Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Mēs laukumā bijām labāki"

Jānis Pārums

Ešvorts: "Mēs laukumā bijām labāki"
Pols Ešvorts
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc "LMT Virslīgas" spēles, kurā svētdien "Skonto" savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Ventspils" komandu, "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka viņa vadītā komanda laukumā bijusi labāka.

"Domāju, ka šajā spēlē mēs laukumā bijām labāki. Žēl, ka zaudējām pēdējās mača minūtēs. Pēc mača jau paspēju noskatīties epizodi, kurā tika piešķirts 11 metru soda sitiens - manuprāt, šajā epizodē tas nebija jāpiešķir un arī sarkanā kartīte Žunioram nebija jādod," pēc spēles teica Pols Ešvorts.

"Prieks, ka "Skonto" gados jaunie futbolisti ar katru maču progresē aizvien vairāk. Šodien lieliski laukuma centrā spēlēja Igors Kozlovs un Oļegs Laizāns, aizsardzībā labi darbojās Žuniors. Domāju, ka neizšķirts mums ir labs rezultāts," teica "Skonto" komandas galvenais treneris.

"Apsveicu "Ventspils" komandu ar izcīnīto čempionu titulu. Viņi uzvarēja tieši tāpēc, ka šogad bija labāki par visiem pārējiem - paši stiprākie, paši disciplinētākie," atzina Ešvorts.

"Pēc šāda mača pat grūti runāt par pašu spēli, jo ir milzīgs prieks par izcīnīto čempiona titulu. Tas ir visa kluba panākums. Lai izcīnītu čempiona titulu, ir jāsakrīt vairākiem apstākļiem. "Ventspils" klubā valda lieliska sapratne, kas ir ļoti nozīmīgi labu rezultātu sasniegšanā, turklāt katra uzvara dod stimulu jaunām uzvarām," teica "Ventspils" komandas galvenais treneris Romāns Grigorčuks.

"Šogad titulu izcīnīt bija vieglāk. Piemēram, pirmajā gadā, kad kļuvām par čempioniem, tad izjutām milzīgu spiedienu, ka tituls ir jāiegūst, bet šogad vairs tik lielas spriedzes nebija," pastāstīja Grigorčuks.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis, "Skonto FC" preses sekretārs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 20:10, pirms 16 gadiem
bijām gan labāki, ne vienmer rezultats attainos visu speeli!
gaidam nākmo gadu!!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-19 20:15, pirms 16 gadiem
bij bij sodien skonto jauniesi labak kapaja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-19 20:16, pirms 16 gadiem
mitins rakstīja: lai gan esmu par SKONTO sory Paul bet rzeultaats liecina ka nebijaat labaaki ja buutu labaaki tad buutu uzvara un 3 punkti
Paul ? WTF ?

  +3 [+] [-]

, 2008-10-19 20:17, pirms 16 gadiem
Jāpiekrīt Ešvortam, jo šodien patiešām pēc parādītās spēles Skonto bija pelnījuši 3 punktus!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 20:18, pirms 16 gadiem
uzlaida veco krabi Astafjevu un izlaida uzvaru....

     [+] [-]

, 2008-10-19 20:27, pirms 16 gadiem
skonto galu gala pieradijak ka ar jauniesiem kapa atru skatamu futbolu, bet Astafjevs tomer ir par lenu un bremze komandas apgriezienus, atra spele skonto izpildijuma ir krietni labaka...

  -4 [+] [-]

, 2008-10-19 20:35, pirms 16 gadiem
nu ja arī nebūtu japiešķir tas 11 metru soda sitiens,tad ventspilniekiem būtu ieskaitīts vārtu guvums ko viņi guva tieši pirms šī soda sitiena un rezultāts būtu tāds pats....samierinies...uzvar stiprākais(šajā gadījumā LMT virslīga)

  -2 [+] [-]

, 2008-10-19 20:38, pirms 16 gadiem
tikai nevajag muldēt...rezultāts liecina par ko citu - tātad nebijāt viss!!!

  +5 [+] [-]

, 2008-10-19 20:43, pirms 16 gadiem
nee nu bij vinji sodien labaki, tas nu ir jaatzist, bet kaa redzam tad ne vienmer uzvar labakais un ne vienmer uzvar, kas ir pelniijis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: JimBim

  +3 [+] [-]

, 2008-10-19 21:21, pirms 16 gadiem
"...paši disciplinētākie," atzina Ešvorts.

Nu jau, nu jau varbūt vēl, lai pasaka, ka vislatviskākā komanda, vai vēl kaut ko tik pat smieklīgu Tad kad laukumā Cauņu centās vairākkārt piekaut, gan Koļesņičenko, gan Mentešašvili tad gan nedomāju, ka viņš tā domāja. Dažreiz Ventspils spēlēja ne futbolu, bet spēli - "iesit Cauņam."

Tā jau prieks, ka var pateikt labus vārdus par pretiniekiem, jo ne visi to varētu.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-19 21:46, pirms 16 gadiem
Man atkal liekas, ka Skonto apzināti nospēlēja neizšķirti ar Ventspili, jo Ešvortam uz muguras ir kaut kas rakstīts!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 22:04, pirms 16 gadiem
Apsveicu Ventspili ar titulu! Veiksmi nākamgad Virslīgā, Latvijas Kausā, Baltijas Futbola Līgā un Eirokausos. Nākamgad varētu sarīkot riktīgo pārsteigumu - iekļūt ČL grupu turnīrā. Grigorčuks ir meistarīgs treneris vajadzētu viņu piesaistīt Latvijas izlasei.

Skonto arī malači. Labi spēlēja šosezon. Sāk pamazām atgriezties vecais Skonto. Tikai protams ar jauniem futbolistiem. Prieks par "skontiešu" futbolu. Arī Ešvortu vajadzētu piesaistīt izlasei. Piemēram, Grigorčuks - galvenais treneris, Ešvorts un Abramčiks asistenti. Prieks arī par to, ka Skonto audzina Latvijas futbola nākotni. Tā ir izaudzināti - Cauņa, Višņakovs un Blanks. Tagad "audzināšana" turpinās. Un tas ir ļoti nozīmīgi izlasei. Patika Žuniora, Hščanoviča, Māliņa, Kozlova un Laizāna spēle. Jaunie talanti, tas priecē. Skonto viņiem ir laba skola un labi, ka Ešvorts dod spēlēt. Brīnums tikai, ka Astafjevs rezervē. Apsveicu Skonto ar 2. vietu! Cīnijās līdz galam. Nākamgad jau varam "bettot", ka Skonto vinnēs Virslīgā!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 22:18, pirms 16 gadiem
basiiiccc rakstīja: uzlaida veco krabi Astafjevu un izlaida uzvaru....
Pasaki par viņu labāku centra pussargu (izņemot J.Laizāns)!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 22:23, pirms 16 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Pasaki par viņu labāku centra pussargu (izņemot J.Laizāns)!
neviens jau vina vieta nau izmeginajis citu variantu ko tu zini ja pat skonto spele jaunie kozlovs un laizans, bet izlase astafjevs vel spele ta pieredze ari neko daudz nedot!

     [+] [-]

, 2008-10-19 22:38, pirms 16 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: "...paši disciplinētākie," atzina Ešvorts.

Nu jau, nu jau varbūt vēl, lai pasaka, ka vislatviskākā komanda, vai vēl kaut ko tik pat smieklīgu Tad kad laukumā Cauņu centās vairākkārt piekaut, gan Koļesņičenko, gan Mentešašvili tad gan nedomāju, ka viņš tā domāja. Dažreiz Ventspils spēlēja ne futbolu, bet spēli - "iesit Cauņam."

Tā jau prieks, ka var pateikt labus vārdus par pretiniekiem, jo ne visi to varētu.
Taisnība vien ir
2007g. 4 riņķa spēlē Rimkusa rupjš pārkāpums pret spoli(V-Pils-LM),pēc mirkļa viņš pats iesita vārtus. 2008g. Apzināta Ivanova izsišana no ierindas.Atkal Rimkus.....

     [+] [-]

, 2008-10-19 23:28, pirms 16 gadiem
Vai nepamaniiji, ka Astafjevs divas speeles izlasee ir nokapaajis un neiedomaajies, ka arii vinjam vajadziiga atpuuta? Visticamaak ja, veel buutu iespeejas dabuut titulu, vinjs buutu laists speeleet tresjo speeli 8 dienu laikaa, bet tagad arii naakotnes vaardaa var pietaupiit un laut atjaunot speekus.

broks7 rakstīja: neviens jau vina vieta nau izmeginajis citu variantu ko tu zini ja pat skonto spele jaunie kozlovs un laizans, bet izlase astafjevs vel spele ta pieredze ari neko daudz nedot!

     [+] [-]

, 2008-10-20 13:16, pirms 16 gadiem
Nu nepatīk man šī neobjektivitāte no Ešvorta puses. Skonto patiešām pelnījis atzinību, ka ar astoņdesmitprocentīgi junioru sastāvu līdzvērtīgi spēlēja ar ventspilnieku pamatsastāvu -- , bet galu galā minimāls pārsvars tomēr bija ventspilniekiem, un neizšķirts ir šādai spēlei vistaisnīgākais rezultāts (protams, ir kreņķīgi ielaist vārtus dažas sekundes pirms spēles beigām, Pola emocijas var arī saprast).