Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Rēzeknes BJSS" pārbaudes spēlē revanšējas "Gulbenei"

"Rēzeknes BJSS" pārbaudes spēlē revanšējas "Gulbenei"
Guntars Silagailis ar bumbu
Foto: Ritvars Raits

Pārbaudes spēlē šodien "Rēzeknes BJSS" ar 2:1 pārspēja "Gulbeni". Vārtus rēzekniešu labā guva Guntars Silagailis un Rihards Ivanovs.

Abu komandu spēle Ziemas kausā noslēdzās ar astoņiem gūtajiem vārtiem un "Gulbenes" uzvaru (5:3), un futbolisti neļāva līdzjutējiem garlaikoties arī šajā mačā. Pirmajā puslaikā aktīvāki bija rēzeknieši, kuri arī diezgan likumsakarīgi izvirzījās vadībā ar 2:0.

15. minūtē Vitālijs Vavilovs ar lielisku piespēli vārtu priekšā atrada Rēzeknes komandas kapteini Guntaru Silagaili, un rezultāts tika atklāts. Drīz vien Rihards Ivanovs ar spēcīgu sitienu aptuveni no soda laukuma robežas panāca 2:0 rēzekniešu labā. Vavilovs labajā malā turpināja terorizēt Gulbenes aizsardzību un gandrīz panāca 3:0 – puslaika beigās bumba pēc rikošeta tikai brīnumainā kārtā nenonāca Gulbenes vārtos. Lieliski reaģēja vārtsargs Jevgēņijs Sazonovs, neļaujot Rēzeknei izvirzīties vadībā ar 3:0.

Otrajā puslaikā spēles temps nedaudz noplaka. Rēzeknieši tik aktīvi vairs neuzbruka, tikmēr pārāk centīgi nebija arī Gulbenes futbolisti. Neskatoties uz to, Vladimira Pačko trenētā komanda atguva vienus vārtus – 76. minūtē pēc labas Vladislava Pavļučenko piespēles pa zemi bumbu vārtos raidīja uz maiņu nākušais Vadims Kušnerovs.

Pēdējās minūtēs "Gulbene" tomēr pārņēma iniciatīvu. 90. minūtē izcila iespēja bija Vladimiram Volkovam, taču "Gulbenes" futbolists sita nedaudz garām rēzekniešu vārtiem.

Rīt Ziemas kausa izcīņā par piekto vietu sacentīsies "Metta/LU" un "Valmiera Glass FK/BSS". Parīt "Daugavpils" un "Jelgava" sadalīs trešo vietu, bet par uzvaru Ziemas kausā 26. februārī spēkosies "Skonto" un "Liepāja". Visas spēles tiešraidē rādīs arī Sportacentrs.com.

Pārbaudes spēle, 23. februāris

Gulbene - Rēzeknes BJSS 1:2 (0:2)
Vārti: Kušnerovs 75' – Silagailis 15' Ivanovs 30'
Gulbene: Sazonovs, Korabļovs, Pavļučenko, Telešs, Zoricovs, Telegins, Pilats, Ivanovs, Budilovs, Volkovs, Ķeirāns.
Rezervē: Štrauss, Šķirjatovs, Lapss, Kušnerovs, Makrušins, Šelegovičs.
Rēzeknes BJSS: Rezvovs, Brīvers, Ivanovs, Ježkovs, Krainis, Rogozins, Silagailis, Silovs, Smirnovs, Aguls, Vavilovs.
Rezervē: Tarvids, Gajevskis, Stērninieks, Ščavinskis, Bovkuns, Paklons, Burcevs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Futbola virslīga

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-02-23 15:29, pirms 9 gadiem
Es nesaprotu, kur ir Gulbenes džeki?!?! Tie kuri vinēja 1. līgu, es domāju. Vienīgais iemesls varētu būt darbs.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-23 16:04, pirms 9 gadiem
France fifa world champs '10 rakstīja: Es nesaprotu, kur ir Gulbenes džeki?!?! Tie kuri vinēja 1. līgu, es domāju. Vienīgais iemesls varētu būt darbs.
Gulbenes tvītera profilā ir šāds ieraksts : '' Komandā vairs nebūs V.Golovizins, Māris un Marcis Savinovi, A.Bespalovs, V.Ždaņko, V.Apiņš, J.Idionovs, R.Dzelzkalējs ''

  +4 [+] [-]

, 2015-02-23 16:23, pirms 9 gadiem
Diezgan vājš sastāvs Gulbenei, ar tādu pat pirmajā līgā švaki klātos...

     [+] [-]

, 2015-02-23 17:00, pirms 9 gadiem
Šeit ir info par sastāva izmaiņām: Pateicamies par sadarbību ! | FB Gulbene

  +2 [+] [-]

, 2015-02-23 17:13, pirms 9 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Gulbenes tvītera profilā ir šāds ieraksts : '' Komandā vairs nebūs V.Golovizins, Māris un Marcis Savinovi, A.Bespalovs, V.Ždaņko, V.Apiņš, J.Idionovs, R.Dzelzkalējs ''
pff, visi tie kuri ievilka Gulbeni virslīgā. Interesanti.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-23 17:48, pirms 9 gadiem
Pavļučenko ar Bogdanovu varēs vilkt komandu..

  +2 [+] [-]

, 2015-02-23 18:37, pirms 9 gadiem
Tad jau skaidrs kāds liktenis gaidāms Gulbenei. #toto

     [+] [-]

, 2015-02-23 19:20, pirms 9 gadiem
Skaidrs, ka spēlēt 1. līgā nav tas pats, kas spēlēt Virslīgā. Tāpēc nav ko brīnīties, ka komandu daudzi līderi pametuši - ne jau aiz laba prāta vai nevēlēšanās spēlēt augstākajā līgā, bet dēļ tā, ka paralēli jāstrādā vai jāmācās. Ja ar 1. līgas treniņu grafika intensitāti to vēl ir iespējams apvienot, tad ar Virslīgas nekādīgi - tur jau attieksmi vajag profesionālāku un jāizvēlās, kuru ceļu iet - futbols vai darbs.

Vienīgā komanda, kas šobrīd tā tiešām reāli piedāvā Virslīgā apvienot futbolu ar mācībām ir Metta. No Daugavpils un Jelgavas vēl atsevišķi paralēli citos darbos maizi pelna, bet tas ir grūti un tie ir atsevišķi izņēmuma gadījumi.

     [+] [-]

, 2015-02-23 19:23, pirms 9 gadiem
Gulbenei vajag kārtīgi par sastāvu padomāt, ja grib noturēties līgā. Ja pamatsastāvs tabulas otrajai daļai vēl kaut cik, tad rezerves ir pilnīgi šķidras un, ja kāds izkritīs no sastāva, tad dimba garantēta. Ir pieredzējuši vīri klubu meklējumos un sakarīgi jaunie. Tam pašam Perepļotkinam var piedāvāt pussezonu formu kaut uzturēt Virslīgā un būs pienesums. DD "vīrus" no sastāva ieteiktu turēt pa gabalu, bet DR jaunie, kas nav vainojami pie kluba vadības feileriem, gan varētu komandu pastiprināt!