Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Uldriķis: "Finansiālos jautājumus risinām saskaņā ar UEFA noteikumiem"

Uldriķis: "Finansiālos jautājumus risinām saskaņā ar UEFA noteikumiem"
Askolds Uldriķis
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas futbola Virslīgas kluba Rīgas "Skonto" direktors Askolds Uldriķis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka klubs joprojām turpina risināt tā finansiālos jautājumos, lai sekmīgi sagatavotos jaunajai sezonai.

Kā zināms, Latvijas Virslīgas vicečempions "Skonto" bija viens no tiem sešiem klubiem, kurus UEFA brīdināja par finansiālo parādsaistību nokārtošanu. Rīgas kluba direktors Askolds Uldriķis sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka "Skonto" turpina risināt šos jautājumus, paralēli arī gatavojoties Virslīgas licences iegūšanai.

Uldriķis apstiprināja, ka "Skonto" šobrīd gaida nākamo attiecīgās UEFA komisijas sanāksmi, lai saprastu, kādi būs turpmākie soļi. "Līdz šim esam visu pildījuši saskaņā ar viņu izvirzītajiem noteikumiem," piebilda "Skonto" direktors.

Tāpat Sportacentrs.com "Skonto" direktoram apjautājās par aktualitātēm atsevišķu spēlētāju sakarā. Pēdējā Ziemas kausa spēlē šķietami smagu savainojumu dabūja aizsargs Vladislavs Gabovs, tomēr Uldriķis apliecināja, ka futbolistam nekas nopietns nekaiš: "Jau šodien viņš trenējās kopējā grupā".

Ņemot vērā, ka "Skonto" sastāva rindas salīdzinājumā ar iepriekšējām sezonām kļūst krietni retākas, komandai būs nepieciešami papildinājumi. Rīgas kluba direktors atklāja, ka šobrīd tiek pētīti spēlētāju resursi ārzemēs, bet, ja "Skonto" finansiālie jautājumi tuvākajā laikā tiks sakārtoti, tad uzmanība tiks pievērsta arī vietējiem futbolistiem.

  +5 [+] [-]

, 2014-02-20 22:14, pirms 10 gadiem
Cerams, ka "Skonto" izdosies licencēties Virslīgai un viņu dēļ nebūs jāpārtaisa sūri grūti izcīnītais un sagatavotais čempionāta kalendārs Spēļu kalendārs un rezultāti 2014 - Futbola...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-21 12:07, pirms 10 gadiem
Jā, un spēlētājiem joprojām nav samaksāts ne kapeikas..

  +2 [+] [-]

, 2014-02-21 12:08, pirms 10 gadiem
Dažiem par 6 menešiem, dažiem par 8.

     [+] [-]

, 2014-02-23 01:17, pirms 10 gadiem
Savainojumu guva, nevis dabūja. Dabūja džinsus noliktavā, triperi pie vieglas uzvedības meitenēm!