Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Vaņins: "Par čempioniem gribējām kļūt jau šodien"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Vaņins: "Par čempioniem gribējām kļūt jau šodien"
Andris Vaņins
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Visi gribēja pēc iespējas ātrāk kļūt par čempioniem, paveikt nepieciešamo jau šodien. Tagad varēsim mierīgi spēlēt arī atlikušās trīs spēles," pēc šodien izcīnītā Latvijas čempionu titula eSports.lv atzina "Ventspils" futbola komandas vārtsargs Andris Vaņins.

"Spēles galotnē izrāvām vajadzīgo punktu, lai tālāk būtu mierīga dzīve. Šodien tā sanāca, ka jau kļuvām par čempioniem. Visi gribēja pēc iespējas ātrāk kļūt par čempioniem, paveikt nepieciešamo jau šodien. Tagad varēsim mierīgi spēlēt arī atlikušās trīs spēles," pēc mača, kurā "Ventspils" izcīnīja čempionu titulu, piezemēts komentāros bija kurzemnieku vārtsargs Andris Vaņins.

"Šis gads, ja salīdzina ar iepriekšējiem, bija drusciņ vieglāks. Man personīgi stāvēt vārtos bija tāpat kā agrāk - tie paši uzdevumi, nekas daudz grūtāks nebija. Jutos labi arī šodien - pēc izlases spēlēm. Savukārt visa komanda bija veikusi atrāvienu, jau no pirmās kārtas bijām līderi. Tabulas augšgalā turējāmies arī visu gadu. Vienīgi žēl, ka neuzvarējām Latvijas kausa izcīņā, arī Baltijas kausā izkritām pusfinālā. Citādi - veiksmīga sezona!"

Atgādinām, ka "Ventspils" futbolisti šodien pēc neizšķirta Rīgā pret "Skonto" (2:2) trešo reizi pēc kārtas kļuva par valsts čempioniem. To viņi izdarīja priekšlaicīgi - turnīrā atlikušas vēl trīs kārtas. Par mača nozīmīgāko mirkli kļuva kompensācijas laikā ventspilnieku uzbrucēja Vīta Rimkus realizētais 11 metru soda sitiens, kas "Ventspilij" atnesa tik vajadzīgo punktu par neizšķirtu, tātad - arī čempionu titulu.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-19 19:33, pirms 16 gadiem
Domāju Andris šogad otro gadu pēc kārtas ,labākais vārtsargs turnīrā.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-19 19:36, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Domāju Andris šogad otro gadu pēc kārtas ,labākais vārtsargs turnīrā.
tieshi manas domas.. man buus liels paarsteigums, ja naakamsezon vinjsh speelees FK Ventspils, jo Latvijas chempionaata liimeni shis vaartsargs ir jau paaraudzis..

  +4 [+] [-]

, 2008-10-19 19:47, pirms 16 gadiem
Galvenais lai regulaari speelee arii tajaa aarzemju klubaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 20:03, pirms 16 gadiem
Cepums_91 rakstīja: tieshi manas domas.. man buus liels paarsteigums, ja naakamsezon vinjsh speelees FK Ventspils, jo Latvijas chempionaata liimeni shis vaartsargs ir jau paaraudzis..
Izrāvi man vārdus no mutes. Vaņinam IR jādodas uz ārzemēm. Kaut vai uz to pašu Blackpool, ja nevar atrast neko labāku. Championship līgā viņš būtu viens no TOP vārtsargiem un vispār Latvijā viņam sen jau vairs nav ko darīt, tāpat kā Kļavam, Cauņam, Karlsonam un Ivanovam. Šie spēlētāji ir pelnījuši spēlēt ārzemēs. Davai, visi uz Blackpool. Ieteiktu Vaļam noslēgt pāris līgumumus ar letiņiem, pašam un mums no tā labāk!

     [+] [-]

, 2008-10-19 20:18, pirms 16 gadiem
daavids rakstīja: ja
neteiksim uzreiz uz blackpool, bet tajaa pashaa league one vinjsh buutu ljoti labs vaartsargs, jo league one nemaz nav tik vaaja liiga..

     [+] [-]

, 2008-10-19 22:06, pirms 16 gadiem
Cepum, laikam gribēji citēt mani!

     [+] [-]

, 2008-10-19 22:45, pirms 16 gadiem
Veel jau ir nianse, cik par vinjiem prasa saabriizja klubs. Ir jau skaidrs, ka taads kaa Caunja katru gadu Virsliigaa neparaadiisies un gan jau Indriksons grib arii kaut ko par vinju dabuut. Braukaa Caunja uz aarzemeem, dabon uzslavas, bet prom no Latvijas vinju neviens nenjem. Un nedod Dievs, paies gadi, un calji no Anglijas, kas sobriid ir ar Caunju vienaa liimenii, pa Anglijas pirmo liigu speeleejot buus progreseejusji un Caunja vairs neliksies pirceejiem tik vilinosjs.

reikons rakstīja: Izrāvi man vārdus no mutes. Vaņinam IR jādodas uz ārzemēm. Kaut vai uz to pašu Blackpool, ja nevar atrast neko labāku. Championship līgā viņš būtu viens no TOP vārtsargiem un vispār Latvijā viņam sen jau vairs nav ko darīt, tāpat kā Kļavam, Cauņam, Karlsonam un Ivanovam. Šie spēlētāji ir pelnījuši spēlēt ārzemēs. Davai, visi uz Blackpool. Ieteiktu Vaļam noslēgt pāris līgumumus ar letiņiem, pašam un mums no tā labāk!

     [+] [-]

, 2008-10-19 23:04, pirms 16 gadiem
Blackpool Vaņins jau bija atrādīties. Viņam piedāvāja otrā vārtsarga vietu (bet tai klubā otrais pat uz soliņa nesēž- ir viens laukuma spēlētājs, kas var stāvēt vārtos), viņš, protams, tam nepiekrita.
FKV jau neko astronomisku neprasa, taču jāsaprot, ka Vaņins ir šobrīd labākais Latvijas futbolists, gluži par velti viņu atdot arī nebūtu prāta darbs.
Un tā kā vienā pietiekami labā klubā Vaņims soliņu jau ir deldējis, nekas mazāk par pirmā vārtsarga vietu viņu nepamierina. Ja neviens neko labāku par esošo nepiedāvās, viņš paliks Ventspilī.

     [+] [-]

, 2008-10-19 23:13, pirms 16 gadiem
donkey rakstīja: Blackpool Vaņins jau bija atrādīties. Viņam piedāvāja otrā vārtsarga vietu (bet tai klubā otrais pat uz soliņa nesēž- ir viens laukuma spēlētājs, kas var stāvēt vārtos), viņš, protams, tam nepiekrita.
FKV jau neko astronomisku neprasa, taču jāsaprot, ka Vaņins ir šobrīd labākais Latvijas futbolists, gluži par velti viņu atdot arī nebūtu prāta darbs.
Un tā kā vienā pietiekami labā klubā Vaņims soliņu jau ir deldējis, nekas mazāk par pirmā vārtsarga vietu viņu nepamierina. Ja neviens neko labāku par esošo nepiedāvās, viņš paliks Ventspilī.
Domāju, ka viņš jau ir daudz labāks par Blackpool pirmo vārtsargu - Rachubku!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-20 00:39, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Domāju, ka viņš jau ir daudz labāks par Blackpool pirmo vārtsargu - Rachubku!
Laikam jau Vaņins pats arī tā domā. Bet tas neko nelīdz, ja šādi nedomā kluba treneri.