Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mingazovs: "Man ir jautājumi "Skonto", bet nespēlēju traumas dēļ"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mingazovs: "Man ir jautājumi "Skonto", bet nespēlēju traumas dēļ"
Ruslans Mingazovs
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

"Skonto" futbolists Ruslans Mingazovs nelielā sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka nespēlē patiešām tikai un vienīgi savainojuma dēļ, tiesa, atzina, ka viņam ir "jautājumi" kluba īpašniekiem.

Ruslan, pastāsti, kāpēc tu pēdējos mačos nespēlē?
Tamazs preses konferencē laikam jau tika pateicis, ka nespēlēju mikrotraumas dēļ - augšstilba muskuļa savainojums.

Bet tā pavisam godīgi - tas ir vienīgais iemesls, kāpēc tu nespēlē?
Nespēlēšanas iemesls tas ir vienīgais. Man gan ir daudz jautājumu kluba īpašniekiem, bet konkrēti manas nespēlēšanas iemesls ir trauma. Es spēlētu pret "Ventspili", ja es būtu kārtībā. Ja paspēšu sagatavoties, tad spēlēšu pret "Ventspili".

Parasti mikrotraumas asociējas ar neilgu laika posmu. Tu jau nespēlē nedēļām ilgi...
Kā lai saka... Tā tiek saukta par mikrotraumu, bet man nepāriet - varbūt tā nemaz nav mikrotrauma... Taisīju bildi - man tur neliels sarāvums.

Ja saārstēsi, šogad vēl spēlēsi Virslīgā?
Jā, ļoti uz to ceru. Jo pēc sezonas beigām var arī vairs nesanākt - nezinu, kur spēlēšu tālāk.

Lasīju, ka pēc sezonas beigām plāno doties prom, jo uzskati, ka esi Latvijā aizsēdējies.
Ir pāris piedāvājumi, taču šobrīd neko nevaru pateikt. Cilvēki meklē, ir cilvēki, kas palīdz. Izskatām dažādus variantus, kas man derētu. Par to aizsēdēšanos - kad Latvijā parakstīju līgumu, cerēju, ka klubs mani iekārtos kaut kur citur ātrāk. Anglijā neizdevās manas pilsonības dēļ. Tomēr es neko nenožēloju - spēlējot Latvijā, izjutu pilnu emociju gammu. Bija daudz pozitīvu emociju - kļuvu gan par Latvijas čempionu, piedalījos Eirokausos, Baltijas kausā. Uzskatu, ka šeit esmu visu uzvarējis, tāpēc arī saucu to par aizsēdēšanos. Pamazām jādodas prom [smaida]. Jāmeklē kaut kas jauns. Tai pašā laikā uzskatu, ka Latvijas čempionāts pamazām atdzīvojas - tas pats "Skonto" ar Tamazu priekšgalā šogad... laikam pavēra jaunu apvārsni Latvijas futbolā. Man tā liekas.

Kurā virzienā, meklējot jaunu klubu skaties, - austrumi vai rietumi?
Nezinu, nezinu, patiešām. Lieta gan tāda, ka uz Spāniju vai Angliju vairs nevaru, darba atļaujas problēmu dēļ. Skatīsimies, kas galu galā sanāks.

Publiski izskanējis, tāpēc arī nav noslēpums, ka UEFA aizkavējusi izmaksas "Skonto" par dalību Eirokausos sakarā ar finanšu problēmām, tai skaitā neizmaksātām algām spēlētājiem. Kā ir ar tevi?
Parādi ir, bet atkārtošos, ka tas nav saistīts ar to, kāpēc nespēlēju. Parādi ir, "Skonto" sola tos atdot, un es viņiem ticu.

Cik ilgi tev vēl spēkā līgums ar "Skonto"?
Līgums beigsies šī gada 1. decembrī.

Ko tu vispār domā par sestdienas lielo spēli starp "Skonto" un "Ventspili"?
Redzu, kā "Skonto" ikdienā trenējas un domāju, ka mēs spēlēsim tikai uz uzvaru. Citu variantu nav - mums vajadzīga tikai uzvara.

Ja jau drīzumā plāno doties prom, nosauc, tavuprāt, labākos Virslīgas spēlētājus (neskaitot "Skonto" sastāvu), kuri padara turnīru krāšņāku!
Pāris varu nosaukt. Tas ir daugavpilietis Kovaļovs, kurš šogad gan gūst vārtus, gan vispār labi spēlē. "Ventspilī" varu izcelt Turkovu - man vienmēr paticis, kā viņš spēlē, vēl no laikiem, kad spēlējām vienā komandā. No Liepājas Afanasjevs - viņš arī man allaž paticis, vēl no laikiem, kad spēlēja Daugavpils komandā. Lūk, par šiem cilvēkiem varu teikt, ka viņi padara Virslīgu krāšņāku. No savas komandas varētu nosaukt ļoti daudzus. Praktiski visu komandu, tāpēc saucu citus, nevis savējos [smejas].

  +2 [+] [-]

, 2013-10-03 19:49, pirms 11 gadiem
Nu tad beidzot kāda skaidrība, bet pēc šīs intervijas ir saprotams, ka nu jau pilnīgi droši ilgāk par sava līguma termiņu Mingazovs Latvijā nepaliks. Žēl, ka sezonas noslēgumā trauma, bet jācer, ka paspēs sagatavoties mačam ar FKV. Manā skatījumā sezonas MVP. Kas diez Anglijā par problēmām - nedod darba atļauju tikai tāpēc, ka no Turkmenistānas? Visticamāk jau tomēr dosies austrumu virzienā vai arī Poliju varētu pamēģināt. Mingazovs jau vēl ļoti jauns, neskatoties uz to, ka Skonto tik ilgi spēlējis - šogad tikai 22 gadi apritēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 20:24, pirms 11 gadiem
Kurš šobrīd ir kluba īpašnieks?

  +3 [+] [-]

, 2013-10-03 21:28, pirms 11 gadiem
host22 rakstīja: Kurš šobrīd ir kluba īpašnieks?
Kurš, kurš!? GUNTIS!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 22:42, pirms 11 gadiem
Eh, nesanāks darba dēl apmeklēt spēli!
Prognozēju rezultatīvu neizķškirtu...

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 07:27, pirms 11 gadiem
Varam pateikt paldies par mūsu čempionāta izdaiļošanu un izkrāsošanu. Potenciāls spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-04 15:13, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: es 0-0 uzliku
skontam jau ničis arī der , ja turpmākajās spēlēs nepaklūp!

     [+] [-]

, 2013-10-04 15:16, pirms 11 gadiem
raekwon rakstīja: Varam pateikt paldies par mūsu čempionāta izdaiļošanu un izkrāsošanu. Potenciāls spēlētājs.
soda laukumā ne reizi vien ir izdaiļojis spēli ar saviem ieprogrammētiem kritieniem,un kad soģi to liekas neredzam tad liekas ka čalis pārsprāgs no dusmām!(tas gan vairak par 2012 gadu)

     [+] [-]

, 2013-10-04 20:58, pirms 11 gadiem
Paldies Ruslanam par spelem Skonto sastava un veiksmi turpmak.