Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Šidlovskis nomaina Ribņikovu spīdveja kluba prezidenta amatā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šidlovskis nomaina Ribņikovu spīdveja kluba prezidenta amatā
Vladimirs Ribņikovs (pa labi)
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Par jauno biedrības "Speedway Grand Prix of Latvia" valdes priekšsēdētāju ievēlēts Valērijs Šidlovskis, kurš šajā amatā nomainīs Vladimiru Ribņikovu.

Janvāra izskaņā savu prezidenta amatu atstāja Vladimirs Ribņikovs, kurš klubu vadīja teju 20 gadus. Ribņikovs savu aiziešanu skaidroja ar lielo nogurumu un vēlmi atpūsties no spīdveja. Jau tad izskanēja runas, ka viņa vietu ieņems Valērijs Šidlovskis, kurš līdz šim pildīja spīdveja kluba "Lokomotīve" direktora funkcijas.

Ir pārvēlēta arī "Speedway Grand Prix of Latvia" valde. Tagad tajā iekļausies Uldis Pastars, Anatolijs Ziļs, Šidlovskis, Vladimirs Nadeždins un Nikolajs Kokins.

Daugavpils komanda arī šogad startēs Polijas 1. spīdveja līgā. Sastāvs nokomplektēts ļoti veiksmīgs - līderu lomas varētu uzņemties vietējie braucēji Maksims Bogdanovs, Kjasts Podžuks un Andžejs Ļebedevs. Viņiem centīsies palīdzēt leģionāri Romāns Považnijs un Jonass Kilmekorpi, kā arī citi spīdvejisti

Atgādināsim, ka šogad Daugavpils spīdvejs svin 50 gadu jubileju, ko visspilgtāk varēs nosvinēt 17. augustā, kad Latvijā paredzēts "Grand Prix" seriāla posms. Šobrīd gan vēl nav skaidrības, vai posms patiešām notiks, jo ir radušās problēmas ar finansējumu, taču tiek darīts viss nepieciešamais, lai tās atrisinātu.

     [+] [-]

, 2013-03-15 17:54, pirms 11 gadiem
prieks ka tik daudziem interesee