Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas "Spēka rangs": "Spartaks" uzsāk jaunu sēriju – zaudējumu sēriju

Sportacentrs

Virslīgas "Spēka rangs": "Spartaks" uzsāk jaunu sēriju – zaudējumu sēriju
Oļegs Blagonadeždins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Sportacentrs.com piedāvā savu Virslīgas „Spēka rangu” pēc 19. kārtas. Izceļam to, ka turnīrā valda Daugavpils, bet „Spartaks” uzsācis zaudējumu sēriju.

Sportacentrs.com Virslīgas „Spēka Rangs” (pēc 19. kārtas)

1. (+1) Daugava (D). Eirokausu asaras aiztecējušas, Virslīga šobrīd pieder Daugavpilij, kas atļaujas rezultatīvāko turnīra spēlētāju Gongadzi marinēt rezervē.
2. (-1) Skonto. Izbraukumā pret „Jūrmalu” 0:0 – šokējoši, bet bez 17 gadus vecā Šabalas tas bija pavisam cits „Skonto”. Tomēr šāds pats 0:0 ar visu Šabalu ierindā Splitā būtu ideāli!
3. (-) Ventspils. Liela konkurence starp uzbrucējiem? Pučinsks daudz nedomā un laiž ar četriem uzbrucējiem – Saito, Kozlovu, Martinesu un Turkovu. Starp citu, Kurakin, labs tālšāviens, sit vēl!
4. (-) Liepājas metalurgs. Vairāk par diviem vārtiem negūst, bet vismaz beidzot Kalašņikovs var teikt maģiskos vārdus: „Pirmo reizi, kopš vadu komandu, varu būt apmierināts ar parādīto sniegumu.” Bet vai ar tādu pietiks pret „Legia”?
5. (+1) Jūrmala. Neizšķirtu rangā pārliecinoša 1. vieta! Pusē spēļu (9 no 18) neizšķirts, tuvākajai sekotājai par trim mazāk. Pret vicelīderi „Skonto” šosezon 3:3, 0:1, 0:0 – cienīgi, tikai to punktu pamaz.
6. (-1) Daugava (R). Daugavpils Popkovam nepārkožams rieksts; redzēsim, vai pēc 0-3 pret „Daugavu” (D) sekos 3-0 pret „Mettu”.
7. (-) Spartaks. Pēc bezzaudējumu sērijas sākusies zaudējumu sērija. Jau trīs zāģi (Oļeg, mēs skaitām…), priekšā Jūrmalas derbijs.
8. (+1) Gulbene. Lajuks jau tagad runā par palikšanas cīņām – pretinieka nometnē neizšķirti pret „Daugavu” (R) un „Mettu” ierakstāmi aktīvu pusē.
9. (+1) Metta/LU. Arkādijā foršajā atmosfērā studenti jūtas labi. „Spartaku” uzvarēja ar 2:1 un gandrīz to pašu atkārtoja pret „Gulbeni” – vidzemnieki izlīda.
10. (-2) Jelgava. Pēc 19 no 36 kārtām pēdējā vieta. Kurš pirms sezonas sākuma to būtu gaidījis? Ziniet, cik svarīga „Jelgavai” ir nākamā spēle Gulbenē? Šitik ļooooooooooti.

Piezīme – iekavās izmaiņa, salīdzinot ar iepriekšējo (17.) kārtu.

Lasiet vēl:
1. kārtas „Spēka rangs”
2. kārtas „Spēka rangs”
3. kārtas „Spēka rangs”
4. kārtas „Spēka rangs”
5. kārtas „Spēka rangs”
6. kārtas „Spēka rangs”
7. kārtas „Spēka rangs”
8. kārtas „Spēka rangs”
9. kārtas „Spēka rangs”
10. kārtas „Spēka rangs”
11. kārtas „Spēka rangs”
12. kārtas „Spēka rangs”
13. kārtas „Spēka rangs”
14. kārtas „Spēka rangs”
15. kārtas „Spēka rangs”
16. kārtas „Spēka rangs”
17. kārtas „Spēka rangs”
(18. kārtā „Spēka ranga” nebija, jo tika izspēlētas tikai 2 no 5 spēlēm)

Slēpts komentārs: Mr.Burns

  -1 [+] [-]

, 2012-07-16 12:47, pirms 12 gadiem
Mr.Burns rakstīja: SKONTO
Twitterī rakstīja, ka šodien būšot kādi jaunumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-16 18:40, pirms 12 gadiem
tā saka optimisti - pesimisti redz ka jau 8 spēlēs Spartakam tikai 1 uzvara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja