Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Blūma un Dāvja Bertāna spēles Eirolīgā

VSB piedāvā Blūma un Dāvja Bertāna spēles Eirolīgā
Jānis Blūms
Foto: INTIME sports photo agency

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs četras "Turkish Airlines" Eirolīgas trešās kārtas spēles: "Anadolu Efes" – Kauņas "Žalgiris", Jāņa Blūma "Panathinaikos" – "Fenerbahce", Klaipēdas "Neptunas" – "Olympiacos" un Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" – "Galatasaray". Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

"Turkish Airlines" Eirolīgas otrās kārtas spēlēs zaudējumus izbraukumā piedzīvoja gan Jāņa Blūma Atēnu "Panathinaikos", gan Dāvja Bertāna Vitorijas "Laboral Kutxa". "Panathinaikos" Minhenē piekāpās vietējam "Bayern" ar 75:81, "Laboral Kutxa" pēc sīvas cīņas visas spēles garumā atzina Pireju "Olympiacos" pārākumu. Savukārt Ainara Bagatska "Nizhny Novgorod" šonedēļ ļoti grūts uzdevums – pēc sagrāves pagājušajā nedēļā mačā ar "Žalgiris", izbraukumā jāspēlē ar vienu no spēcīgākajiem Eiropas basketbola klubiem Madrides "Real".

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: ""Žalgiris" ar graujošu pārsvaru pirms nedēļas atzīmēja pirmo panākumu sezonā, taču uzvara jau atkal gūta savu skatītāju priekšā. Spēlējot viesos, Kauņas lepnums Eirolīgā zaudējis pēdējās astoņās spēles pēc kārtas. Šo neveiksmju sēriju izbeigt būs grūti arī pret "Anadolu Efes", kas pēc deviņu gadu pārtraukuma sezonu var sākt ar trim uzvarām trijās spēlēs!"

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Šī noteikti būs neparasta spēle. Žeļko Obradovičs 13 gados piecas reizes uzvarēja Eirolīgā ar "Panathinaikos". Pagājušajā sezonā, kad viņš pirmoreiz atgriezās Atēnās kā "Fenerbahce" treneris, grieķi sarīkoja tik varenu sagaidīšanu, ka traucēja viņam veikt tiešos pienākumus. Šoreiz turklāt vajadzēs sumināt arī Dimitri Diamantidi, kurš pirmais Eirolīgas vēsturē sasniegs 1000 rezultatīvu piespēļu atzīmi. Līdz šim "Panathinaikos" aizsargs saviem partneriem rezultatīvi asistējis 999 reizes.”

Artūrs Šenhofs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Dāvim Bertānam un viņa "Laboral Kutxa" svarīgs mačs pret savas rindas un spēli lēnām sakārtojošo Stambulas "Galatasaray". Svarīga ziņa Latvijas basketbola līdzjutējiem, "Laboral Kutxa" komanda beigusi attiecības ar ilggadējo NBA spēlētāju Raianu Gomesu, kurš spēlēja Dāvja pozīcijā. Tas nozīmē, ka mēs Dāvi Bertānu laukumā redzēsim vēl vairāk!"

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 30.oktobrī 19:25 "Anadolu Efes" – Kauņas "Žalgiris"
• Ceturtdien, 30.oktobrī 21:25 "Panathinaikos" – "Fenerbahce"
• Piektdien, 31.oktobrī 19:55 Klaipēdas "Neptunas" – "Olympiacos"
• Piektdien, 31.oktobrī 21:55 "Laboral Kutxa" – "Galatasaray"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2014-10-29 17:31, pirms 9 gadiem
HD kvalitātē pa livebasketball.tv pilnigi visas euroligas spēles, eurokausu spēles, izlašu spēles, utt, abonements uz pusgadu kaut kādi 6 euro. Ar hdmi vadu uz Tv, un viss griežas!

     [+] [-]

, 2014-10-29 17:39, pirms 9 gadiem
kaijs rakstīja: HD kvalitātē pa livebasketball.tv pilnigi visas euroligas spēles, eurokausu spēles, izlašu spēles, utt, abonements uz pusgadu kaut kādi 6 euro. Ar hdmi vadu uz Tv, un viss griežas!
hmm, nezināju par šāda kanāla esamību, paldies! Ar visu to, ka man ir VSB, tomēr arī viņu kapacitātes neļauj parādīt visu, kas interesē.

     [+] [-]

, 2014-10-29 17:43, pirms 9 gadiem
kaijs rakstīja: HD kvalitātē pa livebasketball.tv pilnigi visas euroligas spēles, eurokausu spēles, izlašu spēles, utt, abonements uz pusgadu kaut kādi 6 euro. Ar hdmi vadu uz Tv, un viss griežas!
izskatās, ka tomēr esi pamatīgi satirsis, jo nav ne Eurocup, ne izlašu spēles, kā vietā pieejama D-Amerika līga un Austrālijas līga. Paldies, es jau sacerējos.
Turklāt tie ir 6$ mēnesī, nevis pusgadā. Pat VSB ir lētāks, kurš nedēļā parāda 5-6 Eirolīgas spēles + daudz cita satura.

     [+] [-]

, 2014-10-29 17:59, pirms 9 gadiem
visu pasaules cempi skatijos, tagad skatos Eurolegue, abonements joprojam spēkā , kad būs oficiālie izlašu mači, arī viss notiks. Nu eurokauss nesaista nevienā acī, NBA pietrukst, kā samaksāju 6 eur, tā arī ir, bet nav spiesta lieta, ja gribas Vepu vai Veepili skatities, tad atliek LTV

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:06, pirms 9 gadiem
kaijs rakstīja: visu pasaules cempi skatijos, tagad skatos Eurolegue, abonements joprojam spēkā , kad būs oficiālie izlašu mači, arī viss notiks. Nu eurokauss nesaista nevienā acī, NBA pietrukst, kā samaksāju 6 eur, tā arī ir, bet nav spiesta lieta, ja gribas Vepu vai Veepili skatities, tad atliek LTV
Paskaties konta izrakstu Skaidri un gaiši rakstīts, ka noņem automātiski katru mēnesi līdz brīdim, kad atteiksies. Gluži kā visos šādos iestādījumos.