Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF DK nesoda "Mettu"/LU un "Skonto", klubiem nav savstarpēju pretenziju

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

LFF DK nesoda "Mettu"/LU un "Skonto", klubiem nav savstarpēju pretenziju
Ģirts Mihelsons
Foto: FS METTA

Šodien Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja (LFF DK) paziņojusi, ka nesekos sodi saistībā ar aizpagājušajā nedēļas nogalē notikušo incidentu starp "Mettu"/LU un "Skonto".

LFF DK publikācijā vēstīts: Saņemot abu iesaistīto klubu paskaidrojumus, DK konstatēja, ka klubiem nav abpusēju pretenziju attiecībā uz minēto incidentu, un puses ir apņēmušās turpmāk veikt darbības, kas ir vērstas uz to, lai līdzīgi incidenti neatkārtotos, DK nolemj: Brīdināt abu klubu oficiālās personas par neētisku uzvedību pēc š.g. 10/08 SMScredit.lv Virslīgas čempionāta spēles FS METTA/LU – Skonto FC (Latvijas futbola Ētikas kodeksa 1. punkts).

Attiecībā uz citiem lēmumiem no Virslīgas futbolistiem nākamajā kārtā diskvalificēts būs tikai viens - "Mettas"/LU spēlētājs Artis Ojārs Ostrovskis, kurš cīņā ar "Liepāju" nopelnīja ceturto dzelteno kartīti Virslīgas sezonā. Malējam aizsargam Ostrovskim būs jāizlaiž trešdienas mačs Slokā ar "Spartaku". Interesanti, ka Ostrovskis pavisam nesen jau izlaida vienu maču, svarīgo cīņu ar "Daugavpili" (0:0) - toreiz iemesls bija sarkanās kartītes nopelnīšana spēlē ar "Ventspili". Nospēlējis divas spēles pret "Skonto" (1:5) un "Liepāju" (0:2), Ostrovskis atkal izlaidīs vienu cīņu.

Diskvalifikācijas saņēmuši arī vairāki 1.līgas un dublieru turnīra spēlētāji, ar ko sīkāk varat iepazīties šeit. Jāizceļ 1.līgas komandas "Alberta" spēlētāja Dāvja Mārtiņa Daugavieša (sezonas sākumā pārstāvēja "Mettu"/LU) divu spēļu diskvalifikācija - viņš cīņā ar "Ogri" ar augstu paceltu kāju bīstami nospēlēja pret vārtsargu. Daugavietim piespriests arī 70 eiro sods. Daugavietis nevarēs spēlēt pret līderi "Caramba/Dinamo" un "Salaspili".

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-18 16:40, pirms 9 gadiem
Āmen!

  +3 [+] [-]

, 2015-08-18 16:42, pirms 9 gadiem
Tieši tā: kā jau rakstīju, par šo incidentu pienāktos pa dzeltenai kartītei uz katru pusi, un miers, nav ko no oda uzpūst ziloni.

  +5 [+] [-]

, 2015-08-18 16:56, pirms 9 gadiem
Skontieši apņēmās nebrist kā teļi pāri futbola laukumam, bet Mihelsons nepalaist rokas pret Miholapu. Visi apmierināti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-18 17:44, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Zzeel Daugavietis diskvalificeets pret Caramba/Dinamo.
JDFS ''Alberts'' jau 7.noraidījums sezonā (un vēl viens ar atsevišķu lēmumu).
Slēpts komentārs: berija37

  -1 [+] [-]

, 2015-08-18 19:47, pirms 9 gadiem
Šis incidents jau bija no sērijas sodi abus vai nesodi nevienu. DK izvēlējās mazāk klapatu un otro variantu. Skaidrs, ka nesmuki darīja skontieši, ja reiz iet pāri laukumam bija aizliegts, bet Mihelsona atbilde Miholapam nebija ne par piecām kapeikām labāka, pārāk agresīva. Laiks pagājis, abas puses nomierinājušās, tagad atkal jākoncentrējas futbolam.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-18 20:33, pirms 9 gadiem
nu pareizi, šitā ķīvēšanās blakus Olimpiacos un Panathinaikos komandu cīņām tāds bābu kašķis vien šķiet

  -4 [+] [-]

, 2015-08-18 20:42, pirms 9 gadiem
Skaiti! Pensionāri nolēma strupi, ka līdaka jānes uz upi. Kā pēc šādiem izlēcieniem attiecīgais darbonis var palikt LFF valdes sastāvā? Kā pēc vairākkārtējiem disciplīnas un ētikas pārkāpumiem kāds var palikt Latvijas(!) izlases treneru korpusā? Tik stulbu formulējumu - komandām nav pretenziju vienai pret otru - var izdomāt vecuma nomākts subjekts kādā komisijā. Tas nozīmē, ka turpmāk jebkuros futbola laukumā abpusējos huligāniskos izlēcienos iesaistītos nesodīs. Nebūs jau pretenziju vienam pret otru....

  -2 [+] [-]

, 2015-08-18 21:18, pirms 9 gadiem
Tak labi, Mihelsons ir zābaks. Ko tur cepties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-08-19 14:10, pirms 9 gadiem
Ļoti žēl, ka neredzēšu spēli. Esmu ārzemēs, bet vēlu Gintam un visiem pārējiem Jelgavas puišiem veiksmīgu spēli un 3 punktus!