Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas "Final Four" VSB tiešraidēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eirolīgas "Final Four" VSB tiešraidēs
Edgars Buļs
Publicitātes foto

Šonedēļ „Viasat Sport Baltic” (VSB) tiešraidēs pārraidīs „Turkish Airlines” Eirolīgas "Final Four" spēles no Stambulas. Par 56.Eiropas klubu basketbola galveno titulu sacentīsies divi klubi no Grieķijas un pa vienam no Spānijas un Krievijas - Maskavas CSKA, Atēnu „Panathinaikos”, Pireju „Olympiakos” un Barcelona „Regal”. Nenokavējiet izšķirošās spēles jau šajā piektdienā, 11.maijā, un svētdienā, 13.maijā, tikai „Viasat Sport Baltic” kanālā!

Basketbols no Stambulas

„Turkish Airlines” Eirolīgas Final Four notiks „Sinana Erdema” Arēna Stambulā, kur 2010.gadā jau notika Pasaules čempionāts basketbolā, un, kur šo spēli var vērot 16 000 skatītāju. Pirmos trīs Eiropas klubu čempiona titulus no 1958. līdz 1960.gadam izcīnīja Rīgas ASK basketbolisti. Titulētākais Eiropas klubs ir Madrides „Real” ar astoņām uzvarām Eiropas čempionu kausā/ Eirolīgā. Tomēr pēdējos gados spāņu klubam strauji tuvojas Maskavas CSKA un Atēnu „Panathinaikos”, kam katram ir pa sešiem čempionu tituliem.

Armijnieki uzskatāmi par favorītiem

„Turkish Airline”s Eirolīgas Final Four spēles latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Edgars Buļs, Artūrs Šēnhofs, Madars Bergmanis un Māris Lindenbaums. Buļs par Turkish Airlines Eirolīgas Final Four: “CSKA pēc izgāšanās pagājušajā sezonā, kad komanda pēc astoņiem Final four pēc kārtas, nespēja izkļūt pat no TOP 16, starp sezonā veica ļoti nopietnus "remontdarbus". Komandu papildināja pašmāju spožākā zvaigzne Andrejs Kiriļenko un abi Serbijas izlases līderi Teodosičs un Krstičs. Krstičs gan guvis savainojumu un Final four palīdzēt nevarēs, bet, neskatoties uz to, tieši armijnieki būtu uzskatāmi par galvenajiem favorītiem.”

Spēļu grafiks

• Piektdien, 11.maijā, 17:50 CSKA – „Panathinaikos”, pusfināls tiešraidē
• Piektdien, 11.maijā, 20:50 „Olympiacos” – „Barcelona”, pusfināls tiešraidē
• Svētdien, 13.maijā, 17:50 Spēle par 3.vietu tiešraidē
• Svētdien, 13.maijā, 20:50 Fināla spēle tiešraidē

  +2 [+] [-]

, 2012-05-08 19:46, pirms 12 gadiem
Buļs varēs uzraut robotiņā. Dēļ viņa vien ir vērts skatīties basketbolu. ;D
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-05-08 20:11, pirms 12 gadiem
Bergmans viennozīmīgī profesionalakais komentētājs no šiem