Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS uzvara arī pār Kurtejana vadītajiem lietuviešiem

Andrejs Siliņš

RFS uzvara arī pār Kurtejana vadītajiem lietuviešiem
Dmitrijs Platonovs
Foto: RFS

Latvijas futbola čempionāta Virslīgas klubs RFS trešdien aizvadīja savu trešo pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai sezonai, un ar rezultātu 2:0 "Skonto" hallē Rīgā pieveica Lietuvas vienību "Panevežys".

Iepriekš RFS Marijampolē ar 4:3 apspēlēja "Sūduvas" komandu, bet pirms četrām dienām "Skonto" hallē Rīgā ar 2:1 pārspēja arī Viļņas "Žalgiri". Šodien spēle atkal risinājās Rīgā un pretī stājās "Panevežys" - Lietuvas pēc spēka otrās līgas komanda, kuras vadību pārņēmis moldāvu speciālists Aleksandrs Kurtejans, bijušais "Jelgavas" galvenais treneris.

Pirmais puslaiks beidzās bez vārtu guvumiem, bet jau pašā otrā puslaika sākumā Dmitrijs Platonovs atklāja mača rezultātu. 80. minūtē pārsvaru dubultoja 19 gadus vecais latviešu uzbrucējs Marko Regža. Spēle noslēdzās ar RFS panākumu - 2:0.

Arī turpinājumā RFS sagaida spēles pret baltiešiem. 3. februārī Marijampolē RFS tiksies ar "Jonava", kas iepriekšējo sezonu noslēdza ceturtajā vietā Lietuvas čempionātā. Savukārt 13. februārī rīdziniekus gaida pārbaudījums Tallinā, tiekoties ar Igaunijas čempionāta trešo spēcīgāko komandu pagājušajā sezonā "Nomme Kalju".

  -1 [+] [-]

, 2018-01-31 19:51, pirms 6 gadiem
Malači, turpina iet pa uzvaru taku. Interesanti - vai Savaļnieks tika iespēlēts uzbrucēja pozīcijā vai arī tas ir tikai ieraksts protokolā? Vidējā līnijā Savaļniekam ir pamatpozīcija, bet pēdējā laikā bija vairāk ierasts redzēt viņu, darbojamies tieši aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2018-01-31 23:35, pirms 6 gadiem
RFS: Grigorjevs, Sorokins (???, 80) Balodis (Isajevs, 58), Savič, Solovjovs (Hvoiņickis, 68), Fertovs (Vačiberadze, 46), Kļuškins (Liepa, 46), Toniševs (Ulimbaševs, 59), Savaļnieks (Jaudzems, 66), Šadčins (Uldriķis, 46), Platonov (Regža, 73).