Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

"Battery Superkausa" gada motocikls - Kawasaki

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ražotāju vērtējumā „Battery Superkauss” 2011.gada sezonā labāko rezultātu sasniedza Kawasaki, kļūstot par gada motociklu un apsteidzot tuvākos sekotājus - Honda un KTM.

Atgādinām, ka 2010.gadā „Battery Superkauss” motokrosa sacensībās par gada motociklu kļuva Honda, apsteidzot KTM, kas ierindojās 2.vietā, un Suzuki – 3.vietā.

„Battery Superkauss” 2011.gada sezona Kawasaki izvērtās ļoti veiksmīga, jo jau kopš otrā, Gulbenes posma, tas ražotāju vērtējumā izvirzījās vadībā. Lai gan fināla posmā vislabāko rezultātu uzrādīja Honda, Kawasaki tomēr izdevās nosargāt savas līdera pozīcijas un izcīnīt uzvaru sezonas kopējā vērtējumā.

Kawasaki pārstāvis Gints Feldbergs neslēpj prieku par Kawasaki uzvaru sezonā: „Patīkami, ka spēcīgākie sportisti izvēlas spēcīgāko motociklu, līdz ar to arī rezultāts tik iepriecinošs. Protams, tieši sportistiem ir svarīgākais nopelns uzvaras kaldināšanā. Nākamajā gadā sportistiem novēlu braukt, piedalīties, sacensties savā starpā un gūt sportisko baudījumu no šādiem pasākumiem! Un paldies Superkausam par iespēju piedalīties!”

Eduards Juhņēvičs ir gandarīts par Honda izcīnīto 2.vietu sezonas kopvērtējumā: „Šīs sezonas pēdējais posms Honda motocikliem ir aizvadīts lieliski. Uzvara šajā posmā nodrošināja stabilo vietu kopvērtējumā, par ko arī prieks. Tāpat esam ļoti gandarīti par visu aizvadīto sezonu. Apsveicam visus ar izcīnītajām vietām, kā arī novēlam tiem, kam neizdevās, nākamgad sasniegt savus mērķus!”

„Tas ir patīkami, ka KMT sasniedzis tik labu rezultātu ar ne tik plaši pārstāvētu sportistu loku, proti, ar kvalitāti, ne kvantitāti,” KTM 3.vietu sezonas kopvērtējumā komentē Kristers Serģis. „Forši, ka sezona ir pabeigta uz goda pjedestāla! 3.vieta – tas nav slikti, vēl jo vairāk ņemot vērā, ka mērķtiecīgi netika strādāts pie uzvaras ražotāju kopvērtējumā. Paldies visiem sportistiem, kas izvēlējās KTM! Ceru, ka nākamajā gadā KTM braucēju būs vēl vairāk! Mēģināsim uzlabot servisa kvalitāti un palīdzēsim sportistiem sasniegt vēl labākus rezultātus ar pasaulē labākajiem motocikliem, ko mēs redzam pēc GP MX1 un MX2 klašu braucējiem.” Serģis arī atklāj, ka šobrīd tiek veidota sistēma, domājot, kā atbalstīt sportistus nākamajā gadā, vienlaicīgi norādot, ka viss ir atkarīgs no pašu sportistu, kā arī jaunāko braucēju tēvu attieksmes un dzīves uztveres, vai viņi ir gatavi darboties, veltot tam visu savu laiku un enerģiju.

Suzuki un Yamaha rezultātu kopvērtējumā, attiecīgi 4. un 5.vieta, vērtē Gatis Panavs: „Par fināla posma rezultātiem, protams, grūti ko pateikt sakarā ar dīvaino situāciju, ka Latvijas čempionāts motokrosā un „Battery Superkauss” notika vienā dienā. „Rodeo MX Racing Team” abās sacensībās izšķīrās 1.vietas liktenis, un viņi ar Suzuki motocikliem izvēlējās par labu Latvijas čempionātam. Viņi arī bija tie, kas varēja dot visvairāk punktus Suzuki. Tāpēc pēdējā posmā mums tik pieticīgs rezultāts. Domāju, ka zaudēja visi – gan skatītāji, gan sportisti, gan sponsori, gan organizatori! Sezonas kopvērtējums arī ne tik labs kā gribētos, bet tas dod motivāciju nākamgad būt labākiem. Cerēsim, ka nākamgad neatkārtosies šīs sezonas kļūdas!”

„Battery Superkauss” 2011.gada sezonas ražotāju kopvērtējums:

VRūpnīcaPunkti
1.Kawasaki1927
2.Honda1893
3.KTM1863
4.Suzuki1761
5.Yamaha1557

Superkauss
twitter.com
Incompatible Browser | Facebook

     [+] [-]

, 2011-09-15 16:29, pirms 13 gadiem
..un tomēr ātrākais Latvijas braucējs (Freibis) izvēlas Hondu

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 16:48, pirms 13 gadiem
Rockstar Energy rakstīja: ..un tomēr ātrākais Latvijas braucējs (Freibis) izvēlas Hondu
jā ,ātrākais Latvijas braucējs Matīss Karro brauc ar Hondu

  +2 [+] [-]

, 2011-09-15 18:18, pirms 13 gadiem
kashels rakstīja: jā ,ātrākais Latvijas braucējs Matīss Karro brauc ar Hondu
Secinājums - ātrākie brauc ar Hondām