Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Dobrecovs: "Mēs viennozīmīgi rakstīsim protestu"

Andis Vanags
Andis Vanags
Pēc neticama scenārija aizvadīts 71. Kurzemes derbijs. SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē Olimpiskajā centrā ''Ventspils'' mājinieki otrā puslaika sākumā bija nonākuši iedzinējos ar 0:3, taču pēc Ndue Mujeci došanās laukumā ātri guva vienus vārtus un īsā laikā galotnē prata izraut 3:3 neizšķirtu. Jūsu uzmanībai pēcspēles preses konference
Vērtējums: +4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-07-05 11:56, pirms 9 gadiem
Rakstnieku pilsēta. Regulāri kaut ko raksta. Būtu labāk pateicis spēlētājiem mazāk pa zemi vārtīties un Varažinski uz balles dejām aizsūtījis ar tādu stāju un gaitu.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-05 12:25, pirms 9 gadiem
Akhbar rakstīja: Būtu labāk pateicis spēlētājiem mazāk pa zemi vārtīties un Varažinski uz balles dejām aizsūtījis ar tādu stāju un gaitu.
Te neko pielikt un neko atņemt!

Skumji ir noraudzīties, ka teksti par to, ka visi citi ir vainīgi tikai ne paši, parādās ne tikai sc.com komentāros, bet arī jau no pašas komandas oficiālajām personām... Bet no uzpūtīgā pāva Dobrecova laikam jau neko citu nesagaidīsi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-07-05 13:01, pirms 9 gadiem
Jurģis... kāpēc viņš nerunā valsts valodā?

  +3 [+] [-]

, 2015-07-05 13:18, pirms 9 gadiem
dvielis rakstīja: Jurģis... kāpēc viņš nerunā valsts valodā?
Jo patīk adidas!

  +3 [+] [-]

, 2015-07-05 13:32, pirms 9 gadiem
dvielis rakstīja: Jurģis... kāpēc viņš nerunā valsts valodā?
Radās iespaids, ka valsts valodā teikto tomēr viņš saprot ( ja laikam tak ne pirmo gadu uzturas zemē, kam vārds Latvija). Domās viņu salīdzināju ar Pahara kungu, kam bija analoģiska problēma, bet kuru Pahara kungs atrisināj un latviski runā tā, ka prieks. Bet secinu, ka Pahara kungam gribasspēks un drosme ir daudz lielāka nekā video redzētajai būtnei treniņtērpā. Arī sportā tas pats- Pahars spēlēja Anglijas premjerlīgā un pat guva tur lielu ievērību, bet kur spēlēja treniņtērpā apģērbtais? Daugavpilī un laikam jau viss... Arī tas liecina gan par gribasspēku, gan drosmi!

  -3 [+] [-]

, 2015-07-05 14:11, pirms 9 gadiem
Manuprāt Liepāja ir nemīlēta tāpēc,ka nelien ānusā LFF,nevis tapēc,ka viņiem ir savs viedoklis! ...un vēl kamēr liepājnieku viedoklis un spēlētprasme noliek rīdziniekus un viņu mīlēto treneru komandas zem sevis turnīra tabulā,šis terors no lff turpināsies jebkādiem līdzekļiem!!!

  -2 [+] [-]

, 2015-07-05 14:39, pirms 9 gadiem
Life rakstīja: Manuprāt Liepāja ir nemīlēta tāpēc,ka nelien ānusā LFF,nevis tapēc,ka viņiem ir savs viedoklis! ...un vēl kamēr liepājnieku viedoklis un spēlētprasme noliek rīdziniekus un viņu mīlēto treneru komandas zem sevis turnīra tabulā,šis terors no lff turpināsies jebkādiem līdzekļiem!!!
Liepāju nemīl tapēc, ka savulaik mēs Rīgu nolaidām zemāk par jostasvietu! Un tagad klusējam! Vajadzētu saņemties, nevis tikai uz Dubriku atkal gaidīt!

  +5 [+] [-]

, 2015-07-05 15:01, pirms 9 gadiem
Edmund, piezvanīji Viķkam par to tiesneša kritizēšanu?

  -4 [+] [-]

, 2015-07-05 15:08, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Edmund, piezvanīji Viķkam par to tiesneša kritizēšanu?
Negribi man piezvanīt?

  +2 [+] [-]

, 2015-07-05 15:26, pirms 9 gadiem
KDubriks rakstīja: Negribi man piezvanīt?
Nezināju, ka sekstālruņi vēl eksistē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-07-06 11:16, pirms 9 gadiem
Nezinu, es kā neitrāls skatītājs un skatījos visu spēli neizprotu Dobrecova sūdzību pamatu. Tieši otrādi, mazliet kaitināja spēlētāju un treneru spiediena izdarīšana uz galveno tiesnesi, un galvenokārt bez pamata. Man šķiet Ventspils trenerim varētu būt daudz lielākas pretenzijas, bet no viņa puses ne vārda nevarēja dzirdēt. kaut arī ieļauju ja kolēģis blakus visu laiku provocē tad nav viegli saturēties. Tas pats kontakts ar Mordatenko soda laukumā pie rezultāta 3:3, vai Varožinska nenoraidīšana no laukuma pēc pēdējā cerības fola. Pat ja dzlteno prādītu, tad viņam jau tā bija otrā, bet nu tīrāku sarkano kartīti grūti iedomāties. Varbūt īsti tas nav godīgi - pendelis un noraidījums, bet nu noteikumi ir pietiekoši skaidri un tie ir jāievēro vai nu tad jāmaina.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-07 18:20, pirms 9 gadiem
Laikam jau nēesi parasts skatītājs,ja uzrakstīji tik dīvainu savārstījumu!! Tāda doma,ka esi pietuvināts tiesnešu aprindām!
Ko te var murgot par pēdējām epizodēm,ja neievēroja visas iepriekšējās?
Ja personas,kuras nozīmētas tiesāt spēli nevar to izdarīt kvalitatīvi,nu tad ,piedodiet! Bardaks uz laukuma sākās tikai tad,kad tiesnesis nekontrolē spēli, vai tas notiek apzināti vai dēļ nekompetences,to lai noskaidro citas institūcijas.