Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"McLaren" komanda pirmajā F1 posmā necer uzvarēt

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" komanda pirmajā F1 posmā necer uzvarēt
Batons testē jauno "McLaren/Mercedes MP4-28"
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan neviens nevar prognozēt, kādi būs spēku samēri gaidāmajā F1 sezonā, "McLaren" vadītājs Martins Vitmāršs paziņojis, ka pirmajā posmā Austrālijā komandas galvenais uzdevums būs izcīnīt punktus.

"McLaren" komanda šogad ir zaudējusi savu līdzšinējo pilotu Luisu Hamiltonu, kamēr viņa vietā pieņemts nenoliedzami talantīgais, taču maz pieredzējušais Serhio Peress. Gan viņš, gan vienības jaunais līderis Džensons Batons pēc aizvadītajiem testu braucieniem norādīja, ka vēl nav iespējams pilnībā izprast jauno mašīnu, kā arī problēmas sagādā pārmērīga riepu dilšana.

"Ir jāatceras, ka MP4-28 ir pilnīgi jauna mašīna un sezonas laikā mēs to pakāpeniski, bet pamatīgi gatavojamies uzlabot," portālam "autosport.com" skaidro vienības boss Vitmāršs. "Nav šaubu, ka šai mašīnai ir milzīgs potenciāls, taču uz Melburnu dodamies, lai vienkārši parādītu sevi no labākās puses un izcīnītu punktus, kas vēlāk būs svarīgs papildinājums cīņā par titulu pilotu un komandu vērtējumos."

Batona uzdevums šogad ir parādīt labāko sniegumu un nostiprināties komandas līdera statusā, taču Peress, kuram radusies karjeras labākā iespēja sevi pierādīt, uzstādījis augstus mērķus.

"Man patīk mans darbs un šobrīd esmu ļoti motivēts," viņš saka. "Manuprāt, ja mēs turpināsim tādā garā, tad šogad izdosies cīnīties par kaut ko lielu. Man patika laiks, ko pavadīju "Sauber" komandā, bet šeit jūtos vēl labāk. Kad esi kādā no vadošajām komandām, mainās arī mērķi - tagad tie ir cīņa par uzvarām sacīkstēs un čempiona titulu. Tāpēc esi spiests strādāt vēl smagāk."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-11 16:46, pirms 11 gadiem
Viņi domāja, ka necer uz komandas dubultuzvaru! Vai arī viņi necer, bet zina vai nojauš par uzvaru Kamer ir Batons un kamēr nav atcelts lietus tikmēr uzvaras vienmēr ir sagaidāmas!

     [+] [-]

, 2013-03-12 02:06, pirms 11 gadiem
Perez uzvarēs!

     [+] [-]

, 2013-03-12 09:39, pirms 11 gadiem
skan ka atmazgas. Ja neko neizcīnis, tad vares bruķet, ka mēs nemaz netaisijamies neko izcīnit