Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" jauno sezonu iesāks jau 7. aprīlī

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" jauno sezonu iesāks jau 7. aprīlī
Maksims Bogdanovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Kļuvis zināms Polijas 1. spīdveja līgas 2013. gada kalendārs. Daugavpils "Lokomotīve" sezonu iesāks mājās 7. aprīlī pret Ravičas braucējiem. 21. aprīlī Daugavpils trekā arī cīņa pret galveno favorīti uz tikšanu Ekstralīgā - Gdaņskas komandu.

Jaunā sezona Polijā startēs 1. aprīlī, bet daugavpilieši pirmajā kārtā būs brīvi (šogad līgā būs septiņas, nevis sešas vienības kā iepriekš), tādējādi pirmās sacīkstes paredzētas 7. aprīlī pret Raviču. Cerams, ka laiks nepievils un cīņa patiešām notiks. Ravičai bīstamākie braucēji varētu būt Mariušs Pušakovskis un Eriks Andersons, kā arī Slavomirs Musjelaks. Vērts pieminēt, ka komandas pieteikumā ir arī krievu brāļi Lisiki, kuri savulaik bija arī "Loko" pieteikumā.

14. aprīlī būs jādodas ciemos pie spēcīgā Grudzjoncas "GTŽ" (Skots Nikolss, Kriss Hariss, Andrejs Karpovs un citi), bet 21. aprīlī Daugavpils tribīnēm būtu jābūt pilnām - ieradīsies iepriekšējā gada Ekstralīgas klubs no Gdaņskas. Lielākās zvaigznes būs Renats Gafurovs, Tomass Jonasons, Roberts Miskovjaks. Iespējams, ka klubs vēl pastiprināsies.

Atgādināsim, ka 4. maijā Daugavpils trekā notiks arī Pasaules Kausa izcīņas kvalifikācijas mači, bet augustā viens no spīdveja "Grand Prix" posmiem.

"Lokomotīves" pirmo cīņu kalendārs

DatumsPretinieks
7.04.Raviča (mājās)
14.04.Grudzjonca (viesos)
21.04.Gdaņska (m)
28.04.Ļubļina (v)