Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" izteikusi piedāvājumu Slovēnijas izlasē uzspēlējušam pussargam

Agris Suveizda

"Riga" izteikusi piedāvājumu Slovēnijas izlasē uzspēlējušam pussargam
Renē Miheličs
Foto: DVSC.hu

Vienu no "SynotTip" Virslīgas sezonas galvenajām favorītēm "Riga" drīzumā varētu papildināt slovēņu pussargs Renē Miheličs, kuram izteikts piedāvājums, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija. Ja pāreja nenojuks, slovēņu futbolists varētu būt ierindā jau līdz nākamajai spēlei.

Ziemas pāreju periods noslēdzās jau 3. martā, taču vēl līdz 4. aprīlim klubiem ir iespēja Virslīgai pieteikt brīvos aģentus, ar kuriem noslēgts profesionālais līgums. Ļoti iespējams, ka šādā veidā komandas sastāvam pievienosies Renē Miheličs, kurš pēdējo pusotru gadu pavadīja Izraēlas augstākajā līgā.

Karjeru Miheličs sāka dzimtajā Mariborā, ar "Maribor" 2009. gadā kļūstot par Slovēnijas čempionu, bet no 2010. līdz 2013. gadam viņš bija Portugāles augstākās līgas kluba "Nacional" īpašums. Portugāles čempionātā Miheličs aizvadīja 35 spēles un guva vienus vārtus, bet līguma pēdējo pusgadu pavadīja īrē Sofijas "Levski", Bulgārijas čempionātā deviņās spēlēs gūstot vienus vārtus.

Tad uz pusgadu Miheličs atgriezās Slovēnijā, spēlējot "Zavrč" komandā, bet 2014. gada janvārī parakstīja līgumu ar "Debrecen", kas tosezon izcīnīja Ungārijas čempiones titulu. Pusotras sezonas laikā Ungārijas čempionātā Miheličs 31 spēlē guva četrus vārtus, savukārt pēdējā pusotra gada laikā Izraēlas čepionātā viņš 48 spēlēs guva četrus vārtus. Pirmajā sezonā viņa pārstāvētais "Hapoel Ra'ananan" ieguva sesto vietu, bet šosezon pirmos divus apļus noslēdza vien desmitajā pozīcijā un tagad cīnās par palikšanu līgā.

Miheličs karjeras sākumā aizvadīja trīs spēles Slovēnijas izlasē, tostarp divreiz izejot uz maiņu "Euro 2008" atlases cikla mačos pret Luksemburgu (3:0) un Albāniju (0:0). "Maribor", "Nacional" un "Debrecen" sastāvā Miheličs aizvadījis 18 spēles Eirokausu kvalifikācijas kārtās, gūstot trīs vārtus.

Atgādinām, ka no laukumā vēl neredzētajiem spēlētājiem "Riga" sezonas pieteikumā figurē, piemēram, nigēriešu uzbrucējs Činonso Okonkvo, bet Latvijas Futbola federācijas pāreju sarakstā bija atrodams arī kotdivuāriešu centra aizsargs Sedriks Goguā, kurš SJK rindās kļuvis par Somijas čempionu un kura pēdējā pietura bija Belgradas "Partizan".

  +1 [+] [-]

, 2017-03-22 19:21, pirms 7 gadiem
Ne pa jokam bruņošanās notiek. Redzēsim vai būs arī rezultāts!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-22 19:28, pirms 7 gadiem
LV izlases pussargi nepavelk FC Riga līmenī, ka tiek meklēts papildus leģionārs?

  +3 [+] [-]

, 2017-03-22 19:46, pirms 7 gadiem
kaapee rakstīja: LV izlases pussargi nepavelk FC Riga līmenī, ka tiek meklēts papildus leģionārs?
Šis jau gana kvalitatīvs leģionārs!!! Lai tik nāk - mūsējiem būs jāstrādā smagāk, līdz ar to (iespējams) ātrāk progresēs!

     [+] [-]

, 2017-03-23 10:28, pirms 7 gadiem
Laikam saprata,ka virslīgas tituls tik viegli nenāks un jāpiesaka vēl spēcīgāki leģionāri.