Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Polijas spīdveja līgā bargi tiek sodīti klubi, "Lokomotīve" paliek neskarta

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Polijas spīdveja līgā bargi tiek sodīti klubi, "Lokomotīve" paliek neskarta
Grigorijs Laguta
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Polijas motosporta federācija šodien paziņojusi, ka daudzi klubi saņems sodus par nenokārtotajām parādsaistībām, tajā skaitā arī Polijas 1. spīdveja līgas vienības. Daugavpils "Lokomotīve" ir viena no tām blicēm, kas no soda sankcijām izvairījusies.

Polijas motosporta federācija uzņēmusi "tīra" spīdveja kursu. Jau laicīgi visas vienības tika brīdinātas, ka tām jānokārto visas parādsaistības, lai saņemtu licenci startam 2012. gada sezonā. Daugavpils "Lokomotīve" ar savām astītēm ātri tika galā, bet to paveikt nav izdevies daudziem citiem klubiem, tajā skaitā arī Polijas Ekstralīgas. Par to tie tiks bargi sodīti, daudziem pat sezonu nāksies iesākt ar negatīvu punktu bilanci turnīra tabulā.

No Polijas Ekstralīgas komandām visbargāko sodu saņēmusi Grigorija Lagutas pārstāvētā Čenstohovas "Wlokniarz". Klubam nāksies samaksāt 20 tūkstošu zlotu soda naudu (ap 4 tūkstošiem latu), kā arī jaunā sezona jāiesāk ar -4 punktiem. Šis klubs jau tā nav no tiem spēcīgākajiem, bet šis varētu būt vēl viens trieciens. Interesanti, ka nedēļas nogalē labdarības akcijas nolūkos vienam laimīgajam kluba atbalstītājam bija iespēja izsolē laimēt tikšanos ar jau pieminēto Lagutu. Par to viņš bija gatavs samaksāt 200 zlotus.

No diviem punktiem turnīra tabulā škirsies arī Tarnuvas "Unia" un Vroclava (abām vēl arī 20 tūkstošu zlotu soda nauda), bet Bidgoščas "Polonia" un Lešno "Unia" tiks cauri tikai ar nelieliem naudas sodiem.

No Polijas 1. spīdveja līgas klubiem punktus turnīra tabulā zaudēs Ostruvas un Gņežno vienības. Abām nāksies sākt sezonu ar bilanci "-3", kā arī jāšķirās no 10 tūkstošiem zlotu. Vērts piebilst, ka tieši Gņežno "Start" tiek minēta kā galvenā favorīte uz iekļūšanu Ekstralīgā. Šāda pretinieku sodīšana, protams, nāks par labu "Lokomotīvei".

Gaidīsim jauno sezonu!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-09 14:10, pirms 12 gadiem
40 lati par randiņu ar Lagutu?

te pat zirgam jāsmejas

  -1 [+] [-]

, 2012-01-09 14:36, pirms 12 gadiem
wilwood rakstīja: 40 lati par randiņu ar Lagutu?

te pat zirgam jāsmejas
Par ko jāsmejas? Par spīdveja popularitāti Polijā?

     [+] [-]

, 2012-01-10 16:21, pirms 12 gadiem
tā naudiņa ir labdarībai, diabēta ārstēšanai bērniem...