Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Sezonas sākums mums ir katastrofāls"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kazakevičs: "Sezonas sākums mums ir katastrofāls"
"Jelgavas" galvenais treneris Dainis Kazakevičs (priekšplānā)
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien Virslīgas 6. kārtas spēlē otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Jūrmala", kas izbraukumā ar 2:0 pārspēja "Jelgavu". Zaudētāju treneris neslēpa, ka viņa komandai sezonas sākums izvērties katastrofāls.

Vladimirs Pačko, "Jūrmalas" treneris: "Ar rezultātu esmu apmierināts, taču pie spēles kvalitātes mums vēl daudz jāstrādā. Prieks, ka izcīnījām uzvaru, pirmie gūtie vārti deva pārliecību."

Dainis Kazakevičs, "Jelgavas" treneris: "Sezonas sākums mums ir katastrofāls. Esam zaudējuši daudz punktus, kas šī gada blīvajā čempionātā mums var beigās izrādīties vajadzīgi. Neesmu apmierināts ne ar spēli, ne ar rezultātu. Uzņemos pilnu atbildību par neveiksmīgo spēli un apsolu, ka izdarīšu visu, lai tiktu cauri šai neveiksmju sērijai. Rīt paredzētās brīvdienas vietā būs komandas sapulce un treniņš. Joprojām ticu savai komandai, taču spēlētājiem ir jāapzinās, kur mēs atrodamies un kur mēs vēlamies būt!"

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava

  +2 [+] [-]

, 2012-04-22 22:24, pirms 12 gadiem
Jelgavai jāsaņemas, tā nevar turpināt!

     [+] [-]

, 2012-04-22 22:29, pirms 12 gadiem
Jau pirmajās sešās kārtās pret Mettu neiegūti 2pts, Daugavu R 3pts un Jūrmalu 3pts. Kopā jau 8! Tās ir komandas, kuras parādot labu spēli var uzvarēt.
Un uzbrukumā ar vienu nopietnu Kozlovu ir daudz par īsu. Visticamāk, vasarā viņš aizies.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-22 22:37, pirms 12 gadiem
Nu Jelgavai tiesham jasanjemas, tapat ka Gulbenei!
Jelgavai vsmz Kozlovs nav traumets, Gulbenei pagajushas sezonas bombardietis Hacatrjans ir traumets, taa kaa ir arii komandas, kam iet veel grutaak!

     [+] [-]

, 2012-04-22 22:38, pirms 12 gadiem
Vaitad pagaisgad bija kkas labaks, Olimps, Jurmala VV, Gulbene, tikai shis komandas bija sliktakas, Olimpa nav, Jurmala kluva par Daugavu(R) Gulbene ir zemak, nekas parsteidzos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-22 23:08, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: 1 Kozlovu vaig LM
ārzemes gaida.

     [+] [-]

, 2012-04-23 00:50, pirms 12 gadiem
lielā daļā klubu pēc šādiem rezultātiem un trenera atziņām viņa paša pozīcijas nopietni sašūpotos - tāpēc interesanti kā attīstīsies situācija, iespējasms, LV stabilākajā klubā ..

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 07:35, pirms 12 gadiem
>>>anjo raksta:Jau pirmajās sešās kārtās pret Mettu neiegūti 2pts, Daugavu R 3pts un Jūrmalu 3pts. Kopā jau 8! Tās ir komandas, kuras parādot labu spēli var uzvarēt.
Un uzbrukumā ar vienu nopietnu Kozlovu ir daudz par īsu. Visticamāk, vasarā viņš aizies.

Domāju ,ka tā atļauties rēķināt var TOP4 klubi,tomēr Jelgavas FK ir Jūrmalas,Spartaka un FK Daugava līmeņa komanda, un tā skaitīt it kā neiegūtos punktus ir gluži nekorekti pret šīm nosauktajām blicēm.
Tas ,ka starts jelgavniekiem virslīgas turnīrā ir šogad pavājš,tas tiesa.Varbūt cerēja uz kausu un saforsējās.Katrā ziņā Kazakevičam ir ko padomāt,jo pieredzējušie Pačko un Popkovs ir viņu pagaidām apspēlējuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 14:12, pirms 12 gadiem
zigiss rakstīja: lielā daļā klubu pēc šādiem rezultātiem un trenera atziņām viņa paša pozīcijas nopietni sašūpotos - tāpēc interesanti kā attīstīsies situācija, iespējasms, LV stabilākajā klubā ..
Jelgavā diemžēl nekas nevar šūpoties. Dainis ir dieva vietā, treneris, galvenais funkcionārs utt...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-23 15:25, pirms 12 gadiem
Dainis, vēl parādīs visiem nelabvēļiem! pofig tie punkti, galvenais ir spēle un cīņa, tomēr ja cīņas nav, tad būs!!!