Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" zaudē Kiprā, citas Virslīgas komandas spēlē Baltijā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Liepāja" zaudē Kiprā, citas Virslīgas komandas spēlē Baltijā
"Valmieras" pārbaudes spēle pret Tartu "Tammeka". Foto: "Valmiera"

Latvijas futbola komanda "Liepāja" sestdien piedzīvoja zaudējumu pārbaudes spēlē Kiprā, kamēr citas mūsu komandas spēlēja Valmierā un Viļņā.

"Liepājas" futbolisti pārbaudes spēlē Kiprā ar rezultātu 1:3 (1:2) piekāpās Zviedrijas vienībai "Helsingborg", vienīgos vārtus iesitot 40. minūtē. Savā laukumā spēli aizvadīja "Valmiera", kas cīnījās 2:2 (0:1) ar Tartu "Tammeka". Cīņas laikā valmierieši nokļuva iedzinējos ar 0:2, bet nospēlēja lieliskas spēles beigas - 83. minūtē Alvis Jaunzems nopelnīja 11 metru soda sitienu, ko realizēja vidzemnieku kapteinis Aleksejs Grjaznovs, bet vēl brīdi vēlāk pats Jaunzems iegrieza bumbu vārtu tālajā augšējā stūrī.

Divas Latvijas komandas sestdien spēlēja Viļņā. "Daugavpils" ar 3:1 pārspēja vietējo "Riteriai" komandu. Šajā mačā reizi izcēlās Namdi Ofors, bet divreiz kāds pārbaudāmais spēlētājs, kura vārds netiek atklāts. Savukārt atceļā no treniņnometnes Čehijā Lietuvas galvaspilsētā piestāja "Jelgava", kas ar 0:1 (0:0) zaudēja vietējai "Žalgiris".

Jānis Ikaunieks sestdien Spānijā palīdzēja Norvēģijas komandai "Stromsgodset" ar 2:0 (0:0) apspēlēt "Krylia Sovetov" no Krievijas. Rezultātu norvēģu klubs atklāja tieši pēc Ikaunieka soda sitiena - latvietis iecentrēja soda laukumā un no turienes tā pēc raidījuma ar galvu ielidoja vārtos. Savukārt divas pārbaudes spēles aizvadīja Vladislava Gutkovska pārstāvētā "Termalica" un Gutkovskis devās laukumā, bet Polijas otrās līgas vienība neatklāj cik katrs futbolists spēlējis.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-23 10:28, pirms 4 gadiem
latvietis iecentrēja soda laukumā un no turienes tā ar galvu ielidoja vārtos.

Izcils autora teikums!

     [+] [-]

, 2020-02-23 12:57, pirms 4 gadiem
Galvenais,lai to galvu pēc tam kāds savāc,citādi tā vēl ilgi mētāsies tajos vārtos!