Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zavetjēri: "Mūs gaida ļoti intensīvs mēnesis"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Zavetjēri: "Mūs gaida ļoti intensīvs mēnesis"
Nunsio Zavetjēri
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien LMT Virslīgā aizvadītās 11. kārtas futbola spēles Rīgā starp "Olimpu/RFS" un "Ventspili" (0:3) domās par maču preses konferencē dalījās abu komandu galvenie treneri - Mihails Miholaps un Nunsio Zavetjēri.

Rīgas "Olimps/RFS" galvenais treneris Mihails Miholaps: "Spēle aizritēja ar "Ventspils" pārsvaru, taču arī paši varējām izmantot savas iespējas. Komanda ir jauna - vēl strādāt un strādāt, līdz spēlētāji laukumā jutīsies pārliecinātāki par sevi. Pirmajā puslaikā kļūdījāmies un ielaidām vārtus, taču otrajā puiši savācās, rādīja futbolu. Jā, neiesitām, nepaveicās, bet redzams, ka pretī bija vicečempions. Varu teikt, ka spēlētāji progresē, ir izaugsme, un viņiem vēl viss ir priekšā!"

Miholaps arī atzina, ka sastāvs ir nokomplektēts, tāpēc transfēru periodā izmaiņas diezin vai būs gaidāmas: "Varbūt vienā vai divās pozīcijās arī būs jauni futbolisti, taču tad tikai nākamie gados jaunie, kuri sāks savas gaitas profesionālajā futbolā. Vai no "Olimpa" kāds dosies uz "Skonto"? Pagaidām nezinu."

FK "Ventspils" galvenais treneris Nunsio Zavetjēri: "Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu, ne īpaši - ar spēles kvalitāti. Jau iepriekš zināju, ka šajā mačā mūsu sniegums būs tālu no vēlamā, jo pirms četrām dienām mums bija spēle, kas atņēma ļoti daudz spēka. Turklāt nevarēja palīdzēt daži spēlētāji, un bija liels karstums. Daudziem galvā arī ir gaidāmais mačs svētdien Baltijas līgā. Ļoti labi, ka dabūjām trīs punktus, izvairījāmies no savainojumiem. Otrajā puslaikā lūdzu spēlētājus nevajadzīgi netērēt spēkus, taču joprojām kontrolēt spēli. Mūs gaida ļoti intensīvs spēļu mēnesis."
Runājot par komandas sastāvu, itāļu speciālists atzina, ka transfēru logā varētu būt dažas izmaiņas: "Man ir vēlme saglabāt esošo sastāvu, taču, visticamāk, divi trīs spēlētāji komandu atstās. Par to domāsim pēc svētdienas spēles."

 +10 [+] [-]

, 2010-06-30 22:35, pirms 14 gadiem
Galvenais lai EL neizgāžaties kā veca sēta..!

 +17 [+] [-]

, 2010-06-30 22:48, pirms 14 gadiem
Veiksmi turpmākajā sezonā
Ceru uz pērn sasniegtajiem rezultātiem Eiropā !

 +10 [+] [-]

, 2010-06-30 22:48, pirms 14 gadiem
Pirmo kārtu jau vajadzētu kaut kā veikt,lai arī jūtama piesardzība,jo Maķedonijā futbolu spēlēt prot labi.
p.s Ventspils skatītājiem gan jūlijā un augustā spēļu pamaz.
Jūlijā tikai divas-eirolīgas mačs un FKV-Tranzīts.Tas arī viss.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-30 23:00, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: p.s Ventspils skatītājiem gan jūlijā un augustā spēļu pamaz.
Jūlijā tikai divas-eirolīgas mačs un FKV-Tranzīts.Tas arī viss.
Šogad vismaz rudenī nebūšot darbadienās 14:00, jo visas 3.riņķa spēles varētu izspēlēt brīvdienās ( lff.lv: LFF: Trešais riņķis - 9 kārtas, 9 nedēļas [18.09 - 13.11]).

  -1 [+] [-]

, 2010-06-30 23:21, pirms 14 gadiem
šajā laikā jau nu gan nav pieklājīgi teikt "pirms 4 dienām bija spēle, kas atņēma spēkus"
kā tad džeki āfrikā tiek galā? jātrenējas vairāk sanāk!?

     [+] [-]

, 2010-07-01 13:56, pirms 14 gadiem
Ventspilij jaatiek Eiropas liigaa!!