Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic F1 sestais posms – Monako GP

Krišs Upenieks

Kanālā Viasat Sport Baltic F1 sestais posms – Monako GP
Niko Rosbergs
Foto: EFE/Scanpix

Šonedēļ, ceturtdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2017.gada sezonas sesto posmu – Monako Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides.

Pēc uzvaras Spānijā Luiss Hamiltons čempionāta kopvērtējumā atkal pietuvojies Sebastianam Fetelam līdz sešu punktu attālumam. Ferrari līderim šobrīd ir 104, Hamiltonam 98, bet trešās vietas īpašniekam Valteri Botasam jau krietni mazāk - 63 punkti. Hamiltons Montekarlo ielās uzvarējis divas reizes, pirms gada pārtraucot Niko Rosberga trīs uzvaru sēriju. Bez Monako Lielās balvas nav arī Fetels - Sebastians pie tās tika 2011.gadā.

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Monako GP - sezonas spilgtākais posms, kas piedāvā pilnīgi atšķirīgu un unikālu pieredzi komandām, pilotiem un skatītājiem. Arī šajā sezonā šo pieredzi izbaudīšu klātienē Monako paddokā un maksimāli centīšos to nodot skatītājiem Viasat Sport Baltic tiešraidēs, kas starp citu sāksies jau ceturtdien ar pirmajiem un otrajiem treniņiem.

Tieši treniņi šogad būs īpaši svarīgi, jo pilotiem Monako ielas, kas ik vakaru tiek atvērtas satiksmei un gājējiem, jāizmēģina ar šī gada platajām mašīnām un jaunajām riepām. Tikmēr fonā - Monako paddokā norisināsies šovi un smalkas prezentācijas, jo uz šo posmu visas komandas ved savus svarīgākos (lasi naudīgākos) viesus un partnerus.”

Monako Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 25.maijā, 10:55 F1 Monako GP 1.treniņbraucieni
• Ceturtdien, 25.maijā, 14:55 F1 Monako GP 2.treniņbraucieni
• Sestdien, 27.maijā, 11:55 F1 Monako GP 3.treniņbraucieni
• Sestdien, 27.maijā, 14:55 F1 Monako GP kvalifikācija
• Svētdien, 28.maijā, 14:50 F1 Monako GP

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību speciāliste