Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' un ''Liverpool'' cīņa VSB kanālā

Krišs Upenieks

''Chelsea'' un ''Liverpool'' cīņa VSB kanālā
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas Premjerlīgas atliktās spēles: West Ham United – Manchester United un Liverpool – Chelsea.

Otrdien un trešdien Anglijas Premjerlīgas atliktajās spēlēs West Ham United tiksies ar Manchester United un Liverpool ar Chelsea. Pagājušās sezonas čempioni Chelsea augstāk par 9.vietu vairs uzkāpt nevar, bet pārējās trīs komandas turpina cīņu par vietām Eiropas turnīros.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Uzvarot abās atlikušajās spēlēs, Manchester United garantēs dalību UEFA Čempionu līgā 2016./2017. gada sezonā, tāpēc mačs otrdien būs tik izšķirošs. Taču, var teikt, ka Londonas klubs ir ļoti nepateicīgs pretinieks, jo arī West Ham United arvien cīnās par dalību Eiropas klubu sacensībās – uzvaras gadījumā komanda pakāpsies uz sesto vietu turnīra tabulā, kas ir tā pozīcija, kas paver iespējas dalībai Eiropas līgā. Īsi sakot, šis būs izdzīvošanas mačs abām vienībām!”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Kas to būtu domājis, ka divas kārtas pirms sezonas beigām Liverpool un Chelsea ieņems tikai astoto un devīto vietu. Turklāt pērnā čempione Chelsea nevar vairs par šo devīto pozīciju augstāk tikt... Tikmēr Liverpool saglabā izredzes kvalificēties UEFA Eiropas līgai, taču tikai ar nosacījumu, ja uzvarēs. Mājiniekiem, protams, stingri jādomā par sastāva izvēli, jo vadošajiem slodze bijusi pamatīga un viņu spēki būs vajadzīgi vēl Eiropas līgas finālā. Taču pat tad, ja Jirgens Klops dos iespēju rezervistiem, tas nenozīmē, ka Liverpool ies laukumā tikai tamdēļ, lai piedalītos. Tikmēr Chelsea futbolistiem jābūt gana augstai motivācijai pēc izgāztās sezonas ar troksni aizcirstu durvis.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Otrdien, 10.maijā 21:40 West Ham United – Manchester United
• Trešdien, 11.maijā 21:55 Liverpool – Chelsea

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  -3 [+] [-]

, 2016-05-10 15:46, pirms 8 gadiem
Nopietni? šis portāls jau sāk reklamēt to, kur ko varēs redzēt?

es domāju ir arī miljons 100 citu kanālu.. un vai par to ir jātaisa atsevišķs raksts?

Sporta centrs nebeidz pārsteigs,...taka mazas pal***tuves pārdodas par naudu