Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" neliegs Fetelam nomainīt komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" neliegs Fetelam nomainīt komandu
Sebastians Fetels
Foto: SIPA/Scanpix

Aizvadīto trīs sezonu labākā F1 vienība "Red Bull" nespiedīs Sebastianu Fetelu palikt tās sastāvā, ja vācietis nolems pievienoties citai komandai.

"Ja mēs vairs nevarētu sastrādāties, tas nebūtu vērtīgi, ja mēs mēģinātu viņu paturēt komandā līdz līguma termiņa beigām," portāls "autosport.com" citē "Red Bull" komandas īpašnieku Dītrihu Matešicu. "Ja es pats būtu F1 pilots, mans sapnis pavisam noteikti būtu iekļūt "Ferrari" sastāvā. Taču šobrīd par to vēl neiet runa."

Fetels, kurš uzvarējis F1 čempionātā pēdējos trīs gadus pēc kārtas, jau sen tiek saistīts ar iespējamo pāriešanu uz "Ferrari". Sportists arī nenoliedz, ka kādudien tas patiešām varētu notikt, tomēr ne tuvākajā laikā.

Matešics arī aizstāv Marku Vēberu, kuru par rezultātiem nesen kritizēja komandas konsultants Helmuts Marko: "Dažās sacīkstēs viņš spēj parādīt visu savu potenciālu. Viņam neklājas viegli cīnīties ar Fetelu, tomēr mēs abiem pilotiem nodrošinām vienādu tehnisko bāzi un attieksmi. Varam priecāties, ka mums ir divi patiesi pirmie numuri."

Pēc aizvadītajiem F1 ziemas testiem, kur "Red Bull" rezultāti bija samērā vāji, ekspertu domas dalās. Vairums gan uzskata, ka komanda slēpj savu patieso spēku un sacīkstēs atkal būs spējīga cīnīties par uzvarām. "Sauber" komandas dibinātājs Peters Zaubers ir pārliecināts, ka "Red Bull" gatavo pamatīgu pārsteigumu.

"Visi, kas apgalvo, ka "Red Bull" ir zaudējuši ātrumu, sagaidīs nejauku pārsteigumu," laikrakstā "Sonntagsblick" savā slejā raksta Zaubers. "Viņiem ir tik daudz resursu, ka komanda spēj reaģēt uz jebkuras sarežģītības situāciju. Jūs redzēsiet!"

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -2 [+] [-]

, 2013-03-11 12:59, pirms 11 gadiem
bezjeedziigs raksts. tik pat labi vareeja uzrakstiit gaiss ir gaiss vai uudens ir uudens, protams ka neviens nevienu nemeginas patureet komandaa, jo savadak var atkartoties mclaren<>montoya vai mclaren<>alonso scenarijs..

tagad pirms sezonas par katru purkšķi jāraksta?

     [+] [-]

, 2013-03-11 20:11, pirms 11 gadiem
Tak netraucē Jurim pelnīt naudu. Labāk, lai liek rakstus un uztur lapu pie dzīvības.