Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Jelgava" uzvar "Jūrmalu" un turpina cīņu par bronzu

Egīls Balodis
Egīls Balodis
25. oktobra SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē FK "Jelgava" spēlējot savā laukumā, pateicoties Igora Savčenkova vārtu guvumiem katrā no puslaikiem, ar 2:1 pieveica turnīra pašlaik vājāko komandu FC "Jūrmala". Spēlējot uz piesalušā laukuma uzvara nenāca viegli, spēles sākumā viesi pat izvirzījās vadībā pēc Abota sitiena, taču spēles tālākajā gaitā jelgavnieku pārsvars tikai pieauga. Šī uzvara FK "Jelgava" ļauj pašlaik atrasties turnīra tabulas 3. vietā un palikšana tajā atkarīga no 26. oktobra Daugavpils derbija starp Daugava (D) un BFC "Daugavpils". Lai atgūtu 3. vietu "Daugavai"( D) noteikti nenāk par labu totalizatoru skandāls, kura rezultātā komandai nāksies iztikt bez galvenā trenera un 2 pamatsastāva spēlētājiem, savukārt BFC "Daugavpils", uz pozitīvo emociju viļņa pēc iepriekšējā kārtā izcīnītās uzvaras pār "Skonto", noteikti cer panākumu sēriju turpināt.
Vērtējums: +4

  +2 [+] [-]

, 2014-10-26 03:20, pirms 10 gadiem
Neskatoties uz auksto laiku, izklausās, ka super atmosfēra bijusi. Savčenkovs kā uzbrucējs šajā spēlē ārdījās - abi goli ar kāju un otrais vēl sevišķi skaists šāviens. Jāuzteic Dzelme par vairākiem ļoti labiem seiviem un nav kauns uzteikt Jūrmalu kopumā šajā spēlē. Ja ar tādu aktivitāti Jūrmala būtu spēlējusi visu sezonu un ne tikai pēdējās cerības spēli, tad tabulā atrastos citā vietā. Nesaprotu, kāpēc jūrmalnieki iepriekš neizmantoja Abotu biežāk, jo viņš sev atvēlētajā laikā pieradīja, ka uz Virslīgas fona ir solīds leģionārs. Diakvnišvili aktivitāte arī izceļama, bet skaidrs, ka ar vienu spēli ir maz un futbols bija jāspēlē daudz ātrāk, ja negribēja, lai notiek tas, kas tagad notiks [izkrišana no Virslīgas].

     [+] [-]

, 2014-10-26 08:49, pirms 10 gadiem
Dzelme tiešām labs,žēl ka tādā klubā ticis.

     [+] [-]

, 2014-10-26 12:11, pirms 10 gadiem
Personīgi ceru, ka Daugavpils Daugava nolidos zem Jelgavas un Liepājas

  -1 [+] [-]

, 2014-10-26 13:27, pirms 10 gadiem
Ļoti patīk, ko ar Jelgavu izdarījis Astafjevs!