Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Treimani apstiprina par FIFA kategorijas tiesnesi

Andrejs Siliņš

Treimani apstiprina par FIFA kategorijas tiesnesi
Andris Treimanis darbībā
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Latvijas futbola tiesnesis Andris Treimanis saņēmis Starptautiskās Futbola Federāciju asociācijas (FIFA) tiesneša kategoriju, vēstīts Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā.

LFF saņēmusi apstiprinājumu no FIFA par trešās tiesnešu kvotas piešķiršanu, kura ļauj galvenajam tiesnesim apkalpot starptautiskās valstsvienību un klubu spēles. LFF Tiesnešu komiteja izvirzīja, savukārt FIFA apstiprināja Andri Treimani šīs kategorijas saņemšanai.

FIFA kategorijas tiesneši no Latvijas 2011.gadā:
- Andrejs SIPAILO (Daugavpils)
- Vadims DIREKTORENKO (Rīga)
- Andris TREIMANIS (Kuldīga)

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-02-16 13:41, pirms 13 gadiem
Apsveicu Andri ar FIFA kategoriju!
Slēpts komentārs: buldogs

  +4 [+] [-]

, 2011-02-16 14:19, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Super ātri.Kuldīgas lauku puika,kurš vēl pāris gadus atpakaļ Tukumā pārtrauca spēli,jo nobijās no spēles apmeklētājiem,jau FIFA tiesnesis.Redz ko nozīmē regulāri ar vadoni dzert olu liķieri un tiesāt tā,kā vajag ,,šefam".
Jaadomaa kaadi tad tie apmekleetaaji bija uz doto speeli.? Neapskauzhu sogjus. Ja vel galvenais tiesnesis dabuu skraidiit pa laukumu - tad nabaga liinijtiesnesim katreiz, ar dreboshu sirdi, jaacilaa tas karodzinsh un jaadzird taas peerles kuras birst no fanu muteem. Redzeets arii kaa liinijtiesnesis kljuust par dziivo meerkji.
Esmu gan speeleejis, gan seedeejis tribiinees (atzistos, arii kliedzu uz tiesnesi), bet kad dabuuju pats notiesaat kkaadu tur Amatieru finaalu kkaadaa tur pierobezhas nostuurii, Opaa, kopsh taa laika, briizhiem tiesneshu tieshaam zheel. Var jau uzdot jautaajumu - Kaa tad tiesaaji? Objektiivi - bet redz, tas skaitaas maajiniekiem par sliktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-16 15:06, pirms 13 gadiem
Nu pastrādāja, pastrādāja treimanis guņas labā!
Kas nākamais saņems FIFA klategoriju? Anufrijevs?

  -1 [+] [-]

, 2011-02-16 15:11, pirms 13 gadiem
Kurs tad vinam tadu pieskiira ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-02-16 15:18, pirms 13 gadiem
cempins rakstīja: Kurs tad vinam tadu pieskiira ?
Latvijas Futbola federācija (LFF) saņēmusi apstiprinājumu no FIFA par trešās tiesnešu kvotas piešķiršanu, kura ļauj galvenajam tiesnesim apkalpot starptautiskās valstsvienību un klubu spēles. LFF Tiesnešu komiteja izvirzīja, savukārt FIFA apstiprināja Andri Treimani šīs kategorijas saņemšanai.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-16 15:20, pirms 13 gadiem
Nu izskataas jau ka tu taas aizkulises esi iepazinis gan ar oliniekiem, gan ziemas kjirshu kompotiem.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-16 17:14, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Tā bija LČ 1.līgas spēle.Otra spēcīgākā Latvijā,pēc virslīgas.Bet,ja džeks neiztur spriedzi un nobīstas UEFA vai FIFA turnīrā.Tur blakus nebūs aizbildņi,ar ko regulāri lieto olinieku.Ko tad?
Lieta tāda ka Latvijā tiesnešiem apsardzi nenodrošina un ar savu dzīvību riskēt pāris dzērāju dēļ,priekš kam.. Bet visos starptautiskajos turnīros tiesnešus pavada policija..

  -2 [+] [-]

, 2011-02-16 18:28, pirms 13 gadiem
Lai veicas karjerā.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-16 20:20, pirms 13 gadiem
Šausmas pārņem par tām FIFA izdarībām!Nemaz neņem vērā Latvijas vai arī nemaz nenojauš,ka Latvijā dzīvo "superexperts"tiesāšanas jautājumos rudzu maize alias Andris5 alias vēl n-tos segvārdos eksistējošā persona!Nekonsultējoties ar viņu, piešķir FIFA kategorijas kam pagadās. Jācer,ka drīzumā apdomāsies un ,ja ne pats Blaters,tad vismaz Platinī atbrauks un personīgi atvainosies Latvijas "specam".

  -2 [+] [-]

, 2011-02-17 07:29, pirms 13 gadiem
Andris5, 2009-05-14 21:33, vakar, citēt
>kasparello99
Esmu maz redzējis Treimaņa tiesātos mačus,jo faktiski netiesā viņš pirmo trijnieku mačus,nu bet tomēr es viņu uzskatu par labāko Latvijas tiesnesi.

Tā rakstīja šis "specs' pirms pērnā gada sezonas,jo tobrīd Treimanis nebija uzkāpis uz LM varžacīm(tiesa,drīzāk gan Andrim5)Un vēl raksturīga iezīme.Pagājušo gadu visu sezonu norēja ne tikai tiesnešus ,bet arī Skonto,jo šī komanda bija it kā galvenā pretendente LM.Ja atceramies iepriekšējos gadus ,tad tika apriets FK Ventspils,jo tobrīd šī komanda bija LM galvenais šķērslis.Varu derēt,ka šosezon galvenie lauri no Andra5 tiks Daugavpils Daugavai un Pertijam,jo manuprāt daugavpiliešiem šosezon vajadzētu būt galveniem pretendentiem uz titulu. Un stropam taisnība par nikiem.Andra5-rudzu maizes kritizētājiem no mīnusiem neizkļūt.Lai taču lauku puika spēlējās.

     [+] [-]

, 2011-02-17 07:52, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: Tā rakstīja šis "specs' pirms pērnā gada sezonas,jo tobrīd Treimanis nebija uzkāpis uz LM varžacīm(tiesa,drīzāk gan Andrim5)Un vēl raksturīga iezīme.Pagājušo gadu visu sezonu norēja ne tikai tiesnešus ,bet arī Skonto,jo šī komanda bija it kā galvenā pretendente LM.Ja atceramies iepriekšējos gadus ,tad tika apriets FK Ventspils,jo tobrīd šī komanda bija LM galvenais šķērslis.Varu derēt,ka šosezon galvenie lauri no Andra5 tiks Daugavpils Daugavai un Pertijam,jo manuprāt daugavpiliešiem šosezon vajadzētu būt galveniem pretendentiem uz titulu. Un stropam taisnība par nikiem.Andra5-rudzu maizes kritizētājiem no mīnusiem neizkļūt.Lai taču lauku puika spēlējās.
Ieeji rakstā pēc mača LM-skonta 1-2 kuru tiesāja treimanis!Palasi komentārus(ceru ka latviski māki lasīt)!Kritizēja ari Rakels Treimani,Abramčiks norāvās 200 ls par Treimaņa kritizēšanu.Jaunības treneris arī pēc Treimaņa darbībām mačā,ziņojumiem,teica LFF mums norāva galvu!Pēc visa spriežot Treimanis tai mačā pats bija izprovacējis nekārtības.Šeit var turpināt,ja ar atmiņu švaki,tad lasi visu pēc kārtas!
Un es tiesnesi kritizēju tikais tad ja ir iemesls,agrāk nebija iemesla tāpēc treimani nekritizēju!Kā redzi gadu rukājot guņas labā(tiesa 2009g 4 riņķī treimanis jau sāka zīmēties),var tikt pie FIFA kategorijas.
skonta līmenis tika parādīts mačā pret Portadown!Un galveno konkurentu uz titulu, LM, bremzēja ar nepamatoti nozīmētiem 11m(arī treimanis tai skaitā uz LM vārtiem nozīmēja 11m),pie tam katrā otrā spelē(18 spēlēs... 9 pendeles),un pie 0-0 vai +1 LM labā bija šīs pendeles nozīmētas.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-17 08:25, pirms 13 gadiem
Šeit ļoti skaidri var redzēt uz ko balstās alguna un stropa(lasi pampera) komentāri!Andris5 ir galvenā persona kas tiek pieminēta ,tas nozīmē ka šie LFFieši un viņa pakalpiņi ,kāds ir alguns,ir spēcīgi nom.īzuši no maniem komentāriem,tātad eju parezā virzienā!
Un šie komentāri kuri tiks vērsti pret manīm un ne tikais, no šo izdzim.teņu puses būs visu nākamo sezonu!Viņu prāt visiem ir jādomā pareizi,kritika nedrīkst būt,par guņu,tiesnešiem,LFF nedrīkst slikti domāt!Bet patiesība ir stadionā!Ja vēl 2004g Liepājā 4riņķa maču pret skontu apmeklēja pat virs 7000 skatītājiem(ne visi kuri vēlējās,tika stadionā),tad ejam uz to, lai tuvākā nākotnē pussezonā visā līgā mēs nesavāktu 7000 skatītājus.Un tas ir LFF mērķis,to aizstāv tādi kā alguns , pamers&Co.(jeb lasi:atbaidīt cilvēkus no Latvijas futbola,tad guņa vēl lielākiem amēriem varēs uzdarboties savā toto biznesā)Jo vajag taču lai mazāk redzētu kas notiek patiesībā.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-17 09:03, pirms 13 gadiem
>>>Andrim5
Runā,ka tevi esot nolīguši LFF.lai tu ar saviem komentiem šeit SC kāpinātu interesi par Latvijas virslīgu,jo esot uzvarējis fantāziju konkursā
greizo spoguļu karaļvalstī
Vienīgi par pašu futbolu tā saprašana tev tāda mazāka,bet to jau arī nevajag,lai rakstītu visādus murgus.

     [+] [-]

, 2011-02-17 09:36, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: >>>Andrim5
Runā,ka tevi esot nolīguši LFF.lai tu ar saviem komentiem šeit SC kāpinātu interesi par Latvijas virslīgu,jo esot uzvarējis fantāziju konkursā
greizo spoguļu karaļvalstī
Vienīgi par pašu futbolu tā saprašana tev tāda mazāka,bet to jau arī nevajag,lai rakstītu visādus murgus.
Idiots!
Es atšķirībā no tevis , pampera, zem rakstiem komentārus rakstu kas attiecas par konkrēto tēmu,savukārt Tavi komentāri jau tiek vērsti pret manīm ,maniem komentiem,it kā nebūtu raksta vispār!Tas tikais vēlreiz apliecina to, ka centies ietekmēt citus pret maniem komentāriem.Tikais tad ,ja pret manīm kāds vēršas,tad es arī atbildu ar pretargumentiem(tiesa to ko raksti tu,pampers atbildot man ,to nu nekādi nevarētu nosaukt par argumentiem).
Es saprotu,Tevi interesē arī citas līgas,vai tad nav vienalga kādu valstu līgai pievērsties,citur augstāks līmenis,futbols skatāmāks.
Mani interesē tikais Latvijas futbols.
Drīz mēs par latvijas futbolu runāsim tāpat,kā par izmirušajiem dinozauriem,pagātnes formā,jo ja mums iekšējais līmenis krītas
(skonta-nevajag , FKV - negrib , LM - guņa neļauj attīstīt līmeni .),tad tas viss atspēlēsies arī uz jaunajiem + nu kaut vai kāda pilsēta pēkšņi sadomā nokomplektēt sakarīgu komandu,bet ja iekšēji nebūs konkurence,nekas nesanāks.
Turpini tik vien tādā garā

     [+] [-]

, 2011-02-17 09:46, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: Vienīgi par pašu futbolu tā saprašana tev tāda mazāka,bet to jau arī nevajag,lai rakstītu visādus murgus.
Redz kur tavs citāts,kas daudz izsaka par Tevīm,pacēlis savu seksti,un kladzini kā neizčakarēts gailis,nokāpi nedaudz zemāk,pameklē ierakstus,noskaties mačus 2009.g skonta-LM 2-1(sipailo),2010 g. LM--skonta 1-2(Treimanis),pameklē savus komentārus par šiem mačiem,ja tā ir Tava izpratne par to kas notika laukumā,nu tad viss skaidrs,vai arī.............?!

     [+] [-]

, 2011-02-17 11:44, pirms 13 gadiem
>>>Andris5
Man jau ierakstus nav jāskatās,jo es futbolu ,atšķirībā no tevis, regulāri skatos stadionā.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-17 12:29, pirms 13 gadiem
Kādam nenovīdīgam kretīnam jābūt,lai "reikonam",kurš cilvēkam novēl veiksmi karjerā, liktu mīnusus.Uz to spējīgs tikai "specs".

  -2 [+] [-]

, 2011-02-17 12:32, pirms 13 gadiem
Starp citu,"spec", cik" kļičkas" lieto? Spriežot pč straujajām izmaiņām +,- daudz.

     [+] [-]

, 2011-02-17 13:22, pirms 13 gadiem
strops rakstīja: Starp citu,"spec", cik" kļičkas" lieto? Spriežot pč straujajām izmaiņām +,- daudz.
Jā, to es gribētu uzprasīt,Tev!Kad mēs ar algunu sarakstījāmies,viss bija šais + , - civilizēti.Kā parādījies Tu pamper,tā katram tiek likts pa vismaz +4,-4 (vienā mirklī),nahren tev čekist tas ir vajadzīgs(pie tam abiem likt),un tavs ,,satraukums,, jau pierāda,uz ko tēmē!Neizdosies tev piešūt niku skaitu man,lai arī cik nožēlojamiem paņēmieniem tu rīkosies.
Nekārtības ar šiem + - sāk rasties tikais pēc tam, kad tu sāci šeit uzdarboties.(interesanti kāpēc tu par alguna + tu neuztraucies?,citreiz lieci man vienam ,,+,, labāks efekts būs!)

Kas, no rīta bija izsaukums pie guņas, uz rīta olu liķieri?Ka nebiji šeit!
Varēji vēl tinnēt olu liķieri,kamēr tu nebiji, bija viss civilizēti!

     [+] [-]

, 2011-02-17 14:50, pirms 13 gadiem
Andri 5,tu atsaucies uz "kļičku" specs",tātad arī loģiski iznāk ka atzīsti un esi tas nenovīdīgais krtīns?

     [+] [-]

, 2011-02-17 14:59, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Super ātri.Kuldīgas lauku puika,kurš vēl pāris gadus atpakaļ Tukumā pārtrauca spēli,jo nobijās no spēles apmeklētājiem,jau FIFA tiesnesis.Redz ko nozīmē regulāri ar vadoni dzert olu liķieri un tiesāt tā,kā vajag ,,šefam".
Malacis. Ļoti spēcīgi. Varbūt esi jau izpētījis radurakstus, un vari pastāstīt, ka Treimanis īstenībā ir Andrejs Ivanovičs Tremanovs.

     [+] [-]

, 2011-02-17 15:02, pirms 13 gadiem
Patīk arī Andris5. Skonta-nevajag, FKV-negrib, LM-guņa neļauj.
Čalim viss ir skaidrs. Nabaga Liepāja.

     [+] [-]

, 2011-02-17 15:07, pirms 13 gadiem
miiledy rakstīja: Patīk arī Andris5. Skonta-nevajag, FKV-negrib, LM-guņa neļauj.
Čalim viss ir skaidrs. Nabaga Liepāja.
Pamper! nu ko sāci vilkt savus nikus ārā?
Vari viņus šodien atrādīt cik uziet,vairāk šeit nekomentēšu(bet iegaumēšu tos)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-02-17 21:44, pirms 13 gadiem
Andri5-rudzu maize u.t.t.,man ir draugs ,kurš pazīst Treimani.Gribi,sarunāšu lai viņš ,kad tiesās Liepājā atļauj tev sasiet viņa kurpju šņores? Bet tev jābūt pieklājīgam un jātur mute ciet,jo viņš nepanesot atejas smaku.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-18 18:28, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Kurš nu būtu iebildis?
Lūdzu, pārtulko.