Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nedveds: "Par Pogbā interesi izrāda "Barcelona""

Nedveds: "Par Pogbā interesi izrāda "Barcelona""
Pols Pogbā
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus"direktors Pāvels Nedveds atklājis, ka Spānijas superklubs FC "Barcelona" izrāda interesi par līguma parakstīšanu ar Francijas izlases pussargu Polu Pogbā.

Bijušais "Juventus" pussargs Nedveds, kurš A sērijā aizvadījis gandrīz 250 spēles, par "Barcelona" izrādīto interesi pastāstījis intervijā "Mundo Deportivo". "Mūs satrauc, ka "Barcelona" un citi lielie klubi vēlas viņu dabūt, bet mums ir noslēgts līgums," uzsver Nedveds, kurš paudis arī prieku, ka "Juventus" un "Barcelona" netika ielozēti vienā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pārī. ""Barcelona" šobrīd ir neprognozējama un tas to padara vēl bīstamāku. Ar tādiem spēlētājiem, kā Lionels Mesi, Neimārs un Luiss Svaress, ja vien viņi varēs skriet, tad to arī darīs."

"Pret "Manchester City" viņi bija lieliski un nodemonstrēja izrādi. Mesi ir fantastisks spēlētājs un es pat nezinu, ko domāt, redzot viņu laukumā. Viņš ir bijis augstā līmenī jau vairākus gadus, bet tagad ir, iespējams, viņa labākais karjeras posms. Ir lieliski redzēt viņu izbaudām spēli."

"Es nevēlējos tikties ar "Barcelona" ceturtdaļfinālā, jo tā ir viena no divām labākajām Eiropas komandām un galvenie favorīti uz uzvaru Čempionu līgā kopā ar Minhenes "Bayern"," uzskata Nedveds. "Viņi spēlē ļoti augstā līmenī, ko apliecina pēdējo mēnešu sniegums."

22 gadus vecā Pogbā dabūšana ir viena no prioritātēm vairākiem Eiropas lielākajiem klubiem, taču "Barcelona" gadījumā ir jāatceras, ka Katalonijas klubam šovasar ir piespriests aizliegums veikt darījumus, tādējādi, ja Pogbā šovasar dosies uz citu klubu, tad labākās pozīcijās ir, piemēram, Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
eurosport.com

  +4 [+] [-]

, 2015-04-02 18:54, pirms 9 gadiem
Par Pogbā reti kurš neizrāda interesi. Gan jau Real uzmetīs 70-80M un spēlēs ar 6-7 pussargiem laukumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-04-02 19:19, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Par Pogbā reti kurš neizrāda interesi. Gan jau Real uzmetīs 70-80M un spēlēs ar 6-7 pussargiem laukumā
No Reala vissu var sagaidīti,ņemt vissu ko velas citi,un galvenais lai Barcai netiek
Vamos Barca!!!

     [+] [-]

, 2015-04-02 19:19, pirms 9 gadiem
Drogbā, Pogbā... sajaucu gandrīz vai. Barca var nesatraukties, viņu uzbrukuma trio ir vislabākais

     [+] [-]

, 2015-04-02 19:21, pirms 9 gadiem
Lai vai kā, bet tikai ne uz Real. Kā kluba spēle man patīk, tik pēdējo gadu tirdzniedzības politika galīgi nesimpatizē. Pirkt tikai zvaigznes statusa dēļ ir diezgan nejēdzīgi, jo zinot to, ka tā pozīcija ir pārbāzta ar talantiem pat uz soliņa.

Ja vispār domā pārcelties( Pats gan izteicies, ka vēlas palikt Juvē) tad gan jau uz kādu premjerlīgas klubu. Cerams ne Chelsea

     [+] [-]

, 2015-04-02 19:28, pirms 9 gadiem
Uzskatu, ka ja kaut kur pārcelsies, tad uz Parīzi. PSG ir pietiekami labs klubs pasaules mērogā, kā arī Pogba varēs spēlēt savā dzimtenē.

  -3 [+] [-]

, 2015-04-02 19:31, pirms 9 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: barsai bans transfēros

tā ka nespīd
Spāņu princesēm jau viss atļauts... Ja ne, tad paraudās klēpītī attiecīgām personām un lieta darīta.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-02 19:39, pirms 9 gadiem
uzskatu ka šis frukts noderetu Bayern! tuvaako sezonu laikaa gan Robbenam gab Riberii krasi mainiisies loma sajaa klubaa..

un ne velti runaa par Bayern lielo naudas svaidiishanos tuvaakajaa laikaa...

  +2 [+] [-]

, 2015-04-02 20:14, pirms 9 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: uzskatu ka šis frukts noderetu Bayern! tuvaako sezonu laikaa gan Robbenam gab Riberii krasi mainiisies loma sajaa klubaa..

un ne velti runaa par Bayern lielo naudas svaidiishanos tuvaakajaa laikaa...
Bayern ir s*ds Izpērk visus līgas labākos spēlētājus, un brīnās, ka katru gadu uzvar vietējo čempi.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-02 20:18, pirms 9 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: barsai bans transfēros

tā ka nespīd
tieši vakar lasīju rakstu, ka Barsa jau atradusi veidu, kā banu apiet. Proti Barsai ir aizliegums reģistrēt jaunus spēlētājus, bet par pašu pirkšanu nekas nav teikts. Attiecīgi darījums ar Juvi norisinās vienkārši - Barsa nopērk Pogbu un uzreiz izīrē atpakaļ Juvei līdz brīdim, kad atkal varēs reģistrēt spēlētājus. Attiecīgi Juvei liels ieguvums - saņem naudu un vēl nezaudē spēlētāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-04-02 21:12, pirms 9 gadiem
Ehh MU...

     [+] [-]

, 2015-04-02 21:55, pirms 9 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: uzskatu ka šis frukts noderetu Bayern! tuvaako sezonu laikaa gan Robbenam gab Riberii krasi mainiisies loma sajaa klubaa..

un ne velti runaa par Bayern lielo naudas svaidiishanos tuvaakajaa laikaa...
kā tieši centra pussargs aizvietos šos vingerus?

     [+] [-]

, 2015-04-02 23:42, pirms 9 gadiem
tieshi Pogba deelj jau Barca par jauno sporta direktoru noliiga Braidu,kam ir ljoti labas attieciibas ar Juventus vadiibu,kaa ar vinja agjentu,ja neshaubos, buutu jau ideaali,ja vinjsh piekristu,videejaas liinijas truukums fiziskajaa zinjaa tiktu uzreiz likvideets
P.S.ja par Real izredzeem,nez vai vinja agjents peekshnji kljuva dailjruniigs par vienu no iespeejamajiem lielaakajiem bonusiem vinja karjeeraa par speeleetaaja iefiireeshanu kaadaa klubaa
Real Madrid Transfer News: Paul Pogba Agent...

  -2 [+] [-]

, 2015-04-02 23:54, pirms 9 gadiem
Pogbā vasarā pievienosies pasaulē labākajam futbola klubam - Manchester City.

     [+] [-]

, 2015-04-03 00:00, pirms 9 gadiem
Principā būtu ideāli noslēgt līgumu ar Pogbā, jo protams ir jādomā par to ka Xavi jau prakstiski vairs nevelk, savukārt Iniestas vecums arī liek aizdomāties par pussarga nepieciešamību. Paldies dievam paspējām paņemt Rakitiču un labi ka Rafiņja ir tuvu līmenim, taču, ja kāds centrā izkrīt, tad sākas nelielas problēmas (šajā ziņā paldies Dievam mums ir Maskerāno).

     [+] [-]

, 2015-04-03 00:18, pirms 9 gadiem
tik peec taam visaam zinjaam netieku iisti skaidrs,kursh ta ir Barcas galvenais meerkjis-Pogba vai Koke?

     [+] [-]

, 2015-04-03 00:23, pirms 9 gadiem
Waldini rakstīja: Principā būtu ideāli noslēgt līgumu ar Pogbā, jo protams ir jādomā par to ka Xavi jau prakstiski vairs nevelk, savukārt Iniestas vecums arī liek aizdomāties par pussarga nepieciešamību. Paldies dievam paspējām paņemt Rakitiču un labi ka Rafiņja ir tuvu līmenim, taču, ja kāds centrā izkrīt, tad sākas nelielas problēmas (šajā ziņā paldies Dievam mums ir Maskerāno).
par pussargiem tev taisniiba,bet nu jauno Samperu nedriikst aizmirst,kaa runaa un izskataas,tad esot pat labaaks nekaa Buskets vinja vecumaa, plus veel driiz Vermalens vareetu buut atpakalj,ja spees izkarot sev pietiekami nopietnu speeles laiku(driizaak naakamajaa ne shajaa sezonaa),tad Mash vareetu buut pavisam briivs no aizsarga funkcijaam un sastaava dziljums tik palielinaatos

     [+] [-]

, 2015-04-03 09:14, pirms 9 gadiem
City kepons rakstīja: Pogbā vasarā pievienosies pasaulē labākajam futbola klubam - Manchester City.
Kādā ziņā labākajam?!

  -1 [+] [-]

, 2015-04-03 09:17, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: Par Pogbā reti kurš neizrāda interesi. Gan jau Real uzmetīs 70-80M un spēlēs ar 6-7 pussargiem laukumā
Man jau arī ticamāks variants šķiet, ka Pogba būs Real formas tērpā

     [+] [-]

, 2015-04-03 10:46, pirms 9 gadiem
Nevajag te niekus gvelzt. Barsai ar Juvi tad ir jānoslēdz slepena vienošanās, nez vai kāda no abām pusēm riskēs kaut kad nākotnē tikt atmaskotām. Uz City Pogbā neies, to jau viņš ir pateicis un diez vai gribēs katru dienu staigāt pāris apsargu pavadībā kaut vai ejot uz veikalu. Real atkal parādītu savu riebīgo attieksmi pret saviem spēlētājiem - kur viņu bāzt? Krosa, Isko, Modriča utt. vietā? No PSG aģents uzvārīs lielāko piķi, jautājums tikai vai pats Pogbā gribēs spēlēt Francijas līgā. Vasara solās būt jautra, kā jau parasti, bet Juve var ērti sēdēt krēslā un pētīt piedāvājumus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-03 12:08, pirms 9 gadiem
Pogbā pārcelsis uz QPR ! Personīgi pazīstu Polu.

     [+] [-]

, 2015-04-03 12:09, pirms 9 gadiem
Par PSG gan nevajadzeetu aizmirst. Visi lielie pirkumi ir bijusi arzemnieki, bet par franchiem arii nekad nav aizmirsusi.
Potenciaalas franchu superzvaigznes iegaade vinjiem buus liels PR panaakums vieteejaas publikas aciis.
Jautaajumu par Pogbaa veeleeshanos speeleet Ligue 1 var vienkaarshi atbildeet, ja pietiekami maksaas, tad buus arii veeleeshanaas, taapat kaa.savulaik Ibra un Silva.

     [+] [-]

, 2015-04-03 13:49, pirms 9 gadiem
ABa rakstīja: Nevajag te niekus gvelzt. Barsai ar Juvi tad ir jānoslēdz slepena vienošanās, nez vai kāda no abām pusēm riskēs kaut kad nākotnē tikt atmaskotām. Uz City Pogbā neies, to jau viņš ir pateicis un diez vai gribēs katru dienu staigāt pāris apsargu pavadībā kaut vai ejot uz veikalu. Real atkal parādītu savu riebīgo attieksmi pret saviem spēlētājiem - kur viņu bāzt? Krosa, Isko, Modriča utt. vietā? No PSG aģents uzvārīs lielāko piķi, jautājums tikai vai pats Pogbā gribēs spēlēt Francijas līgā. Vasara solās būt jautra, kā jau parasti, bet Juve var ērti sēdēt krēslā un pētīt piedāvājumus...
kaada tev slepena vienoshanaas starp Barcu un Juvi,jau visa pasaule zin,ka Barca vasaraa var pirkt speeleetaajus,tik pieteikt tos nevar,kas noziimee,ka potenciaalais pirkums paliek liidz janvaarim savaa vecajaa klubaa,taa ka nekaa tur no xfailiem nava