Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Daugavpils "Daugavai" neizšķirts ar Polijas "Jagiellonia"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Daugavpils "Daugavai" neizšķirts ar Polijas "Jagiellonia"
Daugavpils komandas kapteinis un līderis vienā personā Mihails Ziziļevs
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas čempione Daugavpils "Daugava" šodien Lietuvā aizvadīja pārbaudes spēli ar Polijas komandu "Jagiellonia" un izspēlēja neizšķirtu - 2:2.

Bjalistokas "Jagiellonia" pēc pussezonas Polijas Ekstraklasē ieņem 10. vietu 16 komandu konkurencē. Tikmēr Daugavpils "Daugava" vēl pirmdien aizvadīja savu pirmo spēli Virslīgas Ziemas kausā pret "Ventspili" (0:3), bet jau šodien Lietuvas pilsētā Marijampolē tikās ar "Jagiellonia".

"Daugavas" sastāvs šobrīd nav zināms, savukārt "Jagiellonia" abus puslaikus aizvadīja ar pilnīgi dažādiem virknējumiem. 31. minūtē poļus vadībā izvirzīja labi pazīstamais Tomašs Frankovskis (38 gadi), bet "Daugava" gandrīz uzreiz nopelnīja 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Jurijs Sokolovs (dažos avotos - Stenlijs Ibe). 2. puslaika vidū poļu komanda vēlreiz izvirzījās vadībā, taču arī šoreiz daugavpilieši prata atspēlēties - 85. minūtē pretuzbrukumā iesita 39 gadus vecais Mihails Ziziļevs. Draudzīgs neizšķirts 2:2. Jāmin, ka jau pirmdien "Daugavai" jāaizvada otrā spēle Ziemas kausā, derbijā tiekoties ar "Ilūkstes NSS". Pirms tam gan "Daugava" Lietuvā aizvadīs pārbaudes maču ar šīs valsts vicečempioni "Žalgiris".

No citām Virslīgas klubu ziņām atzīmēsim, ka "Jelgava" pagarinājusi līgumu ar pussargu Borisu Bogdaškinu. Viņš "Jelgavā" spēlē kopš 2010. gada un tās sastāvā aizvadījis 81 oficiālu spēli (no tām 70 Virslīgas čempionātā) un guvis piecus vārtus. Bogdaškins arī ir pārstāvējis Latviju gan U-17, gan U-19, gan U-21 izlašu sastāvā. Pagājušajā sezonā Bogdaškins spēlē pret "Jūrmalu" lauza kāju. Pašlaik trauma ir saārstēta, un Bogdaškins ir gatavs palīdzēt savai komandai arī 2013. gadā. Pirmā spēle "Jelgavai" jau rīt - Ziemas kausā pret Rīgas "Daugavu".

Izmantotie resursi:
Białystok Online - Portal Miejski Białystok...
Futbola Klubs Jelgava

     [+] [-]

, 2013-01-17 00:02, pirms 11 gadiem
Ziziļevs nu gan ir viens monstrs! Malači daugavpilieši. Labs rezultāts pret Ekstraklases komandu.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 11:50, pirms 11 gadiem
Zizelev -latviyskiy Gigz!

  -1 [+] [-]

, 2013-01-17 11:52, pirms 11 gadiem
Zizelev-latviyskiy Gigz !