Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

BATE treneris: "Eiropas līgā pārbaudīsim - mums ir raksturs vai nav"

Rolands Eliņš

BATE treneris: "Eiropas līgā pārbaudīsim - mums ir raksturs vai nav"
Kaspars Dubra Čempionu līgas spēlē pret "Dundalk"
Foto: Fcbate.by

Pēc izgāšanās UEFA Čempionu līgas mačā Īrijā (0:3 pret „Dundalk”, summā 1:3) Kaspara Dubras pārstāvētās BATE treneris Aleksandrs Jermakovičs paškritiski uzņēmās atbildību par iznākumu.

„Neticami, taču mēs nepratām tikt Čempionu līgas „play-off” kārtā,” sacīja BATE treneris Aleksandrs Jermakovičs pēcspēles preses konferencē. „Kaut kas tāds man nebija rādījies pat ļaunākajos murgos. Varbūt pirmajā spēlē viss sanāca pārāk viegli. Skaidri redzams, ka mēs, treneri, nepratām noskaņot spēlētājus, netikām viņiem klāt. Visu atbildību par zaudējumu uzņēmos tikai uz sevi. Ko es būtu mainījis, ja tagad būtu iespēja? Sastāva ziņā neko, taču liktu spēlētājiem saprast, ka ar favorītu statusu vien uzvarai nepietiek.”

BATE treneris atzina, ka arī pēc pirmā „Dundalk” vārtu guvuma vēl nav sācis īpaši satraukties par pāra uzvarētāju, gluži otrādi, Jermakovičs uzskatījis, ka ielaistie vārti viņa komandu sapurinās un savs uzdevums galu galā tāpat tiks izpildīts. Taču nu BATE sagaida pārcelšanās uz Eiropas līgas „play-off” kārtu.

„Vai būs grūti noskaņoties pēc izkrišanas no ČL? Mums jau nav, kur atkāpties,” sacīja Jermakovičs. „Lūk, tagad Eiropas līgā arī pārbaudīsim, ir mums raksturs vai nav, vai mums ir mugurkauls vai nav. Gribas ticēt, ka nekur tas mums nav pazudis.”

Eiropas līgas nākamās kārtas izloze norisināsies piektdien. Jau šobrīd skaidrs, ka BATE būs izsēto komandu pulkā, jo biežo ČL grupu turnīra apmeklējumu dēļ sakrājusi iespaidīgu UEFA koeficientu. Līdz ar to teorētiski BATE izlozē var nokļūt arī vienā pārī ar vienīgo Eirokausos palikušo Latvijas komandu - „Jelgavu”. Šāda iespēja gan kļūs aktuāla tikai tādā gadījumā, ja „Jelgava” rīt izbraukumā Izraēlā spēs pārvarēt „Beitar” barjeru. Pirmajā mačā „Jelgava” tika pie neizšķirta 1:1, bet rīt spēles sākums paredzēts 20:00.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...

     [+] [-]

, 2016-08-03 10:15, pirms 8 gadiem
Es gan labak gibetu redzet Jelgavu pret ManU, tad noteikti uz manchesteru aizbrauksu

  +2 [+] [-]

, 2016-08-03 10:25, pirms 8 gadiem
Bieži redzu, ka Jelgavas sakarā piemin Manchester United, pat Širmelis garāmejot to pieminēja. Atgādinu, ka Manchester United ir garantēta vieta Eiropas līgas grupu turnīrā. Tātad, pat ja Jelgava pārvarēs Beitar, play-off Manchester United nevar tikt pretiniekos. Tikai grupu turnīrā.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-03 10:57, pirms 8 gadiem
BATE no izsēto pulka nemaz nebūtu tas sliktākais variants Jelgavai,tikai šaubos vai Beitar tādu variantu pieļaus.