Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Sporta diskusiju šovs Pendele

Jānis Celmiņš

Sportacentrs.com sadarbībā ar mobilo televīziju LMT Straume šodien, 14. decembrī plkst. 15.00 piedāvā noskatīties sporta diskusiju šova #Pendele tiešraidi ar Edgaru Buļu un Anatoliju Kreipānu.

Eksperti studijā sarunā ar Latvijas florbola izlases ilggadējo spēlētāju Andi Blindu un izlases galveno treneri Normundu Gruncki pārrunās mūsu florbolistu neveiksmīgo sniegumu Pasaules čempionātā. Kreipāns un Buļs apspriedīs arī Latvijas sporta karstāko tēmu: skeletonistu Dukuru pieteikto boikotu pret Pasaules čempionātu Sočos un runās par savainojumiem Latvijas basketbolā, Maira Brieža nākamo cīņu un citām sporta tēmām.

#Pendele ir sporta raidījums gan profesionāļiem, gan tiem, kuri tos kritizē, skatoties TV. Raidījuma vadītāji un eksperti tiešraidē diskutē par sporta aktualitātēm, noskaidrojot, kura viedoklis ir pamatotāks un kam piekrīt skatītāju vairākums. Tam, kura viedoklis būs mazāk atbalstīts no skatītāju puses, būs jāgriež „Pendeles rats" un jāsaņem izaicinājums.

Skatītāji aicināti izteikt savu viedokli tiešajā ēterā, zvanot pa tālruni 27 300 300 vai Twitter vidē, lietojot tēmturi #Pendele.

Visi #Pendele raidījumi, kā arī citi Latvijas sporta notikumi skatāmi mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā: straume.lmt.lv

Tiešraide: