ka tas bija viens no sliktākajiem brīžiem viņa karjerā, bet, neskatoties uz to, jūtas lepns par komandas sniegumu: “Šī ir viena no sliktākajām dienām manā futbolista karjerā. Nožēloju, ka atstāju savu komandu mazākumā. Savā ziņā jūtos vainīgs, ka mēs neuzvarējām, esmu drošs, ka spēle būtu citādāka, ja nebūtu noraidīts. Taču esmu lepns par savu komandu. Rezultāts nav tik slikts, un atbildes spēlē viss ir iespējams.”

Otrā ceturtdaļa fināla spēlē Minhenes “Bayern” ar minimālu rezultāta starpību pārspēja “Benfica” futbolistus. Pēc mača Peps Gvardiola atzina, ka ir apmierināts ar rezultātu: “Tā bija grūta spēle, taču esmu apmierināts. Pēdējo dienu laikā esmu vērojis vairākas “Benfica” spēles, tā ir ļoti spēcīga komanda, tāpēc esmu priecīgs.” Uz žurnālista jautājumu, vai rezultāts 1:0 nav pārāk slidens rezultāts, Gvardiola atbildēja: “Tas ir atkarīgs no mūsu snieguma Portugālē. Mēs dosimies uz turieni ar skaidru uzdevumu – uzvarēt. Čempionu līgas ceturtdaļfinālos atbildes spēle vienmēr ir svarīgākā.”

Izmantotie resursi:
It's a shame Barca did not score more goals -...
Champions League: Diego Simeone on Fernando...
Torres: This is one of the worst days of my...
Guardiola 'happy' with Bayern's first-leg win -...

Slēpts komentārs: lacis67

  -4 [+] [-]

, 2016-04-06 18:51, pirms 8 gadiem
nebūtu noraidījies būtu gou vel iekabinājis tagat viss izredzes tikt tālāk ir pazudušas

  +2 [+] [-]

, 2016-04-06 19:31, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: nebūtu noraidījies būtu gou vel iekabinājis tagat viss izredzes tikt tālāk ir pazudušas
Pazudušas? Diezvai 2-1 izbraukuma ir tas sliktākais rezultāts
Jāuzvar 1-0 un lieta darīta

  +2 [+] [-]

, 2016-04-06 19:36, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: nebūtu noraidījies būtu gou vel iekabinājis tagat viss izredzes tikt tālāk ir pazudušas
Jā, tik tiešām pēc 1:2 viesos, nu visas cerības ir pazudušas... kur nu vēl bezcerīgāk

     [+] [-]

, 2016-04-06 20:00, pirms 8 gadiem
Soweto rakstīja: Pazudušas? Diezvai 2-1 izbraukuma ir tas sliktākais rezultāts
Jāuzvar 1-0 un lieta darīta
Es Kā Atleti fans protams ka cerēšu uz to labāko redzēs jaunedēļ kā būs

     [+] [-]

, 2016-04-06 22:46, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: Es Kā Atleti fans protams ka cerēšu uz to labāko redzēs jaunedēļ kā būs
Tev kā Atleti fanam pat pie rezultāta 3-0 būtu jātic savai komandai, nevis pie 2-1 teikt, ka nav izredzes

     [+] [-]

, 2016-04-06 22:49, pirms 8 gadiem
Soweto rakstīja: Tev kā Atleti fanam pat pie rezultāta 3-0 būtu jātic savai komandai, nevis pie 2-1 teikt, ka nav izredzes
Tiesa tiesa nevaru tev nepiekrist

     [+] [-]

, 2016-04-07 19:18, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: Es Kā Atleti fans protams ka cerēšu uz to labāko redzēs jaunedēļ kā būs
Atleti fans?!)) vispār sporta veidus neesi sajaucis?